Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ποδόσφαιρο 31/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Πετάει» για την Αθήνα ο ΟΦΗ

Στην προπόνηση της Παρασκευής (31/3)ν δεν έλαβε μέρος ο Ράντι, ο οποίος είναι άρρωστος, αλλά έτσι και αλλιώς είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο. Το ίδιο και ο Βαλλιάνος.
Αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία ο Μιλοσάβλιεφ, ο οποίος είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, για το παιχνίδι. Εκτός θα είναι από το παιχνίδι και ο Κοιλιάρας, ο οποίος ανεβάζει στροφές, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (1/4) ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αίγιο.
Η αποστολή του ΟΦΗ, θα αναχωρήσει αεροπορικώς από το Ηράκλειο για την Αθήνα το Σάββατο το μεσημέρι και από εκεί οδικώς για το Αίγιο.

Ποδόσφαιρο 31/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ντόπες στον ΟΦΗ προς τους παίκτες: «Η άνοδος δεν έχει χαθεί, πιστέψτε το»!

Σε συνέχεια των όσων συζητήθηκαν την Πέμπτη (30/3) στην συνάντηση των μετόχων του ΟΦΗ στο ξενοδοχείο Galaxy,αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και των μετόχων της ομάδας, βρέθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (31/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους παίκτες του ΟΦΗ, για το σήμερα και το αύριο της ομάδας.
Το μήνυμα της διοίκησης του ΟΦΗ προς τους παίκτες ήταν αυτό που οι μέτοχοι αποφάσισαν στην μεταξύ τους συνάντηση. Οτι η ομάδα θα παλέψει μέχρι το τέλος και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για την άνοδο.
«Δεν έχει χαθεί ακόμη τίποτε, για την άνοδο και πρέπει να το πιστέψετε. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την δεύτερη θέση ή για ότι καλύτερο μπορεί να μας δώσει την άνοδο» είπε στους ποδοσφαιριστές, ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ και μέτοχος της ΠΑΕ, Αντίπας Σηφάκης, ο οποίος στην συνάντηση των μετόχων που έγινε την Πέμπτη (30/3) στο ξενοδοχείο Galaxy, προσφέρθηκε, μαζί με άλλους μετόχους και στελέχη της διοίκησης, να βρεθούν στην προπόνηση και να έχουν τετ-α-τετ με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.
Ο κ. Σηφάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στους παίκτες ότι «η διοίκηση ήταν και θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Βγάλτε το πάθος που μας δείξατε στα παιχνίδια με Παναθηναικό, Ηρακλή και Ξάνθη.
Το 50% από αυτό το πάθος που δείξατε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, να είχατε στα παιχνίδια, η ομάδα θα είχε άλλη πορεία.
Δεν μπορώ να καταλάβω, πως είναι δυνατόν μια ομάδα, που κέρδισε σημαντικούς αντιπάλους  της Σούπερ Λίγκ, να χάνει από ομάδες της Β’ Εθνικής.
Η χρονιά δεν έχει χαθεί ακόμη για τον ΟΦΗ. Εμείς το πιστεύουμε, αλλά πρέπει να το πιστέψετε και εσείς και να το δείξετε στο γήπεδο».
Στους παίκτες μίλησε και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανώλης Κουμαντάκης, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του ΟΦΗ, να βγάλουν ψυχή στο γήπεδο, στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο και η διοίκηση, κάνει μεγάλη προσπάθεια και θα είναι στο πλευρό τους.
Στην συζήτηση, διοίκησης και μετόχων του ΟΦΗ με τους παίκτες, από τους τελευταίους τοποθετήθηκαν ο Ντέρεκ Μπόατεγκ, ο οποίος μάλιστα είχε και ένα διάλογο με ενδιαφέρον, με τον Αντίπα Σηφάκη, για την ομάδα, αλλά και ο εκ των αρχηγών Ηλίας Κώτσιος.
Οι ποδοσφαιριστές, ευχαρίστησαν την διοίκηση για την παρουσία τους στην προπόνηση και  τόνισαν ότι θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε ο ΟΦΗ να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα.
Εκ μέρους της διοίκησης και των μετόχων του ΟΦΗ βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο οι κ.κ. Αντίπας Σηφάκης, Μανώλης Κουμαντάκης, Μανώλης Ορφανάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης, Νίκος Συριγωνάκης, Κώστας Ζερβάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Δημήτρης Καλαιτζάκης.
H φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr είναι απο την συζήτηση που είχε ο Αντίπας Σηφάκης με τους παίκτες του ΟΦΗ, στα αποδυτήρια, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ακαδημίες 31/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σε διεθνές τουρνουά στην Στουτγκάρδη ο ΟΦΗ

Σε μεγάλο διεθνές τουρνουά στη Στουτγκάρδη θα συμμετέχει τις επόμενες ημέρες η Ακαδημία του ΟΦΗ, με την πολυπληθή αποστολή να ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες της για την αναχώρηση για Γερμανία.
Οι συζητήσεις είχαν γίνει από την πρόσφατη επίσκεψη του υπεύθυνου των ακαδημιών της Στουτγκάρδης κ. Μεταξαράκη στο Ηράκλειο και τον δίαυλο επικοινωνίας που άνοιξε με τον ΟΦΗ σε θέματα υποδομών.
Έτσι κανονίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την παρουσία της Ακαδημίας του ΟΦΗ στη Στουτγκάρδη. Την ερχόμενη Παρασκευή 7 Απριλίου, λοιπόν, αναχωρεί η αποστολή που αποτελείται από μία μικτή ομάδα Κ15-Κ14 και την ομάδα Κ13, με τους προπονητές Μανόλη Δερμιτζάκη και Βασίλη Πρινάρη και αρχηγό αποστολής τον γενικό διευθυντή της Ακαδημίας, Γιάννη Κουτεντάκη και για πέντε ημέρες θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Το πρόγραμμα της παραμονής στην Στουτγκάρδη θα είναι πλούσιο, με αγώνες με τις Ακαδημίες του συλλόγου αλλά και τη συμμετοχή σε τουρνουά, όπως επίσης ξεναγήσεις στην πόλη και σε μουσεία ενώ η Ακαδημία ΟΦΗ θα παρακολουθήσει και το ντέρμπι Στουτγκάρδη-Καρλσρούη για το γερμανικό πρωτάθλημα!
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ακαδημίας ΟΦΗ κατά την πενθήμερη παρουσία της στη Στουτγκάρδη:
Παρασκευή, 07/04/2017
11:00 ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ
12:00 ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (check in) Ξεκούραση-γεύμα
15:00 MTV 2004 εναντίον ΟΦΗ K13 (MTV Stuttgart)
16:30 MTV 2003 εναντίον ΟΦΗ k15-K14 (MTV Stuttgart)
18:30 VFB Stuttgart Στάδιο Ξενάγηση (Στουτγκάρδη)
Δείπνο στην πόλη.
Σάββατο, 08/04/2017
9:30-12:45 τουρνουά στο MTV (ΟΦΗ K13) (MTV Stuttgart)
13:00 μ.μ. – 4:30 μ.μ. τουρνουά στο MTV (ΟΦΗ Κ15-Κ14) (MTV Stuttgart) Γεύμα στο MTV
17:30 Intersport Breitmeyer Αγορά
Δείπνο στο ξενοδοχείο
Κυριακή, 09/04/2017
12:30 – 15:00 Στάδιο: Αγώνας Στουτγκάρδη εναντίον Καρλσρούη
Γεύμα στο γήπεδο
15:30 Mercedes Μουσείο
Δείπνο στο ξενοδοχείο
Δευτέρα, 10.04.2017
9.30 – 13:00 τουρνουά στο MTV (ΟΦΗ Κ13)
13:00 – 16:00 τουρνουά στο MTV (ΟΦΗ Κ15-Κ14)
Γεύμα στο MTV
17:00 Τελετή-βραβεύσεις
Δείπνο στο ξενοδοχείο
Τρίτη, 11.04 αναχώρηση

Άλλα Σπορ, Πόλο 31/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ξανά χαρές στο τμήμα πόλο του ΟΦΗ!

Μετά τον Στέλιο Τσαβολάκη, ο οποίος έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Αρη Γιγουρτάκη, να χαρεί, καθώς η σύζυγος του Έυα, έφερε στον κόσμο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που είναι και το πρώτο παιδί του ζευγαριού.
Μεγάλη είναι η χαρά και για τον «παππού» Μανώλη Γιγουρτάκη, ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και έφορος στην κολύμβηση του ΟΦΗ.
Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εύχεται στην οικογένεια Γιγουρτάκη τα καλύτερα και να τους ζήσει το νεογέννητο!

Άλλα Σπορ, Σκάκι 31/3/17

Επιμέλεια;Παντελής Χαραλαμπάκης

Σπουδαία πρόκριση του ΟΦΗ στο Κύπελλο Κρήτης

Συνεχίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι αγώνες του ομαδικού Κυπέλλου Κρήτης στο σκάκι, όπου στο σπουδαιότερο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης, η ομάδα του ΟΦΗ νίκησε 2,5 – 1,5 τη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
Αναλυτικά ανά σκακιέρα σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Κελίρης – Θεοδώρου 0-1
Χριστοδούλου – Ναούμ ισοπαλία
Αναγνωστόπουλος – Παπαδόπουλος 1-0
Καδιάνης – Γεωργακόπουλος 1-0
Ο αγώνας ξεκίνησε με ισοπαλία στη 2η σκακιέρα, αλλά ακολούθησαν οι καθοριστικές νίκες του Αναγνωστόπουλου και του Καδιάνη που έδωσαν την πρόκριση στον ΟΦΗ. Στη συνέχεια δόθηκε μεγάλη μάχη στην 1η σκακιέρα όπου αναμετρήθηκαν οι δύο κορυφαίοι Έλληνες σκακιστές στις ηλικίες κάτω των 18 ετών και σε μια παρτίδα που κράτησε πάνω από 4 ώρες, νικητής αναδείχτηκε τελικά ο σκακιστής της ΣΑΧ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο σκακιστής του ΟΦΗ Ανδρέας Κελίρης (GM 2509), όσο και ο σκακιστής της ΣΑΧ Νίκος Θεοδώρου (IM 2487), έχουν ήδη επιλεγεί από την ΕΣΟ για την προεθνική ομάδα, μαζί με άλλους 9 κορυφαίους Έλληνες σκακιστές.

Ποδόσφαιρο 31/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συνεδριάζει η Football League για την αναδιάρθρωση του 2018

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Stoiximan.gr Football League με βασικό θέμα συζήτησης την πρόταση αναδιάρθρωσης για την επόμενη σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League συνεδριάζει την Τετάρτη 5/4/2017 και ώρα 13:00 στα γραφεία της (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
1. Αγωνιστικά Θέματα
2. Αναδιάρθρωση πρωταθλήματος STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019
3. Διάφορα θέματα».

Ακαδημίες 31/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η Ακαδημία ΟΦΗ ευχαριστεί την ΔΕΠΑΝΑΛ

Το Δ.Σ. της ΔΕΠΑΝΑΛ αποφάσισε ομόφωνα να παραδώσει ως χορηγία στην Ακαδημία του ΟΦΗ ένα χρηματικό ποσό για την αγορά αθλητικού υλικού, το οποίο θα συμβάλλει στην προπόνηση και την εκγύμναση των νεαρών ποδοσφαιριστών. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Ακαδημίας
Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Νεκτάριος Ανδρεαδάκης βρέθηκε χθες στο ΒΑΚ και συναντήθηκε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Βασίλη Μαραγκάκη, τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ και τους ποδοσφαιριστές. Η Ακαδημία του ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά την ΔΕΠΑΝΑΛ για την πολύτιμη στήριξή της στην προσπάθεια που γίνεται για τα παιδιά του ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 31/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ετοιμάζει φρεσκάδα στην ενδεκάδα ο Παπαδόπουλος

Με τους τιμωρημένους Ράντι και Βαλλιάνο, και τον τραυματία Κοιλιάρα, ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να κάνει μια φρεσκάδα στην ενδεκάδα κόντρα στο Παναιγιάλειο, καθώς το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει χάσει φέτος στην έδρα του. Στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα δύσκολο αγώνα, που καλείται ο ΟΦΗ να φύγει με την νίκη, και να κάνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα αναμένεται να δούμε, καθώς η ομάδα βγάζει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, και ο Νίκος Παπαδόπουλος, αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ποδόσφαιρο 30/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Ηθική υποχρέωση να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον ΟΦΗ»

Στην συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που έγινε την Πέμπτη (30/3) το βράδυ στο ξενοδοχείο Galaxy, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η αγάπη που έχουν για τον ΟΦΗ, αλλά και το όραμα τους, να τον δουν να επιστρέφει εκεί που αξίζει.
Το μήνυμα που αναδείχθηκε είναι «συνεχίζουμε όλοι μαζί, όπως αρχίσαμε, ενωμένοι μέχρι το τέλος. Αυτό είναι το πιο σωστό και το πιο ηθικό, απέναντι στην ομάδα που αγαπάμε και στην μεγάλη της ιστορία».
Οι κυριότερες αποφάσεις που ελήφθησαν στην συνάντηση των μετόχων του ΟΦΗ είναι οι παρακάτω:
-O OΦΗ οφείλει να συνεχίσει μέχρι το τέλος την προσπάθεια για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι και αυτό το μήνυμα θα πρέπει να περάσει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
-Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ και των μετόχων θα επισκεφθεί την Παρασκευή (31/3) τους παίκτες και θα τους ζητήσει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, όπως αρμόζει σε μια ομάδα με την ιστορία και το όνομα του ΟΦΗ.
-Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά το εγχείρημα. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί δυναμικά μέχρι το τέλος και στο διοικητικό κομμάτι.
Παρά τα όποια λάθη έχουν γίνει, οι μέτοχοι του ΟΦΗ, θα κάνουν το καθήκον τους και στο οικονομικό κομμάτι και η φετινή χρονιά, παρά την σοβαρή έλειψη εσόδων, θα κλείσει με την συνέπεια και την αξιοπρέπεια που αρμόζει και στους επιχειρηματίες που είναι σήμερα μέτοχοι του ΟΦΗ, αλλά και στην ίδια την ομάδα.
-Όπως έγινε γνωστό, ήδη η δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (300 χιλ. ευρώ επιπλέον των 300 χιλ. ευρώ του αρχικού κεφαλαίου, δηλαδή 600 χιλ. ευρώ συνολικά), η οποία ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, έχει σχεδόν καλυφθεί, ενώ στο ταμείο της ομάδας θα μπούν άμεσα χρήματα που θα υπερκαλύψουν την τρέχουσα  αύξηση και τα οποία θα πιστοποιηθούν στους μετόχους,  σε νεότερη αύξηση που θα προκηρυχθεί το επόμενο διάστημα.
-Η διοικητική προσπάθεια που γίνεται σήμερα στον ΟΦΗ, τυγχάνει της αποδοχής της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου του ΟΦΗ, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος.
Ηδη όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες, έρχονται κοντά σε αυτήν την προσπάθεια και στόχος είναι αυτό να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, ώστε ο ΟΦΗ να γίνεται συνεχώς όλο και πιο δυνατός.
-Το μήνυμα που οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλουν να δώσουν στον κόσμο της ομάδας, είναι το παρακάτω:
«Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια στον ΟΦΗ από αγάπη, προκειμένου να τον ξαναδούμε, εκεί που όλοι θέλουμε να βρίσκεται. Ανεβάσαμε την ομάδα στην Β’ Εθνική και παρά τα λάθη που έγιναν φέτος, θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά την ομάδα. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να τα καταφέρουμε και θέλουμε όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ και θέλουν να τον δούν ψηλότερα, να είναι στο πλευρό μας, στο πλευρό της ομάδας,  των παικτών, του προπονητή, μέχρι το τέλος. Είναι ηθική υποχρέωση όλων μας, να μην τα παρατήσουμε και να συνεχίσουμε. Και αυτό θα κάνουμε!».
Η φωτογραφία είναι απο τη συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο ξενοδοχείο Galaxy.

''Οι άλλοι'' 30/3/17

Επιμέλεια:OFI CRETE News

140 χιλιάδες ευρώ αξιώνει ο Ταυλαρίδης από τον ΠΑΟ

Η πλευρά του Στάθη Ταυλαρίδη αναμένεται να ενημερώσει την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ για τις οφειλές του Παναθηναϊκού.
Τελευταίες ώρες για την κατάθεση του «πράσινου» φακέλου στην ΕΠΟ για την άδεια και η περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη παραμένει ανοιχτή. Ο Παναθηναϊκός έχει να καταβάλει περίπου 140.000 ευρώ στον παίκτη για τις οφειλές μέχρι 31/12/2016, ωστόσο ο «Ταύλα» δεν δείχνει διάθεση να αποδεκτεί πρόταση του Παναθηναϊκού για διακανονισμό.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο δικηγόρος του έμπειρου αμυντικού, Πάρης Ατλαμάζογλου, αναμένεται να καταθέσει αναφορά στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ για το παραπάνω ποσό, το οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει να εξοφλήσει μέχρι τις 31/3 και θα ενημερώσει την 1/4 αν η ομάδα εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της.
sdna.gr

''Οι άλλοι'' 30/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πάνοπλος ο Παναιγιάλειος κόντρα στον ΟΦΗ

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (2/4, 15:00) με τον ΟΦΗ ξεκίνησε την Τετάρτη ο Παναιγιάλειος. Μετά το ρεπό της Τρίτης (28/3) ο Δημήτρης Σπανός ξεκίνησε να καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. 
Οι Μπούζας, Ρότας, Τσιλιγκίρης και Καζναφέρης εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Σκαρτσίλας και Ιβάνκο, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού. Μοναδικός απών για το ματς με τον ΟΦΗ είναι ο Γκούφας, ο οποίος αποβλήθηκε στο Μενίδι.
liganews.gr

Ποδόσφαιρο 30/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Θα πιάσουν τόπο οι «μπαλωθιές» του Παπαδόπουλου;

O OΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Παναιγιάλειο, με στόχο μια καλύτερη εικόνα από τους παίκτες και νίκη.

O Νίκος Παπαδόπουλος μετά το παιχνίδι με την Καλλιθέα έστειλε «μηνύματα» σε κάποιους παίκτες που δεν ιδρώνουν την φανέλα, θα μένουν εκτός ομάδας, Μένει να δούμε την Κυριακή, αν αυτό περάσει στους ποδοσφαιριστές, και παίξουν με πάθος και θέληση κάτι που οι περισσότεροι δεν το κάνανε κόντρα στην Καλλιθέα, με τον προπονητή του ΟΦΗ να περιμένει να βγάλουν...αντίδραση κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Οι βασικοί που ξεκίνησαν κόντρα στην Καλλιθέα, άφησαν προβληματισμένο το Νίκο Παπαδόπουλου, που δεν έμεινε ικανοποιημένος και περιμένει αρκετά περισσότερα την Κυριακή. Μια καλύτερη εικόνα, και την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, μένει να δούμε αν οι μπαλωθιές του Παπαδόπουλου πιάσουν τόπο.

Ακαδημίες 30/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τέλος από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ο Κουνδουράκης

Όπως έγινε γνωστό από την Ακαδημία του ΟΦΗ, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με το Νίκο Κουνδουράκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ ενημερώνει τους αθλητές και τους γονείς ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία με το γυμναστή Νίκο Κουνδουράκη για την φετινή περίοδο. Παράλληλα ενημερώνει ότι το πρόγραμμα της Ακαδημίας (ώρες προπονήσεων, γήπεδα κλπ) παραμένει το ίδιο.

Ποδόσφαιρο 30/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Χωρίς προβλήματα στο Αίγιο ο ΟΦΗ

Με τις γνωστές απουσίες (τιμωρημένοι οι Ράντι, Βαλλιάνος – τραυματίας ο Κοιλιάρας) θα πάει στο Αίγιο ο ΟΦΗ με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, βρίσκονται στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ, οι παίκτες θα προπονηθούν , Πέμπτη (30/3) και Παρασκευή (31/3) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Προπόνηση θα γίνει και το Σάββατο το πρωί (1/4) στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι.
Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει αεροπορικώς από το Ηράκλειο το Σάββατο το μεσημέρι και το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στο Αίγιο.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ποδόσφαιρο 29/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Δυσκολεύει η άνοδος από την επόμενη Football League!

Μεγάλες αλλαγές έρχονται, μετά την οριστική απόφαση της Super League για μείωση των ομάδων καθώς θα ανεβαίνει απευθείας μόνο ο πρώτος ενώ οι άλλοι δύο θα παίζουν μπαράζ με τους τελευταίους της Σούπερ Λιγκ.
Σε ό,τι αφορά στον υποβιβασμό, και προκειμένου να γίνει η μείωση των ομάδων από 16 σε 14 εν όψει 2018/19, οι δύο τελευταίες ομάδες, 15η και 16η, την προσεχή σεζόν θα πέσουν απευθείας στη Football League, ενώ ο 13ος και ο 14ος θα δίνουν μπαράζ υποβιβασμού/ανόδου με τον δεύτερο και τον τρίτο της Football League. Ο πρωταθλητής της Football League θα ανεβαίνει απευθείας στη μεγάλη κατηγορία.
Όσον αφορά στη συζήτηση για τα τηλεοπτικά και την ανακατανομή εσόδων, αυτή αναβλήθηκε.
sport-fm.gr

''Οι άλλοι'' 29/3/17

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Τέλος από τον Άρη Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο

Η ήττα από τα Τρίκαλα δημιούργησε κραδασμούς στον Άρη με τον Κωστένογλου να ενημερώνει τους δύο στόπερ ότι δεν υπολογίζονται για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
«Η απόφασή μου είναι αυτή και δεν θα μπω σε διάλογο. Ο, τι πρόβλημα έχετε, να πάτε στον Πρόεδρο», φέρεται να τους είπε ο Έλληνας προπονητής, γνωστοποιώντας την απόφασή του και στους δυο, προκειμένου να μαζέψουν τα πράγματά τους από το Ρύσιο.
Θυμίζουμε πως στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα και την ήττα με 1-0, ο προπονητής του Άρη είχε πει για τον Ισπανό ακραίο μπακ πως «με τον Μπράβο, πίστευα ότι δεν θα είχαμε μία καλύτερη επιλογή στον αέρα της μεσαίας γραμμής. Δεν φάνηκε εκ του αποτελέσματος ότι ήταν σωστή».
sport24.gr

Γυναίκες 29/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Καμπ για... «υποψήφιες» πρωταθλήτριες διοργανώνει ο ΟΦΗ

Η γυναικεία ομάδα διοργανώνει καμπ καλώντας να συμμετάσχουν κορίτσια κάθε ηλικίας που θέλουν να αποτελέσουν μέλος του ΟΦΗ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Την Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη 10 και 11 Απριλίου ο Ο.Φ.Η. διοργανώνει, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Κρήτη, camp (ανοικτή προπόνηση) για κορίτσια όλων των ηλικιών που θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ποδόσφαιρο.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις.Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 17.00 έως τις 19.00 μ.μ. στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Ζήσε την εμπειρία και μπορεί εσυ να φορέσεις τη ΚΡΗΤΗ στη φανέλα με την ομάδα μας!Πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα:6947439001,6977740924,6937026110

Ποδόσφαιρο 29/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Κατσικογιάννης στο Παναιγιάλειος - ΟΦΗ

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης του συνδέσμου Ηπείρου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να σφυρίξει το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιγιάλειο για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.
Βοηθοί του Κατσικογιάννη θα είναι οι Πυλαρινός (Ζακύνθου) και Τίκας (Θεσπρωτίας) ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αδαμόπουλος από τον σύνδεσμο Ζακύνθου.

Ποδόσφαιρο 29/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μια ημέρα του Μάρτη, «ντόρτια» στον ΟΣΦΠ

Ήταν 29 Μαρτίου του 1987 όταν ο Ολυμπιακός ερχόταν με «τουπέ» στο Ηράκλειο και τελικά έφευγε με τέσσερα γκολ στην πλάτη, αντί για πέντε και έξι. Δείτε το video.
Η ομάδαρα της περιόδου 1986 – 1987 που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, είχε χαρίσει στον κόσμο της μερικές από τις ωραιότερες στιγμές της ιστορίας της. Μια από αυτές ήταν και το εμφατικό 4-1 του ΟΦΗ επί του Ολυμπιακού στο κατάμεστο, από 11 χιλιάδες κόσμο, «Γεντί Κουλέ» όπου οι παίκτες του αείμνηστου Αλκέτα Παναγούλια γλύτωσαν από μεγαλύτερο σκορ, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video.

''Οι άλλοι'' 29/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ένας χρόνος σε Νύκταρη

Πρόστιμο 8.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου ενός έτους στους αγωνιστικούς χώρους επιβλήθηκε στον Ηρακλή Νύκταρη.
Mία απόφαση που εκκρεμούσε από τον Ιανουάριο του 2016 πήρε ο αθλητικός δικαστής και αφορά στον Ηρακλή Νύκταρη. Συγκεκριμένα, ο πρώην χρηματοδότης του ΑΟ Χανιά και νυν εξωδιοικητικό στέλεχος του Άρη είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Αχαρναϊκό. Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο τον τιμώρησε με 8.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα χρόνο.
Η απόφαση:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:
ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ερήμην του 2ου εγκαλουμένου, ΝΥΚΤΑΡΗ ΗΡΑΚΛΗ.
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την 1η εγκαλουμένη, «ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ», της αποδιδόμενης σε αυτή πειθαρχικής παραβάσεως της απειλής (άρθρο 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ), κατά τον αγώνα με την ομάδα «ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την 10 – 1 – 2016.
ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο 2ος εγκαλούμενος, ΝΥΚΤΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, τέλεσε την κατά τα άνω πειθαρχική παράβαση της απειλής (άρθρο 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ).
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο 2ο εγκαλούμενο, ΝΥΚΤΑΡΗ ΗΡΑΚΛΗ: α) χρηματική ποινή, ποσού οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ και β) απαγόρευση της εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους».

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ποδόσφαιρο 28/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στον δρόμο της επιστροφής ο Κοιλιάρας

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός  την επόμενη εβδομάδα, θα επιχειρήσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για τα επόμενα παιχνίδια.
Ο Γιάννης Κοιλιάρας λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο (ρήξη), έχει μείνει περίπου 2 μήνες εκτός δράσης.
Ολο αυτό το διάστημα έκανε ειδικό πρόγραμμα και θεραπεία, με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.
Στην προπόνηση της Τρίτης (28/3), ο Γιάννης Κοιλιάρας ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και όλα δείχνουν ότι μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς.
Το πρόγραμμα, ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο (Κυριακή 2/4, 3μμ) θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη (29/3) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

''Οι άλλοι'' 28/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Κομπλέ» ο Παναιγιάλειος κόντρα στον ΟΦΗ

Σημαντικό βαθμό στο Μενίδι πήρε ο Παναιγιάλειος και μετά τον Αχαρναϊκό η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ την Κυριακή (2/4).
Οι «μελανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αήττητο σερί στην έδρα τους, με τον Έλληνα τεχνικό να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καζναφέρη, Ρότα, Τσιλιγκίρη και Μπούζα που εξέτισαν την ποινή τους.
Παράλληλα, ο Σκαρτσίλας αναμένεται να είναι έτοιμος εν όψει Ηρακλειωτών, ενώ υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Ιβάνκο, αν και οι πιθανότητες φαίνεται να είναι με το μέρος του.
Τέλος, δεδομένος απών για την αναμέτρηση της 24ης «στροφής» της Β’ Εθνικής είναι ο Γκούφα ύστερα από την αποβολή του στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Χαραλαμπάκης 28/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Να κρατήσει τον «Παπ», για την επόμενη χρονιά!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για τον ΟΦΗ που πρέπει να κρατήσει τον «Παπ» για την επόμενη χρονιά.

11 αγωνιστικές μείνανε για να τελειώσει το πρωτάθλημα, και πρέπει στον ΟΦΗ άμεσα να κλείσουν τον Παπ, και να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα για την επόμενη χρονιά. Μπορεί το πρωτάθλημα να συνεχίζεται κανονικά και να τελειώνει αρχές Ιούνη, όμως στον ΟΦΗ πρέπει κλείσουν το θέμα προπονητή, με τον Νίκο Παπαδόπουλου να είναι η καλύτερη επιλογή. Ο ΟΦΗ πρέπει τώρα να κλείσει του Παπαδόπουλου, για να αρχίσει να σχεδιάσει για την επόμενη χρονιά, ώστε να μην χαθεί χρόνος.

Μόνο εύκολο δεν είναι να μείνει ο Νίκος Παπαδόπουλος την επόμενη χρονιά στο πάγκο του ΟΦΗ, καθώς  θεωρείται, πλέον, ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές με φιλοδοξίες, σχέδιο και πλάνο. Ήδη, στην ποδοσφαιρική «πιάτσα» ακούγεται έντονα ότι το καλοκαίρι θα απασχολήσει αρκετές σουπερλιγκάτες ομάδες.

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον προπονητή του ΟΦΗ, που δείχνει θετικός να κάτσει στο πάγκο του ΟΦΗ. Από τότε που ήρθε ο Νίκος Παπαδόπουλος στον ΟΦΗ, έχει αλλάξει τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον πρόεδρο της ομάδας να έχει μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έχει γίνει από το προπονητή του ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 28/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συμπλήρωσε κάρτες ο Αντουκόρ - εκτός με Πανσερραϊκό

Ο Γκανέζος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με την Καλλιθέα και θα λείψει από αυτό της Μεγάλης Τετάρτης.
Η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει:
Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Αντουκόρ και με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου, ορίστηκε να εκτίσει την ποινή του, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραικό, στην 26η αγωνιστική.
Υπενθυμίζεται ότι κάρτες έχουν συμπληρώσει και οι Βαλλιάνος, Ράντι, οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή τους στο προσεχές παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ποδόσφαιρο 27/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραραλαμπάκης

Στις 15:00 την Κυριακή το Παναιγιάλειος - ΟΦΗ

Μία ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη θα γίνει η σέντρα στην αναμέτρηση του Αιγίου, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.
Το ματς Παναιγιάλειος-ΟΦΗ θα ξεκινήσει την προσεχή Κυριακή στις 15:00 αντί για 16:00, μετά από αίτημα του ΟΦΗ, που έγινε δεκτό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
24η αγωνιστική
Σάββατο 1 Απριλίου
15:00 Πανσερραϊκός-Απόλλων (ΕΡΤ3)
Κυριακή 2 Απριλίου
13:00 Αναγ. Καρδίτσας-Καλλονή
15:00 ΑΟΧ-Άρης (ΕΡΤ3)
Παναιγιάλειος-ΟΦΗ
16:00 Αιγινιακός-Κισσαμικός
Αγρ. Αστέρας-Αχαρναϊκός
Σπάρτη-Πανελευσινιακός
Καλλιθέα-Λαμία
*Πανθρακικός-Τρίκαλα 0-3 α.α.

Άλλα Σπορ, Βόλεϋ 27/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: HL από το βόλεϊ του ΟΦΗ

Δείτε το video με τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του ΟΦΗ για την Α2 βόλεϊ.

Ποδόσφαιρο 27/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ήταν τυχερός και κέρδισε, πρέπει άμεσα να βελτιωθεί!

Ο ΟΦΗ στάθηκε τυχερός στο χθεσινό παιχνίδι με την Καλλιθέα, και κατάφερε να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Μια εμφάνιση που σίγουρα προβλημάτισε τον Νίκο Παπαδόπουλου, που μετά το τέλος του παιχνιδιού έστειλε «μηνύματα» προς τους παίκτες του. Για πρώτη φορά φέτος, ο ΟΦΗ στάθηκε τυχερός και πήρε το παιχνίδι, μια νίκη που μείωσε την διαφορά από την τρίτη θέση στους 5 βαθμούς, που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την τρίτη θέση μπορεί να δώσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ Oι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα πρέπει άμεσα να βελτιώσουν την εμφάνιση τους, καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Άλλα Σπορ, Πόλο  27/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Στιγμιότυπα από το ΟΦΗ - Ηλυσιακός

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Ηλυσιακό με 6-5 και δείτε τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι που έγινε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ποδόσφαιρο 27/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από όλη την οικογένεια του ΟΦΗ

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκος Συριγωνάκης «έχασε» τον πατέρα του το βράδυ της Κυριακής και όλη η οικογένεια του ΟΦΗ εξέδωσε συλλυπητήριες ανακοινώσεις.
Αναλυτικά
Η ΠΑΕ ΟΦΗ
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο μέλος του Δ.Σ. και μέτοχο της ΠΑΕ  Νίκο Συριγωνάκη για το θάνατο του πατέρα του.
Αντιπροσωπεία της διοίκησης, θα παραστεί στην κηδεία, για να εκφράσει συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ
Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με ανακοίνωση του εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και περιφερειακό σύμβουλο, Νίκο Συριγωνάκη, για τον χαμό του πατέρα του.
Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα παραστεί στην κηδεία που θα γίνει την Δευτέρα (27/3, 3μμ) στους Ζωφόρους.
Η Επιτροπή Ακαδημίας
Η Επιτροπή Ακαδημίας ΟΦΗ και ο ΟΦΗ ’94 εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης και παλαίμαχο διαιτητή, Νικόλαο Συριγωνάκη, για το θάνατο του πατέρα του Κωνσταντίνου. Αντιπροσωπεία της Ακαδημίας και του ΟΦΗ ’94 θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία που θα ψαλεί αύριο στις 15:00 στους Ζωφόρους Πεδιάδος.

Ποδόσφαιρο 27/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός αναφορικά με την εμφάνιση των παικτών του και το έδειξε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου. Δείτε το video.

video 27/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video / Γκολ και φάσεις από τη νίκη του ΟΦΗ

Δείτε το video με το γκολ του Δημήτρη Μάνου και τις καλύτερες φάσεις από τη νίκη του ΟΦΗ επί της Καλλιθέας.

Ποδόσφαιρο 27/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Από Τρίτη ξεκινάει για το ματς με τον Παναιγιάλειο

Ημέρα ξεκούρασης, η Δευτέρα (27/3) για τους παίκτες του ΟΦΗ, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε ρεπό, μετά τα τρία παιχνίδια που είχει ο ΟΦΗ την προηγούμενη εβδομάδα (Τρίκαλα, ΑΟΧανιά και Καλλιθέα).
Η νίκη επί της Καλλιθέας (1-0) ήταν σημαντική, ωστόσο στην Κρητική ομάδα βλέπουν ήδη το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο (Κυριακή 2/4, 4μμ).
Από την Τρίτη, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΟΦΗ για  αυτό το παιχνίδι, στο οποίο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Βαλλιάνος και Ράντι.
Αντίθετα επιστρέφει ο Μιλοσάβλιεφ, ο οποίος εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα.
Η προπόνηση της Τρίτης (28/3) θα γίνει στις 4μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ποδόσφαιρο 26/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στρέζος: «Πήραμε τους τρεις βαθμούς σε ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Γιώργος Στρέζος, ανέφερε τα παρακάτω μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα, που βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 1-0:
«Ηταν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία. Καταφέραμε και το κερδίσαμε. Το παιχνίδι είχε τις δυσκολίες του, αλλά καταφέραμε και το κερδίσαμε, όπως πρέπει να κάνουμε με κάθε αντίπαλο. Να παίρνουμε τους τρείς βαθμούς.
Συνεχίζουμε, βλέποντας παιχνίδι, με παιχνίδι. Η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν μας αφήνει να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Ο στόχος είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».
Για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ:
« Ηξερα σε ποια ομάδα ήρθα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Προσπαθώ να κάνω αυτό που μπορώ σε κάθε παιχνίδι.  Να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου, κάθε εβδομάδα, γιατί δεν έχω δεμένη τη θέση μου. Υπάρχουν και άλλοι δυο πολύ καλοί τερματοφύλακες στην ομάδα. Εγώ δίνω σε κάθε προπόνηση το 100% και προσπαθώ να κάνω το ίδιο και στο παιχνίδι».

''Οι άλλοι'' 26/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κουρμπανάς: «Είμαστε στενοχωρημένοι»


Ο προπονητής της Καλλιθέας, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ (1-0), στάθηκε στις σημαντικές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κουρμπανά:
«Μπορέσαμε και «κλείσαμε» τους διαδρόμους στον ΟΦΗ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα και δεχθήκαμε γκολ, σε μία φάση που στο κέντρο έχουμε κάποιο παράπονο.
ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία αλλά δεν είχε «καθαρές» ευκαιρίες. Εμείς παίξαμε με τον ίδιο τρόπο. Χάσαμε σημαντικές φάσεις και κυρίως στο 90′ μετον Γουόρντεν.
Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το «Χ» που πιθανότατα να ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Ο ΟΦΗ έπρεπε να είναι ψηλά και σίγουρα κάτι φταίει γι΄αυτό. Έχει κόσμο και ιστορία.
Είμαστε στενοχωρημένοι. Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια, συνεχίζουμε.
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον ΟΦΗ. Είχα μία καλή παράδοση με τον ΟΦΗ, όπου έχασα για πρώτη φορά στην καριέρα μου και ως παίκτης και ως προπονητής».