Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Χαραλαμπάκης 28/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Να κρατήσει τον «Παπ», για την επόμενη χρονιά!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για τον ΟΦΗ που πρέπει να κρατήσει τον «Παπ» για την επόμενη χρονιά.

11 αγωνιστικές μείνανε για να τελειώσει το πρωτάθλημα, και πρέπει στον ΟΦΗ άμεσα να κλείσουν τον Παπ, και να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα για την επόμενη χρονιά. Μπορεί το πρωτάθλημα να συνεχίζεται κανονικά και να τελειώνει αρχές Ιούνη, όμως στον ΟΦΗ πρέπει κλείσουν το θέμα προπονητή, με τον Νίκο Παπαδόπουλου να είναι η καλύτερη επιλογή. Ο ΟΦΗ πρέπει τώρα να κλείσει του Παπαδόπουλου, για να αρχίσει να σχεδιάσει για την επόμενη χρονιά, ώστε να μην χαθεί χρόνος.

Μόνο εύκολο δεν είναι να μείνει ο Νίκος Παπαδόπουλος την επόμενη χρονιά στο πάγκο του ΟΦΗ, καθώς  θεωρείται, πλέον, ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές με φιλοδοξίες, σχέδιο και πλάνο. Ήδη, στην ποδοσφαιρική «πιάτσα» ακούγεται έντονα ότι το καλοκαίρι θα απασχολήσει αρκετές σουπερλιγκάτες ομάδες.

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον προπονητή του ΟΦΗ, που δείχνει θετικός να κάτσει στο πάγκο του ΟΦΗ. Από τότε που ήρθε ο Νίκος Παπαδόπουλος στον ΟΦΗ, έχει αλλάξει τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον πρόεδρο της ομάδας να έχει μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έχει γίνει από το προπονητή του ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου