Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Παρασκήνια 25/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Καλά τα λέει ο Κώτσιος...

O Hλίας Κώτσιος, μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα δήλωσε «εμεις πάμε σε πόλεμο , και οι άλλοι παίζουν φιλικά» και αυτό το είδαμε και σήμερα.

Όποιος θα είδε το παιχνίδι Λαμία - ΑΟ Χανιά, θα είδε μια (ακόμα) τραγική διαιτησία και με την ομάδα των Χανίων να κάνει... δώρα στην Λαμία. Η Λαμία σε ένα ακόμη παιχνίδι, ευνοήθηκε από την διαιτησία που παίζανε με ένα παίκτη παραπάνω από το 25ο λεπτό, ενώ ο αμυντικός του ΑΟ Χανιά έκανε ένα χέρι, λες και έπαιζε μπάσκετ, μάλλον, το παιδί θα μπέρδεψε τα αθλήματα ποδόσφαιρο - μπάσκετ.

Βλέπουμε, πως τα όσα έχει δηλώσει ο Ηλίας Κώτσιος το βλέπουμε στο γήπεδο. Μια ομάδα να έχει υπέρ της διαιτησίας σε κάθε πέναλτι, και η αντίπαλη ομάδα της να δίνει δώρα. Μετά το γκολ του ΑΟ Χανιά, όλη η ομάδα έκατσε πίσω, και ο αμυντικός των Χανιών άπλvσε το χέρι μέσα στην περιοχή, καθώς νόμιζε ότι έπαιζε μπάσκετ, με αποτέλεσμα να δώσει ένα... τζάμπα πέναλτι στην Λαμία για να ισοφαρίση.

Δεν είναι μόνο το σημερινό, αλλά βλέπουμε ότι κάθε Κυριακή και ο Απόλλων Σμύρνης ευνοείται με διαιτησία, και οι μόνες ομάδες που πάνε για άνοδο Άρης και ΟΦΗ, δεν έχουν ευνοηθεί από την διαιτησία, με αποτέλεσμα όλη η Ελλάδα να ξέρει τι...«μαγειρεύετε» στην Football League την φετινή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου