Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Χαραλαμπάκης 19/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Mένει εκτός στόχου από το Μάρτιο!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για τον ΟΦΗ που μένει εκτός στόχου από τον Μάρτιο, και τι γίνεται από εδώ και πέρα.

Ο ΟΦΗ είχε πολύ λίγες πιθανότητες για την άνοδο, αλλά και αυτές χάθηκαν μετά την σημερινή ήττα, και τα επόμενα παιχνίδια δεν θα έχουν κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο. Ο ΟΦΗ έχασε το ματς σήμερα όπως ακριβώς το έχασε και με την Λαμία. Μονότερμα τους έπαιζε ο ΟΦΗ στο μισό γήπεδο, και κατάφεραν με ένα σουτ να πάρουν το διπλό. Όταν μια ομάδα θέλει να πάρει την άνοδο, κάνει μεταγραφές επιπέδου Σούπερ Λίγκ, ο ΟΦΗ δεν το έκανε αυτό το καλοκαίρι και το πλήρωσε με βάση τα αποτελέσματα και την διαφορά που έχει με τους δύο πρώτους της βαθμολογίας. 

Ο ΟΦΗ κατάφερε να μείνει εκτός στόχου από το Μάρτιο, και ρωτάει κανείς τι γίνεται από εδώ και πέρα; Kαλή απορία. Kανένα ντέρμπι δεν έχει πάρει ο ΟΦΗ μέχρι τώρα, και δικαίος βρίσκεται εκεί που βρίσκεται τώρα, γιατί όταν πας για πρωταθλητισμό νικάς και τα ντέρμπι, και όχι τις κολοπετινίτσες. Η άνοδος χάθηκε, απομένουν ακόμα αρκετά παιχνίδια και τυπικού χαρακτήρα για τον ΟΦΗ.

Ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση φταίνε για την φετινή πορεία του ΟΦΗ, και όλοι γνωρίζουν τα λάθη που κάνανε για να φέρουν την ομάδα στο σημείο που είναι. Ας παίξουν τα παιχνίδια που έχουν απομείνει, και το καλοκαίρι να γίνει ένα αντάξιο ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας και να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό.

Και ο μόνος που δεν φταίει είναι ο κόσμος, Που σήμερα έδωσε δυναμικό παρών στο «Γεντί Κουλέ», δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα, ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζοντας για 90 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου