Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ποδόσφαιρο 17/12/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πήρε την ισοπαλία ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ μετά την ήττα από την Παναχαική στο Γεντί Κουλέ, έψαχνε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και τα κατάφερε.
Με καλή αμυντική λειτουργία, έπαιξε με πάθος και ψυχή και πήρε σχετικά εύκολα την ισοπαλία (0-0), που είναι ένα καλό αποτέλεσμα ψυχολογίας, απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα και μάλιστα εκτός έδρας.
Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν τα στοιχεία που έπρεπε να έχουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
Πήγαν δυνατά στις μονομαχίες, έτρεξαν πολύ στο γήπεδο και πήραν παλικαρίσια το αποτέλεσμα, σε ένα γήπεδο με πολύ κόσμο και απέναντι σε μια ομάδα που πριν το παιχνίδι μετρούσε 7Χ7 στο πρωτάθλημα!
Μάλιστα, ο ΟΦΗ θα μπορούσε να κλέψει και τη νίκη σε μια σπουδαία ευκαιρία με τον Χαντί  στο 86’ όμως ο γκολκήπερ του Αρη Καντιμοίρης με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν.
Ο ΟΦΗ είχε μια μεγάλη φάση και στο 10’ όταν ο Λεάλ σούταρε από 30 μέτρα, ο τερματοφύλακας του Αρη αιφνιδιάστηκε, όμως έχοντας την τύχη με το μέρος του η μπάλα, κατέληξε κόρνερ αντί στα δίχτυα.
Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι.
Ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος του αγώνα στο πρώτο 45λεπτο και το πρέσινγκ ψηλά στον αντίπαλο, αλλά και το αποτελεσματικό μαρκάρισμα του Μπολάκη (έπαιξε αριστερό μπακ!) στον Πλατέλα, εξουδετέρωσε επιθετικά τον Αρη.
Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος είχε τρείς καλές στιγμές με τους Λεάλ, Παπαστεριανό και Μάνο, σε αντίθεση με τον Αρη που είχε δυο σούτ εκτός περιοχής  με τον Παυλίδη και τον Πλατέλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης πήρε μέτρα στο γήπεδο, απείλησε και πάλι με κάποια μακρινά σούτ και μια κεφαλιά του Δεληζήση, αλλά ο ΟΦΗ είχε την πιο καθαρή ευκαιρία με τον Χαντί στο 86’ να δοκιμάζει το πόδι του από τα 25 μέτρα και να υποχρεώνει σε εκπληκτική επέμβαση τον γκολκήπερ του Αρη.
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς), Βοηθοί: Κωσταντίνου (Πρέβεζας), Κόλλιας (Ηπείρου).
Συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Πλατέλλας (87' Ντούνης), Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης (80' Μιλούνοβιτς), Πασάς (57' Μπαργκάν).
Στον πάγκο του Άρη οι: Αναγνωστόπουλος, Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Νίκιτς, Τζανακάκης, Μαραγκός, Ντούνης
ΟΦΗ: Στρέζος, Νάστος, Λεάλ (72' Χαντί), Κουσκουνάς (65' Κουτσιανικούλης), Μάνος, Παπαστεριανός (87' Ρούσσος),Κομεσίδης, Ογκμποε, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Ποτουρίδης.
Στον πάγκο του ΟΦΗ  οι: Δερμιτζάκης, Φαζός, Ρούσσος, Χαντί, Παπατόλιος, Πουρτουλίδης, Κουτσιανικούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου