Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Παρασκήνια 30/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στo Μονακό με Ζαρντίμ και Ρικάρντο Καρβάλιο ο Σα Πίντο

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ βρέθηκε στην Γαλλία και το Μονακό όπου επισκέφτηκε φίλους από την Πορτογαλία.
Το Μονακό επισκέφτηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο που συνδέεται με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ με φιλία αρκετών χρόνων. Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ βγήκε φωτοτραφίες με τον Ζαρντίμ και τον Ρικάρντο Καρβάλιο και τις δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μετά την επιστροφή του στην Πορτογαλία λέγοντας ότι «πίσω μετά από μερικές ημέρες στο Μονακό που επισκέφτηκα τον φίλο μου Λεονάρντο Ζαρντίμ».






Παρασκήνια 30/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το... σόι Μπολάκη στον ΟΦΗ

Η οικογένεια Μπολάκη δεν εκπροσωπείται μονο στο αντρικό τμήμα ποδοσφαίρου αλλά και στο γυναικείο. 
Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής βρέθηκαν στο ΒΑΚ δυο αθλητρίες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ. Μεταξύ αυτών ηταν και η Χρύσα Μπολάκη που ειναι συγγενής του δεξιού μπακ του ΟΦΗ Μανώλη Μπολάκη. Οι πλάκες και η συγκίνηση δεν έλειψε αφού δεν ειναι και λιγο για μια οικογένεια να εχει δυο εκπροσώπους στον σύλλογο.

Ποδόσφαιρο 30/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ημέρες ξεκούρασης για τους παίκτες του ΟΦΗ...

Την ευκαιρία να πάρουν ανάσες πριν τα δύο τελευταία παιχνίδια, θα έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ.

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει δώσει τρις ημέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές τους και την Τρίτη θα επιστρέψουν στο «Βαρδινογιάννειο». Έτσι, οι παίκτες του ΟΦΗ θα πάρουν τριήμερο ρεπό για να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειες τους. Mετά την χθεσινή προπόνηση, η Διοίκηση μοίρασε σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα δώρα, ενώ μετά έγινε συνεδρίαση και συζητήθηκε το παιχνίδι με τον Φωστήρα, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να λένε πως τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα, λόγω το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από τον κόσμο του ΟΦΗ.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Μπάσκετ 29/4/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Η πτώση του ΟΦΗ ρίχνει λιγότερες ομάδες

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, και με βάση την αρχική προκήρυξη από το νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής δεν θα υποβιβαστούν πέντε ομάδες, αλλά τέσσερις.
Με τα δεδομένα να αλλάζουν για την μάχη του υποβιβασμού, και όλα αυτά έχοντας ως αφετηρία την οικειοθελή αποχώρηση του ΟΦΗ. Με την ίδια λογική, και όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «pelop.gr» δεν θα χρειαστεί να δώσουν αγώνες μπαράζ ο Γλαύκος με τον Έσπερο Λαμίας από την Γ’ Εθνική, κερδίζοντας την σωτηρία τους, ενώ από τον Βορρά δεν θα χρειαστεί να αγωνιστούν Αγία Βαρβάρα και Αριστοτέλης Φλώρινας.
Φυσικά όλα αυτά θα πρέπει να ανακοινωθούν και επίσημα, και η δική μας λογική είναι ότι οι μάχες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα, και όχι με βάση ανακατατάξεις.
πηγή: basketblog.gr

Ποδόσφαιρο 29/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Από τώρα σκέφτονται στον ΟΦΗ τον «τελικό» με τον Φωστήρα

Αμέσως μετά την επίσκεψη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την ανταλλαγή ευχών, τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ συζήτησαν για τις δυο τελευταίες αναμετρήσεις της φετινής χρονιάς για τον ΟΦΗ, που θα κρίνουν και το στόχο της ανόδου.
Απο την πλευρά της διοίκησης του ΟΦΗ, έγινε γνωστό ότι η επαγρύπνηση σε όλα τα επίπεδα, είναι στο μέγιστο βαθμό για τα δυο παιχνίδια που περιμένυν τον ΟΦΗ.
Παράλληλα, συζητήθηκε το παιχνίδι με τον Φωστήρα στις 15 Μαίου στο «Γεντί Κουλέ» και τονίστηκε ότι θα πρέπει να γίνει προπώληση εισιτηρίων απο τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, καθώς το γήπεδο του ΟΦΗ αναμένεται να είναι κατάμέστο απο κόσμο.
Αντί για την εβδομάδα του αγώνα, τα εισιτήρια να κυκλοφορήσουν νωρίτερα, καθώς ήδη το ενδιαφέρο είναι μεγάλο και η διακίνηση των εισιτηρίων θα γίνει πιο ομαλά με αυτόν τον τρόπο.
Περισότερες λεπτομέρειες και ενέργειες πάνω σε αυτό θα γίνουν απο την Τρίτη του Πάσχα και μετά.
Η φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr είναι απο την συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ την Μεγάλη Παρασκευή στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ποδόσφαιρο 29/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πασχαλιάτικα δώρα από την Διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Σοκολατένια αυγά με το σήμα του ΟΦΗ και λαμπάδες επίσης με το σήμα του ΟΦΗ, μοιράστηκαν σε όλους μαζί με τις ευχές απο την πλευρά της διοίκησης προς τους παίκτες για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
Τα συμβολικά δώρα, αγόρασε απο την μπουτίκ του ΟΦΗ, η διοίκηση της ομάδας και στους ποδοσφαιριστές τα μοίρασαν ο υπεύθυνος της μπουτίκ Νίκος Σπαθαράκης, με δυο κορίτσια απο την ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ!
Οι ποδοσφαιριστές ευχαρίστησαν με τη σειρά τους την διοίκηση του ΟΦΗ και για αυτην την πρωτοβουλία της, η οποία ανέδειξε και το πολύ καλό κλίμα, που επικρατεί στον ΟΦΗ αυτήν την εποχή.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr απο την οικογενειακή εκδήλωση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.



Ποδόσφαιρο 29/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ομιλία Αντίπα στους παίκτες: «Η δική μας Ανάσταση θα έρθει στις 15 του Μάη»

Πριν τις διακοπές του Πάσχα, ο Αντίπας Σηφάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και τους είπε με νόημα ότι «έχουμε φτάσει στην πηγή και το νερό θα το πιούμε». 
Πριν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ φύγουν για τις τριήμερες διακοπές του Πάσχα, βρέθηκαν στο «Βαρδινογιάννειο» ο Αντίπας Σηφάκης και τα μέλη της Διοικούσας Κώστας Αρχοντάκης, Μανώλης Μανωλιδάκης, Γιάννης Φασουλάς, Παντελής Σαπουνάκης, Γιάννης Βάβουλας, αλλά και ο Δημήτρης Αποστολάκης (στον οποίο και ανήκε η πρωτοβουλία να μοιραστούν Πασχαλινά δώρα στους ποδοσφαιριστές).
Στους παίκτες μίλησε ο πρόεδρος της Διοικούσας λέγοντας τους χαρακτηριστικά πως: «Για όλο τον κόσμο, αλλά και για όλους μας, η Ανάσταση είναι το Σάββατο το βράδυ, αλλά για τον ΟΦΗ η Ανάσταση είναι στις 15 Μαίου. Έχουμε φτάσει στην πηγή και το νερό θα το πιούμε» ανέφερε ο κ. Σηφάκης εκφράζοντας την βεβαιότητα του, ότι ο ΟΦΗ θα πετύχει το στόχο που έχει θέσει απο την αρχή της χρονιάς. Ξεκουραστείτε μερικές μέρες, με τις οικογένειες σας και απο την Τρίτη του Πάσχα, ξανά όλοι εδώ μαζί για να ολοκληρώσουμε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε και θα το πετύχουμε» ανέφερε στους παίκτες ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 29/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πασχαλιάτικο.. ενθύμιο στον Βλάχο!

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Μ. Παρασκευής καθώς υπέστη εξάρθρωση και σκίσιμο στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού του.
Στην αρχή υπήρξε φόβος για κάταγμα, αλλά τελικά έχει εξάρθρωση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπόνησης για κάποιες μέρες. Ο Άρης Βλάχος σε μια διεκδίκηση της μπάλας, υπέστη εξάρθρωση και σκίσιμο στο μικρό  δάχτυλο του δεξιού του χεριού και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα.
Λίγο αργότερα, ο γκολκήπερ του ΟΦΗ, επέστρεψε στο Βαρδινογιάννειο αθητικό κέντρο και αντάλλαξε και αυτός ευχές με τους συμπαίκτες του και τα μέλη της διοίκησης που βρέθηκαν στην προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής.

Ποδόσφαιρο 29/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τελευταία προπόνηση σήμερα για τους παίκτες του ΟΦΗ

Την τελευταία τους προπόνηση πριν πάρουν ανάσες για το Πάσχα, θα κάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα κάνουν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση και άπαντες θα ευχηθούν Καλό Πάσχα. Χθες, η Διοικούσα Επιτροπή πλήρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για τον μήνα Απρίλη, ενώ σήμερα θα βρεθεί στην προπόνηση προκειμένου να ευχηθεί Καλή Ανάσταση στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και να μοιράσει συμβολικά δώρα για το Πάσχα, σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στην χθεσινή προπόνηση, δεν προπονήθηκε ο Φραγκουλάκης που έκανε ατομικό, ενώ ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Σαχινίδης που θα είναι έτοιμος στο ματς με τους Τράχωνες.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ακαδημίες 28/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video / Η απονομή του ΟΦΗ '94 στο «Γεντί Κουλέ»

Δείτε το video με την απονομή και την αποθέωση που γνώρισαν τα πιτσιρίκια του ΟΦΗ ’94 μέσα στο «Γεντί Κουλέ», στο περιθώριο της βράβευσης τους από την Διοικούσα Επιτροπή.

''Οι άλλοι'' 28/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Άρχισε να ξεφορτώνει παίκτες ο Ιάλυσος

Πριν καν προλάβει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στον Ιάλυσο άρχισαν να διώχνουν παίκτες.
Αμφότεροι προτού καν ολοκληρωθεί η σεζόν, είχαν συνάντηση με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιώργο Παρασκευά, όπου και αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία τους με την ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Λύρα και Ανδρέα Κορνελάτο. Μετά από συνάντηση των δυο με τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Παρασκευά, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας. Το Δ.Σ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.»

Ποδόσφαιρο 28/4/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Φαβορί για τον πάγκο της Λέιτον Οριεντ ο Γκατούζο!

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Αντι Χέζενταλερ στον πάγκο της Λέιτον Οριεντ.
Μετά την ήττα της Οριεντ από την Γουίμπλεντον το Σάββατο, οι ελπίδες της για είσοδο στα πλέι οφ της Λιγκ 2 εξατμίστηκαν μ’ αποτέλεσμα να «τρίζει η καρέκλα» του Χέζενταλερ.
Μάλιστα σύμφωνα με αγγλική στοιχηματική εταιρία, ο Γκατούζο είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει τη θέση του.
πηγή: sportotal.gr

Ποδόσφαιρο 28/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με γεμάτες τις τσέπες θα κάνουν Πάσχα στον ΟΦΗ

Την καλύτερη ψυχολογική τόνωση πήραν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που την Μεγάλη Πέμπτη πληρώθηκαν τον μισθό του Απρίλη.
Έτσι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, δυο μέρες πριν πάρουν το τριμήμερο ρεπό του Πάσχα, είδαν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα και θα κάνουν Αναστάση με γεμάτες τσέπες.
Η εξέλιξη αυτή σκόρπισε χαρά και ικανοποίηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα που βλέπει ότι απο την διοίκηση της ομάδας γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μην λείψει τίποτα απο τους παίκτες, κάτι που συμβαίνει απο το ξεκίνημα της χρονιάς και συνεχίζεται βέβαια μέχρι και σήμερα, ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο ΟΦΗ βρίσκεται κοντά στο στόχο που έχει θέσει.
Αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, θα βρεθεί στην προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής (29/4), προκειμένου να ευχηθεί καλή Ανάσταση στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και να μοιράσει συμβολικά δώρα για το Πάσχα, σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ποδόσφαιρο 28/4/16

Eπιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Θέλει να κάνει διπλή... Ανάσταση

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ, με τον Νιόπλια να βλέπουν 7 ποδοσφαιριστές να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, οι Σαχινίδης, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Ραπτάκης, Μαρτσάκης και Πίτσος έκαναν χθες ατομικό πρόγραμμα και δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και θα προσπαθήσουν οι περισσότεροι να μπουν σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα. Η Κρητική ομάδα θα επιδιώξει να κάνει διπλή Ανάσταση αφού μετά την… κανονική θα προσπαθήσει να… Αναστηθεί αγωνιστικά με την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ. Σήμερα, Μεγάλη Πέπμπτη, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν το πρωί (10 π.μ.) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Παρασκήνια 28/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάλης

Oι άμυνες δίνουν την άνοδο...

Πολλές φορές λέμε στο ποδόσφαιρο, ότι οι άμυνες δίνουν την άνοδο και κάτι τέτοιο πάει να συμβεί με τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ (!!) στο δεύτερο γύρο, από Γλυφάδα, ΠΑΟ Κρουσώνα και τον Ιωνικό ενώ σε όλα τα υπόλοιπα διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Κάτι που οφείλεται στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, και από την έλευση του προπονητή, που έδωσε άλλη.. πνοή στην ομάδα. Συνολικά, ο ΟΦΗ έχει δεχτεί μέχρι σήμερα 11 γκολ, τα 8 γκολ από τον πρώτο γύρο, ενώ τα 3 γκολ τα έχει δεχτεί στο δεύτερο γύρο. Όταν μια ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό θα πρέπει να προσέξει την άμυνα της, κάτι που το κάνει ο ΟΦΗ στο δεύτερο γύρο, και μένει να δούμε αν πάρει την άνοδο.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ακαδημίες 27/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Όμορφες στιγμές στο ΒΑΚ ανάμεσα στον ΟΦΗ '94 και τις Ποταμιές

Μια πολύ όμορφη σκηνή εκτυλίχθηκε πριν την σέντρα του τελευταίου φετινού αγώνα στην Γ’ Κατηγορία ΕΠΣΗ, ανάμεσα στον ΟΦΗ ’94 και τις Ποταμιές στο ΒΑΚ.
Η ομάδα των Ποταμιών, κατά την είσοδο των ομάδων, δημιούργησε μια αψίδα και περνώντας οι πρωταθλητές ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ’94, τους χειροκρότησαν, αναγνωρίζοντάς τους έτσι την επιτυχία τους και συγχαίροντάς τους για την κατάκτηση του τίτλου. Στη συνέχεια χαιρέτησαν έναν προς έναν τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, τους αναπληρωματικούς και τους παράγοντες στον πάγκο, ενώ το ίδιο έκαναν και οι παίκτες του ΟΦΗ ’94.
Ήταν μία όμορφη σκηνή ποδοσφαιρικού πολιτισμού και σίγουρα αξίζουν πολλά μπράβο στην ομάδα των Ποταμιών για την πρωτοβουλία τους!

Παρασκήνια 27/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η διακοπή ήρθε στην κατάλληλη, χρονική, στιγμή...

Το πρωτάθλημα της Γ' ΕΘνικής διακοπεί για μια εβδομάδα, με τους παίκτες του ΟΦΗ να παίρνουν ανάσες για την συνέχεια.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολούθησαν, φάνηκε την κούραση που έχουν μερικοί παίκτες του ΟΦΗ με την διακοπεί να έρχεται στην κατάλληλη, χρονική, στιγμή. Μερικοί παίκτες που δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα ούτε με.. σφαίρες όπως Χαντί, Περογαμβράκης, Κιάσσος και κλπ χρειαζόντουσαν αυτή την διακοπεί μετά από αρκετά παιχνίδια που έχουν βγάλει, θέλανε μια διακοπεί ώστε να πάρουν ανάσες, με την διακοπεί να έρχεται στην κατάλληλη στιγμή. Στα τελευταία παιχνίδια, φαίνεται πως κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να αντέξουν άλλα μετά από συνεχόμενα 90λεπτα, με τον Νιόπλια να κάνει τρεις αλλαγές βασικούς παίκτες κόντρα στον Ηλυσιακό (Περογαμβράκη, Χαντί και Πόποβιτς) να γίνοντα αλλαγή ώστε να πάρουν ανάσες για το παιχνίδι με τον Φωστήρα. 

Ποδόσφαιρο 27/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με αρκετά προβλήματα η προετοιμασία του ΟΦΗ

Με αρκετούς απόντες συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΟΦΗ την Μεγάλη Εβδομάδα καθώς είναι μια ευκαιρία να πάρουν ανάσες εκείνοι που «ζορίστηκαν» από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής διακόπτεται (συνεχίζεται στις 8 Μαίου) και ο Νίκος Νιόπλιας προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Μετά τη φιλική νίκη επί του ΠΟΑ με 2-1 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι προπονήσεις του ΟΦΗ θα συνεχιστούν μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή και μετά οι παίκτες του ΟΦΗ θα πάρουν ρεπό μέχρι την Τρίτη του Πάσχα, οπότε και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Τράχωνες.
Στην προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης (27/4) ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαχινίδης, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Ραπτάκης και Μαρτσάκης, ενώ θεραπεία έκανε ο Πίτσος.
Την Μεγάλη Πέμπτη οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν το πρωί (10 π.μ.) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Άλλα Σπορ, Σκάκι 27/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στην ισοβαθμία έχασε την άνοδο στην Β' Εθνική ο ΟΦΗ 2000 στο σκάκι

Ολοκληρώθηκαν τα ομαδικά σκακιστικά πρωταθλήματα Β΄ και Γ΄ Εθνικής (όμιλοι Κρήτης), οι τελικές φάσεις των οποίων φιλοξενήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στον Πλατανιά Χανίων.
Στη Γ΄Εθνική πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Ο.Φ.Σ.Χανίων που θα συμμετάσχει το 2017 στο Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής. Στην δεύτερη θέση, με τους ίδιους βαθμούς, (6 νίκες και μια ισοπαλία) τερμάτισε ο Ο.Φ.Η. 2000 που έχασε την άνοδο στα κριτήρια ισοβαθμίας, όπως φαίνεται και στην τελική βαθμολογία:
ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
ΠΟΝΤΟΙ
1) Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
13
53,0
2) Ο.Φ.Η. 2000
13
50,5
3) Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ
9
37,5
4) ΣΚ.Ο.ΡΙΘΥΜΝΑ
6
26,0
5) Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ
5
26,0
6) Ε.Γ.Ο.Η.
4
27,0
7) Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ 2000
4
29,5
8) Σ.Α.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
2
23,5
Οι Ο.Φ.Σ.Χανίων και Ο.Φ.Η.2000 ήταν σαφώς ανώτεροι των αντιπάλων τους και έδωσαν μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση. Στον κρίσιμο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων ο Ο.Φ.Σ.Χ. εκμεταλλευόμενος την δύναμή του στα κορίτσια προηγήθηκε αρχικά με 5-2 όμως ο Ο.Φ.Η.2000 μείωσε σε 5-4 και όλα θα κρινόταν στην συνάντηση Γεωργαντά-Φραγκιαδάκη. Ενώ ο αγώνας φαινόταν ισόπαλος ένα λάθος του Γεωργαντά (δεν πρόσεξε ότι τελείωσε ο χρόνος του) τον οδήγησε στην ήττα και με το 5-5 το πρωτάθλημα απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όλα πλέον θα κρινόταν στο συνολικό αριθμό πόντων, όπου ο Ο.Φ.Σ.Χ. είχε ένα μικρό προβάδισμα το οποίο εδραιώθηκε με τη μεγάλη νίκη 9-1 απέναντι στα Ανώγεια και οριστικοποιήθηκε με το 9,5-0,5 απέναντι στην αδύναμη Σ.Α.Χερσονήσου την τελευταία αγωνιστική. Θεωρώντας πολύ σημαντική τη συμμετοχή στους αγώνες όσο το δυνατόν περισσότερων νέων σκακιστών, ο ΟΦΗ 2000 δεν χρησιμοποίησε την καλύτερη σύνθεση στις πρώτες αγωνιστικές, γεγονός που ίσως να του στέρησε την πρώτη θέση. Κατάφερε πάντως να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική παρά τις σημαντικές απουσίες του (Δημήτρης Φραγκιαδάκης, Νιδάλ Φαχούρι, Ειρήνη Φραγκιαδάκη, Νίκος Πετράκης). Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στον δωδεκάχρονο Γιάννη Κουβίδη που πέτυχε το εντυπωσιακό των 6 νικών σε ισάριθμους αγώνες, επιβεβαιώνοντας την μεγάλη αγωνιστική του άνοδο το τελευταίο διάστημα. Ποσοστό 100% με 3 νίκες στις 3 πρώτες αγωνιστικές είχε και ο Γιώργος Πρεδευτάκης, ενώ βραβείο καλύτερης απόδοσης στην σκακιέρα τους κέρδισαν, εκτός από τον Κουβίδη, ο Σταύρος Λυράκης με τον δύσκολο ρόλο του παίχτη-προπονητή (6 στα 7), η Άργη Βαρβεράκη που με επίσης 6 νίκες σε 7 αγώνες έδειξε ότι επανέρχεται με επιτυχία στην αγωνιστική δράση, καθώς και η Ειρήνη Εργαζάκη με 5 στα 7. Σημειώνουμε ότι οι σκακιέρες των νεανίδων (κάτω των 20 και κάτω των 16 ετών) καλύφθηκαν με μεγάλη επιτυχία από δύο εντεκάχρονα κορίτσια την Ειρήνη Εργαζάκη και τη Μαρία Καπνιστού και την εννιάχρονη Μελίνα Καρούζου. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει και στο πιο έμπειρο μέλος της ομάδας τον Ιάκωβο Καδιάνη που με 5,5 στα 7 έδειξε για μια ακόμα φορά την σκακιστική του αξία. Σημαντική βοήθεια στην ομάδα προσέφερε επίσης ο έμπειρος Μανόλης Φραγκιαδάκης (2,5 στα 5), ενώ και ο πρωτοεμφανιζόμενος Στέλιος Βαρδάκης κάλυψε με επιτυχία τις ελλείψεις της ομάδας στο δύσκολο αγώνα απέναντι στα Ανώγεια κερδίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Επίσης αξιόλογη ήταν η επανεμφάνιση του Σταύρου Ελευθεράκη (2,5 στα 4) που μετά από αρκετά χρόνια επανήλθε στην ομάδα όπου ανδρώθηκε σκακιστικά. Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν ακόμη οι έφηβοι της ομάδας με τον δεκαεξάχρονο Μάνο Πετράκη (4,5 στα 6) και τον δεκατετράχρονο Μάνο Ξηρουχάκη (4 στα 6). Μικρή αλλά πολύτιμη ήταν η συμμετοχή του δεκατριάχρονου Ηλία Αγγελάκη που νίκησε πειστικά στον μοναδικό αγώνα που έλαβε μέρος.
Την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα πήρε ο Σ.Ο. Ανωγείων που αποτελεί παράδειγμα και οδηγό για την δυνατότητα ανάπτυξης του σκακιού και σε άλλες μη αστικές περιοχές της Κρήτης, με τον αειθαλή Γιάννη Μαρή να εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά με επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Από τις άλλες ομάδες του Νομού Ηρακλείου, στην έκτη θέση τερμάτισε η νεανική ομάδα του Ε.Γ.Ο.Η. κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και δείχνοντας αρκετά δυνατή στις νεανικές σκακιέρες, με τις ταλαντούχες αδερφές Τσαπάκη (έντεκα και οκτώ ετών) και τους πολύ βελτιωμένους το τελευταίο διάστημα αδερφούς Ταβερναράκη (δεκατεσσάρων και έντεκα ετών). Τέλος η ομάδα της Σ.Α.Χερσονήσου δεν κατάφερε να αποφύγει την τελευταία θέση παρά την νίκη της επί του Ε.Γ.Ο.Η. την τρίτη αγωνιστική.
Παράλληλα έγινε και η τελική φάση του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής Κρήτης με πρωταθλήτρια την ομάδα του Λατώ Αγίου Νικολάου που θα αγωνιστεί το καλοκαίρι για τρίτη φορά στην ιστορία της στην Α Εθνική. Η τελική βαθμολογία ήταν η εξής:
ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
ΠΟΝΤΟΙ
1) Α.Ο. ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
14
47,5
2) ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΖΙΟΥ
12
50,0
3) Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ
9
37,5
4) Α.Σ. Ο.Τ.Ε. Ν. ΧΑΝΙΩΝ
7
25,5
5) Σ.Ο. ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ
5
31,0
6) ΣΚ.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ
4
33,5
7) Ο.Α.Α.ΗΡΑΚΛΕΙΟ
4
31,5
8) Α.Σ. ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
1
21,5
Από τις ομάδες του Νομού Ηρακλείου την καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα είχε η ομάδα του Γαζίου που όπως και πέρυσι έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο, έχασε όμως στον κρίσιμο αγώνα από τον Λατώ και περιορίστηκε στη 2η θέση. Από τις άλλες ομάδες της πόλης μας καλή παρουσία είχαμε από το νεοφώτιστο Λέων Κάντια που εξασφάλισε σχετικά νωρίς την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ οι Νέοι Ηροδότου δεν απέφυγαν τον υποβιβασμό. Τέλος η ομάδα του Ο.Α.Α.Η. με την μεγάλη παράδοση στο κρητικό σκάκι δεν κατάφερε να πετύχει καμία νίκη και με τέσσερεις ισοπαλίες κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό στην Γ Εθνική στην περίπτωση που υποβιβαστούν από την Α Εθνική δύο ομάδες της Κρήτης.
Τέλος πρέπει να επισημάνουμε την πολύ σημαντική βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα του Αγίου Νικολάου ο δεκαεξάχρονος Νικόλας Βιτσαξάκης με 6,5 βαθμούς σε 7 αγώνες. Ο Νικόλας είναι σκακιστής του Ο.Φ.Η και αγωνιζόμενος με υποσχετική μεταγραφή στην ομάδα του Λασιθίου έδειξε για μια ακόμα φορά το πλούσιο σκακιστικό του ταλέντο πετυχαίνοντας την καλύτερη απόδοση στη σκακιέρα που αγωνίστηκε.

Ακαδημίες 27/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το «ευχαριστώ» της Επιτροπής Ακαδημίας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Ακαδημίας ευχαριστεί την Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ και τον κόσμο της ομάδας για την τιμή που έγινε στον ΟΦΗ ’94 στο περιθώριο του αγώνα με τον Ηλυσιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η Επιτροπή Διοίκησης της Ακαδημίας του ΟΦΗ, οι άνθρωποι του ΟΦΗ ’94, οι προπονητές και όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ’94 ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του ΟΦΗ και τον κόσμο της ομάδας μας για την μεγάλη τιμή που τους πρόσφεραν κατά την εκδήλωση απονομής του κυπέλλου του πρωταθλητή.
Για τον ΟΦΗ ’94 ακόμα μεγαλύτερη αξία από την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει το χειροκρότημα των φιλάθλων του ΟΦΗ μέσα στο ναό μας, μέσα στο «Γεντί Κουλέ». Αυτή η επιβράβευση ήταν το δικό μας πραγματικό πρωτάθλημα και θα θυμόμαστε για μια ζωή την αναγνώριση του κόσμου στην φετινή μας προσπάθεια.
Ευχόμαστε ανάλογες στιγμές να ζήσει και η ομάδα του ΟΦΗ την Κυριακή 15 Μαΐου. Θα είμαστε κι εμείς εκεί για να την στηρίξουμε και καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ» και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ποδόσφαιρο 27/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με προσοχή και σοβαρότητα για τα δύο επόμενα βήματα...

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται οι προετοιμασία του ΟΦΗ, μέχρι την Παρασκευή που οι παίκτες θα πάρουν τρεις ημέρες ρεπό.

Στον ΟΦΗ κοιτάνε με προσοχή και σοβαρότητα τα δύο τελευταία παιχνίδια, με μοναδικό στόχο το «2 στα 2» που θα τον φέρει στην Football League. Μπορεί να μην υπάρχει πρωτάθλημα αυτή την Κυριακή, αλλά στον ΟΦΗ συνεχίζουν τις προπονήσεις μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή, και μετά οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα συνεχίσουν σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους μέχρι την Παρασκευή όπου θα πάρουν τρεις ημέρες ρεπό.

Άλλα Σπορ, Στίβος 29/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ξεχώρησαν Μανιού και Καλογεράκης

Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν από τους αθλητές του ΟΦΗ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ανδρών και γυναικών που έγινε σε ομίλους σωματείων από τις κατά τόπου ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.
Το Διασυλλογικό των σωματείων της Κρήτης έγινε στο Ηράκλειο (Παγκρήτιο Στάδιο και ΕΑΚ Ελευθερίας για την σφύρα). Στον όμιλο αυτό, μεταξύ των άλλων, ξεχώρισε στη Σφυροβολία ο Μιχάλης Αναστασάκης (Βενιζέλος) με 70.93μ, στα 400μ η Ρένα Βασιλείου (ΓΕΗ) με 53.93, στα 400μ των ανδρών ο Γιώργος Καλογεράκης (ΟΦΗ) με 49.52, στα 1500μ η Κατερίνα Δόβρου (Κύδων) με 4.50.56 και στο ακόντιο η Αφροδίτη Μανιού (ΟΦΗ) με 48.82μ, ενώ στα 100μ εμπόδια η Ολυμπία Πετσούδη (Βενιζέλος) νίκησε με 13.56 και στο τριπλούν ο Τάσος Γαλαζούλας (Βενιζέλος) με 15.36μ.

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ποδόσφαιρο 26/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στον ΟΦΗ

Μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή (29/4) θα συνεχίσουν τις προπονήσεις οι παίκτες του ΟΦΗ και μετά θα πάρουν τριήμερο ρεπό απο το Νίκο Νιόπλια, ώστε να περάσουν με τις οικογένειες τους, τις μέρες του Πάσχα. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του προπονητή του ΟΦΗ, θα γίνει προπόνηση την Παρασκευή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα. Στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή και έτσι απο την Τρίτη του Πάσχα, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΟΦΗ για το επόμενο παιχνίδι, που είναι με τους Τράχωνες Αλίμου εκτός έδρας στις 8 Μαίου.

Ποδόσφαιρο 26/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Θυμήθηκαν τα... παλιά στο «Γεντί Κουλέ» Μιλιάζες και «Μερέμπα»

Δυο παίκτες που αγάπησαν και αγαπήθηκαν πολύ απο τον ΟΦΗ βρέθηκαν την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ» και παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, όπου ο ΟΦΗ πήρε μια ακόμη νίκη με 2-0 και συνεχίζει την πορεία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής.
Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ Κάρλος Μιλιάζες και ο Γεωργιανός μέσος Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, βρίσκονται για διακοπές στο Ηράκλειο και δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του ΟΦΗ και να …θυμηθούν τα παλιά.
Πριν απο το παιχνίδι, οι δυο ποδοσφαιριστές κατέβηκαν στα αποδυτήρια και συνομίλησαν με παλιούς τους συμπαίκτες, υπαλλήλους του ΟΦΗ, μέλη του ιατρικού επιτελείου, ενώ είχαν και την ευκαιρία να γνωριστούν με μέλη της σημερινής διοίκησης του ΟΦΗ.
Και οι δυο όπως είπαν παρακολουθούν στενά την πορεία του ΟΦΗ στη Γ Εθνική και ευχήθηκαν η κρητική ομάδα να κερδίσει την άνοδο και να ανέβει σύντομα στην μεγάλη κατηγορία.
Μιλιάζες και Μερεμπασβίλι συνεχίζουν τον Λεβαδειακό, καθώς ο πρώτος ανανέωσε πριν απο μερικές μέρες το συμβόλαιο του, ενώ ο Μερεμπασβίλι έχει για μια ακόμη χρονιά.
Πάντως και οι δυο έδειξαν να απολαμβάνουν τις στιγμές στο Γεντί Κουλέ.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr οι δυο πρώην παίκτες του ΟΦΗ ποζάρουν (πάνω) με τον γιατρό του ΟΦΗ Κυριάκο Κακαβελάκη και τον Δημήτρη Αποστολάκη απο την διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ.

Παρασκήνια 26/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Φεύγει για το Καζακστάν ο Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον πάγκο της Πίζα.
Ο Ιταλός τεχνικός θα αναλάβει τις τύχες της εθνικής ομάδας του Καζακστάν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», ο Γκατούζο θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Πίζα και θα αναλάβει το Καζακστάν, το οποίο βρίσκεται στην 116η θέση της κατάταξης της FIFA, και έχει κληρωθεί στον πέμπτο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018 μαζί με τις Ρουμανία, Δανία, Μαυροβούνιο, Αρμενία και Πολωνία.

''Οι άλλοι'' 26/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μόνο ο ΟΦΗ έμεινε...

Μετά τον Άρη, Αιγινιακός και Σπάρτη έγιναν οι άλλες δύο ομάδες που εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική.
Η ομάδα της βόρειας Πιερίας επικράτησε την Κυριακή (24/4) για τον 2ο όμιλο με 3-1 του Εθνικού Φιλιππιάδας, έφτασε τους 74 βαθμούς, ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης γνώρισε την ήττα (1-0) από τον Πιερικό και έμεινε στη δεύτερη θέση.
Στον 3ο όμιλο, η Σπάρτη νίκησε εκτός έδρας το Λουτράκι με 1-0 και έκοψε πρώτη το νήμα. Ο δεύτερος Παναργειακός έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Χαλκίδα.

Ποδόσφαιρο 26/4/16

Eπιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έκανε το ένα από τα τρία βήματα που πρέπει για να πάρει την άνοδο...

O OΦΗ έκανε το ένα από τα τρία βήματα που θέλει για να πάρει την άνοδο, με το πρωτάθλημα να διακόπτει για μία εβδομάδα.

Δύο στροφές έμειναν για το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ εθνικής ώστε ο ΟΦΗ να κάνει και δεύτερη… Ανάσταση. Όλοι στον ΟΦΗ σκέφτονται το παιχνίδι με τον Φωστήρα, αλλά πρώτα προέρχει το παιχνίδι με τον Άλιμο και ο ΟΦΗ θα πρέπει να κάνει εκεί το καθήκον του. Στο χθεσινό φιλικό κόντρα στον ΠΟΑ, ο Νιόπλιας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το καλοκαίρι, και αυτοί που δεν αγωνίστηκαν έκαναν ένα χαλάρωμα. Σήμερα, υπάρχει κανονικά προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με τον Nίκο Νιόπλια να θέλει να έχει τους ποδοσφαιριστές τους ετοιμοπόλεμους για τα δύο παιχνίδια που έχουν μείνει.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ποδόσφαιρο 25/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νιόπλιας: «Έμεινα ευχαριστήμενος από την προσπάθεια των παικτών»

Ευχαριστημένος απο την εικόνα των παικτών του στο φιλικό με τον ΠΟΑ (2-1) έμεινε ο Νίκος Νιόπλιας.
Όπως ανέφερε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο «ήταν μια πολυ δυνατή προπόνηση για μας. Το χρειαζόμασταν αυτό το φιλικό, γιατί για μας όλοι οι παίκτες είναι πολύτιμοι. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα σε ένα καλό επίπεδο, για αυτό και κάναμε αυτό το φιλικό απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποίος του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ Εθνική και δεν διαφέρει σε τίποτα απο ομάδες της κατηγορίας που σήμερα αγωνιζόμαστε εμείς. Είμαι ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των παιδιών, την φυσική τους κατάσταση και την εικόνα τους στο παιχνίδι».

Ποδόσφαιρο 25/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΟΑ (2-1)

Xρήσιμο για συμπεράσματα ήταν για τον ΟΦΗ, αλλά και για τον ΠΟΑ, το φιλικό παιχνίδι που έγινε Μεγάλη Δευτέρα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 2-1 και  ο Νίκος Νιόπλιας είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, που δεν αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, ενώ παράλληλα πήρε μια γεύση απο 5 ταλεντάκια του ΟΦΗ' 94 (Πλουμής, Κουτεντάκης, Μανιαδής,Λαμπριανίδης, Νοικοκυράκης) στους οποίους έδωσε 30 λεπτά συμμετοχής!
Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 12' με τον Σαχλαμάκη, έκανε το 2-0 στο 41' με τον Μαρτσάκη, ενώ ο ΠΟΑ μείωσε στο 48' με αυτογκολ του Φαζού.
Το φιλικό ήταν μια καλή προπόνηνση για τον ΟΦΗ απέναντι σε ένα αξιόμαχο ΠΟΑ, ο οποίος ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική, τα οποία ξεκινούν στις 15 Μαίου.
Διαιτητές: Φερετζάκης, Σφακιανάκης, Γενετζάκης.
ΟΦΗ: Κασμερίδης (46' Βλάχος), Μπολάκης (62' Πλουμής), Τουγλής (60' Κουτεντάκης), Γκούμας, Φαζός, Φουκαράκης (87' Μπολάκης), Φαμπίνιο (60' Μανιαδής), Μπουρσέλης (60' Λαμπριανίδης), Σακλαμάκης (60' Νοικοκυράκης), Πατινιώτης, Μαρτσάκης (70' Τουγλής).
ΠΟΑ: Χατζιμηνάς (78' Αγγελάκης), Καρβελάς (67' Παπαδομιχελάκης), Πετράκης (75' Σταυρακάκης), Γιακουμάκης, Κ. Βρεττός, Πετράς, Χατζηανδρέου (75' Ρωμανάκης), Κοντογιάννης (46' Ν. Βρεττός), Ρουμπάκης (73' Ντραγκότι), Φραγκιαδάκης (67' Μπουτσάκης), Τριανταφύλλου (80' Βλάχος).