Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ποδόσφαιρο 15/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΜΟΝΟΣ πρώτος ο ΟΦΗ, 1-1 ο Φωστήρας!

Ο ΟΦΗ έκανε το καθήκον του στην Αθήνα κερδίζοντας τον Άλιμο με 1-0 και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του Φωστήρα στο Ρέθυμνο έμεινε μόνος πρώτος.
Έστω και μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ είναι μόνος πρώτος στην κορυφή καθώς ο ίδιος νίκησε τον Άλιμο με 0-1, και ο Φωστήρας έφερε ισοπαλία 1-1 με την Επισκοπή. Και πλέον, ο ΟΦΗ θα θέλει και την ισοπαλία για να πάρει την άνοδο, ενώ ο Φωστήρας θέλει μόνο την νίκη για να ανέβει αυτός. 
Ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ νωρίς. Συγκεκριμένα, στο 13' ο Καλέ είχε την μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0-1, αλλά η μπάλα πήγε κόρνερ. Δέκα λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι, ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Μακρίδη, με την μπάλα να πηγαίνει στο κάθετο δοκάρι. Στο 28' ήρθε το 0-1 από τον Ζντράβκο Πόποβιτς, που έκανε μια δυνατή σέντρα και η μπάλα κατέληξε στα δύχτια. Στο 38, ο Κροάτης επιθετικός, βρέθηκε απέναντι από τον Μακρίδη έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Κροάτης επιθετικός, είχε και δεύτερο, προσωπικό, δοκάρι στο σημερινό παιχνίδι με την μπάλα να μην του κάνει το χατήρι και να καταλήγει στο δοκάρι.  Στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε συντήρηση δυνάμεων για το παιχνίδι με τον Φωστήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου