Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ποδόσφαιρο 15/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Φουκαράκης: «Θα παίξουμε για τη νίκη με το Φωστήρα»

Ο ΟΦΗ έχει πλέον στα χέρια του την τύχη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής, μετά το σημαντικό διπλό που έκανε στον Άλιμο (0-1), σε συνδιασμό με την γκέλα του Φωστήρα στο Ρέθυμνο (1-1).
Η κρητική ομάδα βρίσκεται πλέον στο +2 και υποδέχεται στην τελευταία αγωνιστική τον Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ, με στόχο να τελειώσει με επιτυχία τη δύσκολη φετινή χρονιά.
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγύρισαν τη νίκη στον Άλιμο και όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, ο Μανόλης Φουκαράκης «ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Θέλαμε να πάμε στο παιχνίδι με το Φωστήρα και να είμαστε εμείς μπροστά στη βαθμολογία, όπως και έγινε. Ωστόσο εμείς θα παίξουμε για τη νίκη στο παιχνίδι με το Φωστήρα. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να κερδίσουμε το παιχνίδι για να ξαναφέρουμε τον ΟΦΗ στις επαγγελματικές κατηγορίες».
Για την εικόνα του ΟΦΗ στον Άλιμο, ο Μανόλης Φουκαράκης, ανέφερε ότι «το γήπεδο μας δημιούργησε προβλήματα στην τελική προσπάθεια, αλλιώς θα κερδίζαμε πιο εύκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου