Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Χαραλαμπάκης

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το «Γεντί Κουλέ» την Κυριακή, πρέπει να είναι γεμάτο!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, ότι την Κυριακή δεν θα πρέπει να πέφτει στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, και τις «παγίδες» που θα πρέπει να αποφύγει ο κόσμος.

Το παιχνίδι με τον Φωστήρα, κρύβει πολλές «παγίδες» από όλες τις απόψεις. Ο κόσμος του ΟΦΗ δεν θα πρέπει να πέσει στην «παγίδα», δηλαδή, αν προκαλέσουν οι παίκτες του Φωστήρα (κάτι που θα το κάνουν), καθώς θα κάνει κακό στην ομάδα. Μπροστά σε ένα γεμάτο «Γεντί Κουλέ», ο Φωστήρας δεν έχει καμία τύχει να φύγει με την νίκη, καθώς δεν έχει τους παίκτες και την εμπειρία για να το κάνουν.Την Κυριακή δεν θα πρέπει να πέφτει καρφίτσα στο «Γεντί Κουλέ», και όλα πρέπει να κυλήσουν όλα ομάλα (μέσα και έξω από το αγωνιστικό χώρο), για να βρεθεί ο ΟΦΗ μετά από ένα χρόνο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όπως το είπε ο Νίκος Νιόπλιας, μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι «Την Κυριακή δεν θα πρέπει να μείνει ούτε ένα καρεκλάκι άδειο!». Κάτι που αναμένεται να γίνει από τον κόσμο του ΟΦΗ που θα γεμίσει το «Γεντί Κουλέ». Η διαφορά του ΟΦΗ από τον Φωστήρα, ήταν στο -11 όταν ο ΟΦΗ έχασε στον Ταύρο, και σήμερα 15 Μαϊου, είναι στο +2 και κρατάει την τύχει την ανόδου στα χέρια του. Μια σίγουρα μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια που έχει γίνει στο δεύτερο γύρο, το αποδεικνύει τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, με τον ΟΦΗ να είναι μετά από 29 αγωνιστικές, να είναι μόνος στην κορυφή.

Προσοχή, σε οποιαδήποτε πρόκλησει που δεχτεί ο κόσμος του ΟΦΗ να μην απαντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου