Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 30/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΟΦΗ: «Να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι ο ΟΦΗ επιστρέφει»

Η ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε, καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» και να δημιουργήσει «μια ατμόσφαιρα που μόνο εκείνος ξέρει στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Φιλαθλοι του ΟΦΗ, δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ποδοσφαιρική στο γήπεδο μας στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό. Μια ατμόσφαιρα που μόνο ο κόσμος του ΟΦΗ γνωρίζει, στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδος.
Μια ατμόσφαιρα με δυνατή φωνή και παλμό.
Μακριά απο προβοκατόρικες ενέργειες που μπορούν να βλάψουν την ομάδα μας.
Ελάτε να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι ο ΟΦΗ επιστρέφει.
Επιτέλους, θα τον δούμε ξανά, με αντιπάλους που αρμόζει στο μέγεθος και την ιστορία της κορυφαίας ομάδας της Κρήτης.
Ας χαρούμε και ας απολαύσουμε το παιχνίδι και ας σταθούμε στο πλευρό της ομάδας μας, σε αυτό το μεγάλο ματς.
Ο ΟΦΗ μας είναι εδώ. Δυνατός ξανά και έτοιμος να επιστρέψει εκεί που τον θέλουμε όλοι.
Ας δείξουμε μέσα και έξω απο το γήπεδο σε όλους, ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει ανάγκη απο ένα ΟΦΗ δυνατό και υγιή, όπως όλοι τον οραματιζόμαστε».

Ποδόσφαιρο 30/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Το γκολ του Όγκμποε που έφερε τη νίκη!

Δείτε το video με το γκολ του Μάριου Όγκμποε που έδωσε στον ΟΦΗ τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο 30/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο ΟΦΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ: Ταπείνωσε και κέρδισε πανάξια τον ΠΑΟ!

Τεράστια νίκη για τον ΟΦΗ ο οποίος μετά απο μια συγκλονιστική εμφάνιση στο δευτερο ημίχρονο κέρδισε τον Παναθηναικό με 2-1 και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Μεγάλη βραδιά για τον ΟΦΗ, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Μπέργκ, στο δεύτερο ημίχρονο έκανε σπουδαία εμφάνιση και με γκολ απο τους Χαντί με πέναλτι που κέρδισε ο Βουό και του Ογκμποε (απο ασίστ του Βουό), πήρε τη νίκη με 2-1 σε μια βραδιά αποθέωσης στο Γεντί Κουλέ.
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Καλφάκης (Χανίων), 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων).
ΟΦΗ: Δάφκος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ (86' Κιάσσος), Οστοιτς, Βουό (+90 Ροβίθης), Χαντί, Μίκιτς, Μπουρσέλης (65' Ογκμποε), Κομεσίδης, Αντουκόρ, Βαλλιάνος.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Ροβίθης, Μανιαδής, Κοντογιάννης, Κιάσσος, Ογκμποε, Φαζός.
Παναθηναικός: Κοτσώλης, Κουτρουμπής, Ρέις (70' Ρινάλντι), Ιμπάρμπο (57' Χούλτ), Μπέργκ, Ζέκα, Λούντ, Γουακάσο, Ενμποκού, Ιβάνοφ, Κουλιμπαλί.
Στον πάγκο οι: Ξενόπουλος, Μπουμάλ, Βιγιαφάνες, Ριναλντι, Χούλτ, Μοντέστο, Μίγγος.
ΤΟ ΦΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
-Αλλαγή στην 18αδα του ΟΦΗ. Ο Ράντι που ένοιωσε ενοχλήσεις έδωσε τη θέση του στον Ογκμποε.
-Καθυστέρησε η σέντρα του αγώνα, καθώς οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ανέβασαν ένα εντυπωσιακό πανό στις θυρες 4,5. Δυναμη, πάθος, υπερηφάνια, έγραφε το πανό.
- Πριν την έναρξη του αγώνα μετά απο αίτημα του ΟΦΗ στην ΕΠΟ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή,  για τα θύματα της τραγωδίας, μετά την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους που μετέφερε την Βραζιλιάνικη ομάδα Σαπεκοένζε της Βραζιλίας, η οποία επρόκειτο να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Νοτίου Αμερικής στο Μεντεγίν με την Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας.
-Καθυστέρησε η σέντρα του αγώνα, καθώς οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ανέβασαν ένα εντυπωσιακό πανό στις θυρες 4,5. Δυναμη, πάθος, υπερηφάνια, έγραφε το πανό.
Το παιχνίδι ξεκίνησε στο Γεντί Κουλέ.
-Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, περίπου 5 χιλιάδες οι φίλαθλοι στο Γεντί Κουλέ.
2' Η πρώτη μεγάλη φάση για τον ΠΑΟ. Ο Κουλιμπαλί έβγαλε μόνο τον Μπέργκ, ο οποίος πλάσαρε και η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Δάφκου.
4' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναικό. Η άμυνα του ΟΦΗ «κόλλησε», η μπάλα έφτασε στον Μπέργκ, αλλά ο Δαφκος έδιωξε εντυπωσιακά.
Πολύ δύσκολη η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών σε ένα γήπεδο που έχει γίνει πολύ βαρύ, λόγω της δυνατής βροχής.
15' Ο ΟΦΗ απειλεί με τον Βουό, ο οποίος δεν έχει σύμμαχο το τερέν καθώς η μπάλα κολλούσε και δεν κατάφερε να σουτάρει απο καλή θέση.
22' Απευθείας φάουλ του Γουακάσο, μπλόκαρε ο Δάφκος.
27' Κίτρινη κάρτα στον Ζέκα.
29' Κίτρινη κάρτα στον Κομεσίδη.
31' Μετά απο κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Μπέργκ, μετά απο μπαλιά του Ιμπάρμπο, και πλάσαρε σωστά κάνοντας το 0-1.
43' Kαλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σέντρα Μιλοσάβλιεφ, κεφαλιά του Βουό, η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
45' Μεγάλη φάση για το ΟΦΗ. Ο Βουό χορεύει την άμυνα του ΠΑΟ, βγάζει στον Χαντί, ο οποίος πέφτει και ζητάει πέναλτι, αλλα ο διαιτητής τον παρατηρεί με κίτρινη κάρτα για θέατρο.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-1
Χωρίς αλλαγές ξεκινούν στο δεύτερο ημίχρονο, οι δυο ομάδες.
58' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Μικιτς, ο Βουό με το κεφάλι βρίσκει τον Χαντί, ο οποίος μονος απο το σημείο του πέναλτι, δεν μπόρεσε να κάνει το σούτ αφύλακτος.
65' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Βγήκε ο Μπουρσέλης και μπήκε ο Ογκμποε.
66' Ο Βουό φεύγει μόνος στην αντίπαλη περιοχή, αλλα γλυστάει και πέφτει και η ευκαιρία χάνεται για τον ΟΦΗ.
68' Κερδίζει πέναλτι ο ΟΦΗ. Ο Κοτσης ανατρέπει τον Βουό και ο διαιτητής που είναι κοντά στην φάση δείχνει την άσπρη βούλα.
Το εκτελεί ο Χαντί και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).
79' Σούτ του Εμποκού, διώχνει ο Δάφκος.
84' Το 2-1 για τον ΟΦΗ. Ο Βουό κάνει εκπληκτική ενέργεια και δίνει στον Ογκμποε, ο οποίος περνάει και τον τερματοφύλακα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!!!! Αποθέωση στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 30/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ανατριχιάζει ο ΟΦΗ: «Μια ευχή από τον κόσμο του ΟΦΗ. Να γίνουν πρωταθλητές του Παραδείσου...»

Ο ΟΦΗ ζήτησε από την ΕΠΟ να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας που έπληξε την Σαπεκοένσε.
Με αίτημα της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προς την ΕΠΟ, ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναικό (Τετάρτη 30/11, 7.30μμ, γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης), για τα θύματα της τραγωδίας, μετά την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους που μετέφερε την Βραζιλιάνικη ομάδα Σαπεκοένζε της Βραζιλίας, η οποία επρόκειτο να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Νοτίου Αμερικής στο Μεντεγίν με την Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας.
«Σε μια μαύρη μέρα για το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το μυαλό όλων μας σε κάθε μέρος της γης που παίζεται ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να είναι πουθενά αλλού, παρά μόνο σε εκείνους που έφυγαν τόσο άδοξα και στις οικογένειες τους, που ζούν τον απόλυτο πόνο. Η δύναμη του ποδοσφαίρου, ας στείλει ένα μήνυμα παρηγορίας για εκείνους που έμειναν πίσω. Οσο για εκείνους που έφυγαν;  Ο κόσμος του ΟΦΗ θα ήθελε να τους δώσει μια ευχή. Να γίνουν πρωταθλητές του Παραδείσου…» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Ποδόσφαιρο 30/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλμπάκης

Πανέτοιμος για την πρώτη πρόκληση!

Ο ΟΦΗ είναι πανέτοιμος, αγωνιστικά και ψυχολογικά, για την σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (19.30) και θέλει να δείξει ότι ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ.
Με την ψυχολογία να βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο και τον ΟΦΗ να θέλει να… χορέψει τον Παναθηναϊκό στην βροχή, όλοι στο Ηράκλειο ζουν και αναπνέουν για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι που πρόκειται να δώσει η ομάδα μετά από 18 ολόκληρους μήνες. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, τουλάχιστον οι θύρες που έχουν σκέπαστρα, και ο κόσμος του ΟΦΗ αναμένεται να αποτελέσει τον 12ο παίκτη του Νίκου Νιόπλια στον δρόμο για τη νίκη που θα είναι πολύ παραπάνω από νίκη ψυχολογίας.

Ποδόσφαιρο 30/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΟΦΗ και Stoiximan.gr θα κληρώσουν τρείς φανέλες του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ

Παράλληλα ο ΟΦΗ και η Stoiximan.gr θα δώσουν ηλεκτρικά είδη αξίας 5.000 ευρώ στον Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναικας και Παιδιού.
Οπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο περιθώριο του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναικός θα κληρωθούν στους φιλάθλους του ΟΦΗ, τρείς φανέλες της ομάδας υπογεγραμμένες απο όλους τους παίκτες.
Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, θα πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα συμμετοχής, που θα τους παρέχεται με την είσοδο τους στο γήπεδο.
Παράλληλα, η εταιρεία Stoiximan.gr και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα προχωρήσουν σε μια ακόμη σημαντική κοινωνική δράση. Η Stoiximan.gr θα χορηγήσει με ηλεκτρικά είδη αξίας 5 χιλιάδων ευρώ, τον ξενώνα κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού, που στεγάζεται στο Ηράκλειο.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 29/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Νιόπλιας πήρε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το μεγάλο, αυριανό, ντέρμπι ενώ έμειναν εκτός οι Κοιλιάρας και Όγκμποε. Μέσα ο Βουό μετά από έναν μήνα.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε να προφυλάξει τον Μάριο Όγκμποε εν όψει του σημαντικού παιχνιδιού που ακολουθεί κόντρα στα Τρίκαλα ενώ ο Κοιλιάρας έχει προσβληθεί από ίωση και έμεινε εκτός, όπως και ο Κώτσιος που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Αντιθέτως, στην διάθεση του Νιόπλια τέθηκε ο Τζίλι Βουό μετά από έναν μήνα, όταν και είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Κισσαμικό.
Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Κασμερίδης, Ογκμποε,Μάνος, Μάσάδο, Βρετός, Τουγλής, Μπολάκης, Χίζι.
Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι: Δάφκος, Δερμιτζάκης, Μίκιτς, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Οστοιτς, Χαντί, Φαζός, Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Ραντι, Νάστος, Αντουκόρ, Κιάσσος, Μπουρσέλης, Ροβίθης, Κοντογιάννης, Μανιαδής.
Η αποστολή του ΟΦΗ μετά την προπόνηση αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο «Λατώ», όπου και θα παραμείνει. Η αποστολή θα γευματίσει το μεσημέρι της Τετάρτης εκεί και το απόγευμα θα μεταβεί στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό.

''Οι άλλοι'' 29/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ και σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες, μεταξύ αυτών και οι Λέτο, Λεντέσμα, Σάμπα.
Σάμπα και Π. Βλαχοδήμος προπονήθηκαν μόνο στο γυμναστήριο, ο Λεντέσμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Λέτο και Ευαγγέλου ακολούθησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος των συμπαικτών τους και συνέχισαν ατομικά. Αυτοί οι 5 έμειναν και εκτός της 25μελούς αποστολής για τον αυριανό αγώνα που ανακοινώθηκε μετά την προπόνηση.
Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Τελάντερ, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Γουακάσο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, Μίγγος και Πίσπας.

''Οι άλλοι'' 29/11/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

28 παίκτες πήρε στην αποστολή ο Στραματσόνι!

Ο Ιταλός τεχνικός πήρε στην αποστολή του αυριανού αγώνα όλο το ρόστερ του Παναθηναϊκού ενώ δεν προτίθεται να κάνει ροτέισον, δείχνοντας πόσο πολύ, υπολογίζει τον ΟΦΗ.
Έτσι συνολικά θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο 28 παίκτες, συμπεριλαμβανομένων δύο παικτών από την ομάδα Νέων που βάσει κανονισμού θα πρέπει να μπουν στην αποστολή, αλλά ακόμη και των τραυματιών (Λέτο και Σάμπα δεν προλαβαίνουν, ενώ αμφίβολος είναι ο Λεντέσμα).
Ο Ιταλός προπονητής, που δεν μίλησε χθες στους παίκτες του αλλά αναμένεται να το κάνει σήμερα ή αύριο, κατέφυγε σε αυτή τη ασυνήθιστη επιλογή, προκειμένου να υπάρχει συγκέντρωση και συσπείρωση. Ο ίδιος δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ματς της Κρήτης, καθώς μετά το 0-0 με τον Ηρακλή αν υπάρξει νέα απώλεια υπάρχει άμεσος κίνδυνος αποκλεισμό από το Κύπελλο. Για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να παρατάξει τους «πράσινους» με πολλούς αναπληρωματικούς και οι αλλαγές που θα κάνει θα είναι περιορισμένες.
Ο «Στράμα» είχε εφαρμόσει την τακτική του μαντρώματος και στην Ουντινέζε, όταν η ομάδα του μετρούσε μια νίκη σε έντεκα ματς. Αυτό λειτούργησε αλλά μόνο προσωρινά, καθώς η ομάδα απέφυγε στο φινάλε της σεζόν τον υποβιβασμό και ο ίδιος απολύθηκε. Αν και στον Παναθηναϊκό δεν υπάρξουν άμεσα θετικά αποτελέσματα, στους αγώνες με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, θα έχει την ίδια τύχη. Σε αυτή την περίπτωση οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Γιώργος Δώνης είναι πρώτοι στο «κάδρο» για την αντικατάστασή του.
sport-fm.gr

''Οι άλλοι'' 29/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με Κοτσόλη στο τέρμα ο Παναθηναϊκός

Ο Στραματσόνι αναμένεται να κάνει ροτέισον εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μια από τις αλλαγές που θα κάνει στην 11αδα θα είναι και εκείνη του τερματοφύλακα.
Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού» στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για το κύπελλο Ελλάδος, σε μια προσπάθεια να δώσει ανάσες σε παίκτες, που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει ο Ιταλός τεχνικός για το συγκεκριμένο ματς, με τους Σάμπα, Λεντέσμα και Λέτο να έχουν λίγες πιθανότητες να ταξιδέψουν στην Κρήτη. Θέση βασικού στο ματς με τους Κρητικούς αναμένεται να πάρει ο Στέφανος Κοτσόλης, αντί του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Ποδόσφαιρο 29/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου το Τρίκαλα - ΟΦΗ

Η Football League έκανε δεκτό το αίτημα της Α.Δ. Τρικάλων και μετέθεσε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τα Τρίκαλα για την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.
Οριστικοποιήθηκε η μετάθεση της διεξαγωγής του αγώνα του ΟΦΗ με τα Τρίκαλα για την Τετάρτη και όχι για την Δευτέρα όπως αρχικά είχε οριστεί. Η μετάθεση του αγώνα προήλθε μετά από αίτημα της Α.Δ. Τρικάλων καθώς την ίδια ημέρα και δύο ώρες μετά θα γινόνταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα για την Α1 μπάσκετ και κατά συνέπεια η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ακαδημίες 28/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Φάσεις από την «λευκή» ισοπαλία του ΟΦΗ '94

Δείτε το video με τις καλύτερες φάσεις από την ισοπαλία του ΟΦΗ με την Αναγέννηση Δυτικών Προαστίων για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ.

Άλλα Σπορ, Σκάκι 28/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σπουδαία μεταγραφή για το σκάκι του ΟΦΗ!

To σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική ενέταξε στο δυναμικό του τον νεότερο Γκραν-Μαίτρ στην ιστορία του Ελληνικού Σκακιού, τον 17 χρονο Κύπριο Ανδρέα Κελίρη, ο οποίος θα γίνει μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου!
Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, που θα δώσει μεγάλη ώθηση και δυναμική στο σκάκι του ΟΦΗ!
Ο Κελίρης έχει αυτή τη στιγμή ΕΛΟ 2509, που είναι το ψηλότερο ΕΛΟ Έλληνα σκακιστή κάτω των 20 ετών, και είναι ένατος στην γενική κατάταξη των Ελλήνων σκακιστών. Βρίσκεται επίσης στην πρώτη εικοσάδα παγκοσμίως σκακιστών κάτω των 18 ετών. Ο Ανδρέας ξεκίνησε από την ομάδα του Ο.Α.Α. «Ηράκλειο» και σε ηλικία 13 ετών πήρε μεταγραφή για την Α.Ε.Κ. Κατά τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχε στα εθνικά ομαδικά πρωταθλήματα σαν αθλητής των ομάδων «Αργοναύτης Κορινθίας»  και «Πνευματικής Στέγης Περιστερίου» τις οποίες βοήθησε αποφασιστικά να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδος το 2013 και το 2015 αντίστοιχα. Από το επόμενο έτος 2017, θα επιστρέψει σε μια ομάδα της πόλης που μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι σήμερα και θα ανήκει στις τάξεις του σκακιστικού τμήματος του Ομίλου Φιλάθλων Ηρακλείου (Ο.Φ.Η) που καθιερώνεται τα τελευταία χρόνια σαν μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του Ελληνικού σκακιού. Αγωνιζόμενος στην πρώτη σκακιέρα της ομάδας, έχει σαν στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του σκακιστικού Ο.Φ.Η. και την ανύψωση της στις πρώτες θέσεις του ομαδικού ελληνικού σκακιού. Για τον σκακιστικό Ο.Φ.Η. είναι μεγάλη τιμή να έχει στο δυναμικό του τον πιο ταλαντούχο Έλληνα σκακιστή και φιλοδοξεί από την πλευρά του να προσφέρει στον Ανδρέα Κελίρη ότι καλύτερο για την παραπέρα σκακιστική του εξέλιξη.
Η Κρήτη και η Κύπρος μπορεί να είναι υπερήφανες γιατί έχουν δώσει στο Ελληνικό σκάκι το νεαρότερο μέχρι στιγμής Γκραντ Μαιτρ (Grand Master, GM), τον Ανδρέα Κελίρη. Ο Ανδρέας κατέκτησε τον τίτλο GM, τον πρώτο σε κύρος τίτλο που δίδεται διεθνώς στο σκάκι, φέτος το 2016 στην ηλικία των 17 ετών, αφού πρώτα κατέκτησε το δεύτερο σε κύρος τίτλο του Διεθνούς Μαιτρ (International Master, ΙΜ) στην ηλικία των 15 ετών. Οι τίτλοι GM και ΙΜ παραχωρούνται από την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία (FIDE) μετά την εκπλήρωση αυστηρών κριτηρίων και είναι ισόβιοι.
Ο Ανδρέας Κελίρης, με Ελληνική και Κυπριακή υπηκοότητα, γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1999 στη Λευκωσία. Τα πρώτα του σκακιστικά βήματα σε ηλικία επτά ετών τα έκανε στο Ηράκλειο, όπου η οικογένεια του είναι εγκατεστημένη από το 1989. Ο Ανδρέας είναι άριστος μαθητής στην Γ τάξη του 2ου Λυκείου Ηρακλείου και είχε συμβάλλει αποφασιστικά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης από την ομάδα του σχολείου του στους Πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες το 2014. Κατά τα πρώτα χρόνια της σκακιστικής του καριέρας, πρωταγωνίστησε σε Πανελλήνια Παγκρήτια και Παγκύπρια παιδικά/νεανικά τουρνουά. Η θεαματική άνοδος του στο παγκόσμιο σκάκι άρχισε στην ηλικία των 11 ετών, όταν ανέλαβε σαν δάσκαλος και προπονητής του ο Θεσσαλονικιός Γκραντ Μαιτρ Ιωάννης Παπαϊωάννου, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος. Υπό την καθοδήγηση του, ο Ανδρέας ενέσκηψε βαθύτερα στην θεωρία, στρατηγική και τακτική αυτού του πολύπλοκου αθλήματος, με επακόλουθο την κατακόρυφη αύξηση της δυναμικότητας του. Όπως σε όλα τα αθλήματα, και ειδικότερα στο σκάκι που είναι το κατεξοχήν πνευματικό άθλημα, η ανέλιξη και η πρόοδος προϋποθέτει φυσικά ταλέντο, επιμονή, σκληρή μελέτη, ψυχραιμία, ιδιαίτερα κάτω από πίεση χρόνου, και συχνή αγωνιστική δράση. Επίσης, το σκάκι χρειάζεται εξαιρετική αντίληψη του χώρου και πρόβλεψη και συνδυασμό κινήσεων σε μεγάλο βάθος. Αυτές είναι αρετές που χαρακτηρίζουν σε μεγάλο βαθμό τον Ανδρέα Κελίρη.
Για μια περίοδο πέντε ετών, ο Ανδρέας αγωνίστηκε με τη σημαία της Κύπρου. Στο διάστημα αυτό, στο τοπικό επίπεδο, η σκακιστική του άνοδος τον οδήγησε στην κατάκτηση του Κλειστού Παγκύπριου Πρωταθλήματος και στην ανακήρυξη του σε Πρωταθλητή Κύπρου κατά τα έτη 2013 και 2014, σε ηλικία μόλις 14 ετών! Σε διεθνές επίπεδο, διέπρεψε σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Σκακιού Νέων, ιδιαίτερα σε αυτό που διεξήχθη στο Πόρετς της Κροατίας το 2015 στο οποίο ανακηρύχθηκε δευτεραθλητής Ευρώπης.
Η πρώτη του μεγάλη επιτυχία σε επίπεδο διεθνών ανοικτών τουρνουά ήταν η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε το 2013 στο τουρνουά των «Ισθμίων» στο Βραχάτι Κορινθίας, όπου πέτυχε μεγάλες νίκες, ιδιαίτερα κατά του GM Fedorchuk, ενός εκ των ισχυρότερων Ουκρανών σκακιστών, και όπου κατέκτησε την πρώτη «νόρμα» για τον τίτλο ΙΜ. Η νόρμα επιτυγχάνεται με μια ελάχιστη απόδοση σε βαθμούς που πρέπει να πετύχει ο παίκτης, λαμβανομένου υπόψη του μέσου όρου της διεθνούς αξιολόγησης των αντιπάλων του και του τίτλου που κατέχουν. Οι σκακιστές αξιολογούνται από την FIDE με τον βαθμό αξιολόγησης ΕΛΟ (ELO) που αυξάνει ή μειώνεται αναλόγως των αποτελεσμάτων ενός τουρνουά.
Άλλη μεγάλη επιτυχία, σε ομαδικό επίπεδο, ήλθε τον Αύγουστο του 2014 στη Σκακιστική Ολυμπιάδα του Τρόμσο στη Νορβηγία, με την εθνική ομάδα της Κύπρου. Ο Κελίρης στην πρώτη σκακιέρα πέτυχε 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στους 9 αγώνες, απόδοση που του χάρισε δύο νόρμες για τίτλο GM (και ΙΜ). Με τις νόρμες αυτές συμπλήρωσε τις τρεις που χρειαζόταν και η FIDE τον ανακήρυξε Διεθνή Μαιτρ τον Ιανουάριο 2015. Ακολούθησε η πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά «Ευτύχιος Κρομμυδάκης» στα Χανιά, το Μάιο 2015. Φέτος, αγωνιζόμενος πλέον με τη σημαία της Ελλάδας, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στα καλοκαιρινά τουρνουά, με αποκορύφωμα τη δεύτερη θέση στο διεθνές τουρνουά της Καβάλας, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα τη τρίτη νόρμα GM και ξεπερνώντας βαθμό αξιολόγησης ΕΛΟ 2500, που είναι επιπλέον κριτήριο για να γίνει κάποιος GM. Έτσι, η FIDE του απένειμε τον τίτλο GM στο 87ο Συνέδριο της που έγινε στο Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) στις αρχές Σεπτεμβρίου.
*Τις επόμενες μέρες ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα σκάκι σε ειδική εκδήλωση, θα κάνει επίσημη παρουσίαση του νέου του μεταγραφικού αποκτήματος και του χορηγού του.

Παρασκήνια 28/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ανακοίνωση Κουγιά με... άρωμα ΟΦΗ

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας εξέδωσε προσωπική ανακοίνωση με την οποία επιτέθηκε στον Αστέρα Τρίπολης και μεταξύ άλλων αναφέρεται και στον ΟΦΗ.
Διαβάστε τί αναφέρει:
Αν βλέπουν αυτή τη στιγμή τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΛ ο εισαγγελέας και το δικαστήριο που θα δικάσουν τον Μποροβήλο μαζί με τον Μπέο, τον Τσακογιάννη, τον Παπαδόπουλο και τους άλλους της εγκληματικής οργάνωσης του πορίσματος Παπανδρέου, θα αντιληφθούν τι έγινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996 και πως ομάδες με 300 φιλάθλους βρίσκονται 10 χρόνια στη Superleague.
Με αυτούς έγινε ο Κύζας διαιτητής Superleague και διεθνής και γι’αυτό σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι και ανύπαρκτες αποβολές στο 18ο λεπτό.
Έτσι ο Αστέρας βρίσκεται 10 χρόνια στην κατηγορία και στην Ευρώπη και ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ, τον ΟΦΗ, τον Άρη, τον Ηρακλή και άλλες, γυρίζουν σε χωριά.
Κύριοι, γι’αυτό φάγατε τον Μπίκα, τον Τσαχειλίδη και τον Καλύβα, ευαγγελιζόμενοι την κάθαρση.
Ας δει κάποιος τις διαιτησίες του Αστέρα με Πλατανιά, ΠΑΣ και την σημερινή, για να καταλάβει πως από 0 βαθμούς, έφτασε στους 12. Άντε και πρωταθλητής… Η κάθαρση είναι εδώ!!!

Ποδόσφαιρο 28/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Παπαδόπουλος στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης.
Βοηθοί του Παπαδόπουλου θα είναι οι Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Καλφάκης (Χανίων) με τέταρτο διαιτητή τον Γιώργο Γιαννουλάκη από τον σύνδεσμο Χανίων.

Γυναίκες 28/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έκαναν το 2Χ2 τα κορίτσια του ΟΦΗ!

Μια ακόμη νίκη στην Β' Εθνική γυναικών για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ. «Καθάρισε» εύκολα στο Γεντί Κουλέ και τον Αγιο Δημήτριο με 3-0, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Οι γυναίκες του ΟΦΗ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 1ο λεπτό η Κοκοτσάκη έδωσε ωραία τελική στη Χριστάκη η οποία με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 57' και πάλι απο ασίστ της Κοκοτσάκη, η Νικηταρά από κοντά με πλασέ πέτυχε το 2-0.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 75’ η Λάκο με ωραίο πλασέ μέσα απο την περιοχή.
Διαιτητής: Mηνάς Κοκκινάκης (Λασιθίου)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Λιάγκος (Λασιθίου)- Εμμανουήλ Καφεσάκης (Λασιθίου)
ΟΦΗ: Αποστολάκη, Αγγελάκη (63’ Λάκο), Παπαδάκη, Κέκερη, Γιαννούτσου, Τριβιζάκη, Χριστάκη, Κοκοτσάκη (69’ Συλλιγάρδου), Κυδωνακη, Νικηταρά, Σηφάκη (57’ Μανίτα).

Πάγκος: Κουνάλη, Μαυράκη, Μανίτα, Σταμπουλή, Συλλιγάρδου, Λάκο, Πρινιανάκη.
Άγιος Δημήτριος: Αντωνοπούλου, Τελιάκη (52’ Μαντζάνα Μ.), Καρόζη, Μαρίνου, Κρητσιμήλιου, Παντελεάκου, Λάζαρη, Παντελακάκη, Μαντζάνα Ιφ. (69’ Λυκούδη), Λούντερμιλκ (29’ Μπεκρή), Κουλούμαση.

Πάγκος: Απανωμεριτάκη, Βαρβαροπούλου, Λυκούδη, Μπεκρή, Μαντζλανα Μ., Καραμαλίκη.

Μπάσκετ 28/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κρίμα! Ήττα με τρίποντο στο φινάλε για το μπάσκετ του ΟΦΗ

Μαχαιριά στο φινάλε της παράτασης για την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, η οποία υπέστη ήττα-σοκ απο τον Αρη Νίκαιας με 75-77 (κανονική διάρκεια 69-69), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

«Δήμιος» για τον ΟΦΗ ο Δρίβας, ο οποίος με τρίποντο στα 3 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Νωρίτερα ο ΟΦΗ, είχε περάσει μπροστά (75-74) με ½ βολές του Μουλά, δέκα δεύτερα πριν το τέλος.

Η τελευταία επίθεση πήγε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με τρίποντο άρπαξαν το φύλλο αγώνα απο τα χέρια του ΟΦΗ.

Στα τρία δεύτερα που έμεναν ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να εκδηλώσει επίθεση και το 75-77, έμεινε μέχρι το τέλος.

Κρίμα για τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι έκαναν υπερπροσπάθεια, έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση (69-69) με καλάθι του Μουλά στα 9 δεύτερα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να πανηγυρίσουν μια ακόμη σπουδαία νίκη.

Πάντως οι παίκτες του ΟΦΗ τα έδωσαν σε όλα σε ένα ακόμη παιχνίδι, στο οποίο ο προπονητής Γιάννης Κόκκινος δεν είχε στην διάθεση του τον τραυματία Μαιστρέλη, ενώ ο Ξενάκης, που προέρχεται και αυτός απο τραυματισμό, όσο έπαιξε έδειξε ανέτοιμος.

 Τα δεκάλεπτα: 27-21, 40-44 (HMIXΡΟΝΟ), 56-64,69-69 (κανονική διάρκεια), 75-77.
 ΟΦΗ (Kόκκινος): Μητρόπαπας 4, Κριθινάκης 14 (4), Ξενάκης 4, Μπούμπαρης 10, Καρλάφτης 2, Αγαπιάδης 12 (3), Πρωτογεράκης 4, Κυρίτσης 5 (1), Μουλάς 20 (2), Βλαχάκης.
 Αρης Νίκαιας (Κωσταντινίδης): Γεωργουσόπουλος, Καρβούνης 11 (3), Σκιαφίτης 2, Αγγελίδης 4, Γαλίτης, Κόλλιας 11, Στέφος 22, Δρίβας 14 (4), Αντωνούσος 2, Καριπίδης 11 (1).

Άλλα Σπορ, Βόλεϋ 28/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ασταμάτητος ο ΟΦΗ!

Ασταμάτητο το βόλει του ΟΦΗ, μετά το 3Χ3 στο πρωτάθλημα της Α2, πέτυχε μια ακόμη εντυπωσιακή νίκη, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδος, επί του ΣΦΠΧανίων, με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
Ο ΟΦΗ με άνεση καθάρισε μια απο τις καλύτερες ομάδες της Α2 με 25-20, 25-21 και 25-21, συνεχίζοντας στην διοργάνωση.
Ο στόχος του ΟΦΗ είναι ο πρωταθλητισμός στην Α2 βόλει, αλλά απο ότι φαίνεται ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης και οι παίκτες του, δεν λένε όχι και για κάποια παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδος.
Πλέον η προσοχή στον ΟΦΗ στρέφεται στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανερυθραικό, το προσεχές Σάββατο, για το πρωτάθλημα της Α2, με στόχο να συνεχιστεί το…αήττητο του ΟΦΗ.

''Οι άλλοι'' 28/11/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Χωρίς έξι η προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει ΟΦΗ

Η επόμενη της γκέλας στη Νέα Σμύρνη είχε πρωινή προπόνηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης με τον ΟΦΗ.
Ο 40χρονος τεχνικός επίσης το βράδυ της Κυριακής άλλαξε την προπόνηση της Δευτέρας και από το απόγευμα που ήταν αυτή προγραμματισμένη την όρισε για το πρωί ενημερώνοντας όλους τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τους νεαρούς που ήθελε στην προπόνηση της Δευτέρας για αυτήν την αλλαγή.
Οι πράσινοι που διανυκτέρευσαν στο ξενοδοχείο πήγαν όλοι μαζί την Δευτέρα στο «Γ. Καλαφάτης» και προπονήθηκαν σε δυο γκρουπ ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη το βράδυ.
Ένα παιχνίδι το οποίο όπως είναι πλέον τα πράγματα και με δεδομένη την αγωνιστική κρίση του τριφυλλιού είναι πολύ σημαντικό καθώς αν το αποτέλεσμα στραβώσει ο Παναθηναϊκός θα κινδυνέψει να μείνει και εκτός Κυπέλλου.
Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος έξι πράσινοι και συγκεκριμένα οι Λέτο, Σαμπά, Λεντέσμα, Βλαχοδήμος, Στιλ και Ευαγγέλου. Οι τέσσερις πρώτοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ οι Στιλ, Ευαγγέλου μόνο γυμναστήριο.
Το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού περιλάμβανε ζέσταμα, ανοίγματα, ασκήσεις ανάπτυξης ένας εναντίων ενός και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Φυσικά η προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ καθώς όσοι αγωνίστηκαν στη Νέα Σμύρνη ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.
Στην προπόνηση πήραν μέρος και τέσσερις νεαροί επαγγελματίες λαι συγκεκριμένα οι Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας και Μίγγος οι οποίοι θα προπονηθούν με την πρώτη ομάδα και την Τρίτη και το πιθανότερο είναι όλοι τους να ταξιδέψουν και στην Κρήτη για το ματς της Τετάρτης.
Μετά το τέλος του προγράμματος οι πράσινοι αποχώρησαν και θα επιστρέψουν στο «Γ. Καλαφάτης» στις 19:00 προκειμένου να αποχωρήσουν εκ νέου για το ξενοδοχείο, να δειπνήσουν μαζί και εν συνεχεία την Τρίτη να πάνε πάλι όλοι μαζί για προπόνηση και να ταξιδέψουν στην Κρήτη.
sport24.gr

Μπάσκετ 28/11/16

Επιμέλεια:Πανελής Χαραλαμπάκης

Κόκκινος: «Εάν έμπαιναν τα ελεύθερα σουτ...»

Ο Γιάννης Κόκκινος στάθηκε στα σουτ που δεν μπήκαν από τους παίκτες του ΟΦΗ και τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η παραμονή.
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Για εμάς, αντιμετωπίσαμε προβλήματα μέσα στην εβδομάδα με αποτέλεσμα να μην προετοιμαστούμε όπως χρειαζόταν. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια και αν είχαμε βάλει τα ελεύθερα σουτ, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Το δυσάρεστο ήταν ότι δεν μπορέσαμε να ξεκουράσουμε τον Αγαπιάδη, τον οποίο οι αντίπαλοι έπαιξαν σκληρά – δεν του έδωσαν τα φάουλ όπως δεν δόθηκε φάουλ στον Πρωτογεράκη, στην τελευταία φάση του αγώνα.
Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή, δεν είχαμε καλή άμυνα όμως βρήκαμε τις λύσεις στην επίθεση και αν έμπαιναν τα σουτ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι.
Παρά το καλό ξεκίνημα, ο στόχος δεν αλλάζει και προέχει η παραμονή».

Ποδόσφαιρο 28/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μέσα και ο Αντουκόρ εν όψει Παναθηναϊκού

Ο Γκανέζος μέσος, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση.
Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκαν και πάλι οι Μασάδο και Βουό. Ο Ηλίας Κώτσιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία.
Οι παίκτες του ΟΦΗ την Τρίτη (29/11) θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό, με προπόνηση που θα γίνει στις 5μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Μετά την προπόνηση, η αποστολή του ΟΦΗ θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο «Λατώ». Το μεσημέρι η αποστολή θα γευματίσει εκεί και αργότερα  θα μεταβεί στο γήπεδο για την αναμέτρηση.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 27/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων

Του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναικός καθημερινά, απο τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο.
Το παιχνίδι της Τετάρτης (30/11, 7.30μμ) στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου και ήδη, η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη.
Τα εισιτήρια για το παιχνίδι, έχουν κυκλοφορήσει απο την Παρασκευή (25/11) και η διάθεση τους συνεχίζεται καθημερινά, απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο.
Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχου ανακοινωθεί είναι:
-15 ευρώ στις θύρες 1,4,5.
-20 ευρώ στις θύρες 2,3,7,8.
Απο την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απευθύνεται θερμή παράκληση, σε οσους θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να προμηθευτούν νωρίτερα το εισιτήριο του αγώνα, καθώς απο την αστυνομία δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει κανείς στο γήπεδο, που δεν θα έχει εισιτήριο.
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επισημαίνεται ακόμη, ότι δεν θα υπάρξει σε κανένα δωρεάν είσοδος στη αναμέτρηση. Καθε αριθμημένη θέση, θα αφορά σε εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη.
Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναικός, θα συνεχιστεί μεχρι και τη Τετάρτη (30/11) το μεσημέρι απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Ποδόσφαιρο 27/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ακολούθησαν το πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς Βουό και Μασάδο

Στο παιχνίδι της Τετάρτης (30/11, 7.30) με τον Παναθηναικό, για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, στρέφεται η προσοχή στον ΟΦΗ, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ελευσίνας, για το πρωτάθλημα της Football league.
Τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, οι παίκτες του ΟΦΗ, προπονήθηκαν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης.
Βουό και Μασάδο ακολούθησαν το πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς. Προπόνηση με μεγαλύτερη ένταση έκανε ο Κώτσιος, ο ο Αντουκόρ έκανε θεραπεία για ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ελευσίνα, αλλά δεν φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν τη Δευτέρα (28/11) το πρωί στο Βαρδινοφιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ την Τρίτη (29/11) η προπόνηση θα είναι απογευματινή (5μμ) μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή, για την αναμέτρηση με τον Παναθηναικό.

Γυναίκες 27/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πρεμιέρα με το δεξί θέλουν στο «Γεντί Κουλέ» τα κορίτσια του ΟΦΗ

To πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους δίνουν οι γυναίκες του ΟΦΗ που το μεσημέρι (14:00) υποδέχονται την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής γυναικών.
Μετά τη νίκη στην Ρόδο επί της ΑΣΤΙΡ, ο ΟΦΗ φιλοξενεί την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου με στόχο την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Ζαφείρης Λατσούδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει στην διάθεση του όλες τις αθλήτριες του. Ο τεχνικός του ΟΦΗ μπορεί να υπολογίζει και την Βάσω Κυδωνάκη που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της με την εθνική ομάδα όπου μάλιστα πέτυχε δύο γκολ δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για τον κόσμο που θέλει να πάει στο «Γεντί Κουλέ».

Μπάσκετ 27/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με τον έκτο παίκτη στο πλεύρο του για το 4Χ4!

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «παλατάκι» του ΒΑΚ τον Άρη Νικαίας (LIVE 17.00 / Gentikoule, Athletic Radio 104,2) με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη που ενδεχομένως να τον φέρει και έναν βαθμό μακρυά από την κορυφή.
Με την ψυχολογία στα ύψη και τον κόσμο να ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρόν στο κλειστό του ΒΑΚ, ο ΟΦΗ φιλοξενεί την ομάδα της Νίκαιας έχοντας ως μοναδικό στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Γιάννης Κόκκινος θα έχει ξανά στην διάθεση του τον Ανδρέα Ξενάκη που προφυλάχθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πόλις Καλλιθέας και κατά συνέπεια ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει μια επιπλέον, σημαντική, λύση.
Στον ΟΦΗ περιμένουν για ακόμα ένα παιχνίδι την συμπαράσταση του κόσμου που έχει αποτελέσει σημαντική βοήθεια κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου. 

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 26/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αναστόπουλος: «ΟΦΗ και Άρης θα πετύχουν το στόχο τους»

Ο Νίκος Αναστόπουλος απάντησε στο ερώτημα για το ποιες ομάδες θεωρούνται φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ και επανέλαβε ακόμα μια φορά την δυάδα του ΟΦΗ με τον Άρη.
«Εγώ βλέπω ότι ο Άρης, η ομάδα μου θα πετύχει τον στόχο της. Από εκεί και πέρα βλέπω τον ΟΦΗ, γιατί κι αυτός έχει καλό υλικό. Είναι ομάδες οι οποίες βάσει ιστορίας θα πρωταγωνιστήσουν. Από εκεί και πέρα δεν φτάνει μόνο το όνομα ή η φανέλα, ή ο κόσμος και το γήπεδο. Είναι παράγοντες και αυτοί, αλλά δεν είναι οι καθοριστικοί παράγοντες» ήταν τα λόγια του «Αναστό».

Ποδόσφαιρο 26/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

15 και 20 ευρώ τα εισιτήρια για τον Παναθηναϊκό

Στην διάθεση του κόσμου του ΟΦΗ τίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. 
Διαθέσιμα είναι, πλέον, τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο «Γεντί Κουλέ» και ήδη υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο του ΟΦΗ για να δώσει το παρόν στις εξέδρες του γηπέδου. Όποιος επιθυμεί μπορεί να τα προμηθεύεται και από το διαδίκτυο (μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ) και κοστίζουν 15 (θύρες 1, 4, 5) και 20 ευρώ (θύρες 2, 3, 7, 8).

''Οι άλλοι'' 26/11/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Πέρασε από τα Χανιά ο Άρης

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, ο Αρης ήταν αυτός που είχε τη «λύση», παίρνοντας τη νίκη με σκορ 1-0 επί του Κισσαμικού.
Διαφορετικά, η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη, αυτή την πήρε κιόλας, με τον Αρη να είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ειδικότερα στο α’ ημίχρονο απώλεσε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξεο το σκορ, με τον Λαζαρίδη να αποδεικνύεται… φύλακας-άγγελος της εστίας της ομάδας του Κισσαμικού, αποκρούοντας με μια φοβερή προσπάθεια το φάουλ του Νέτο στο 23’, ενώ είπε «όχι» στις προσπάθειες των Ίλιτς και Νέτο στο 36’.

Από την άλλη ο Κισσαμικός απείλησε στο α’ μέρος με ένα σουτ από τον Μάριο Μαρτίνεθ στο 34’ ενώ στο β’ ημίχρονο ακολούθησαν δύο σουτ από τον Γκούμα στο 53’ που έφυγε άουτ και επίσης την ίδια κατάληξη είχε το σουτ από τον Μαρτίνεθ και πάλι στο 55΄.
Το γκολ για τον Αρη που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους 70 περίπου οπαδούς του που βρέθηκαν στα Περβόλια σημειώθηκε στο 51’, με τον Ίλιτς να δίνει την ασίστ για τον Καπνίδη, που με πλασέ πέτυχε το 1-0 το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τέλος.
Συμπερασματικά, μια νίκη για τον Αρη που κρίνεται δίκαιη και η οποία την πήρε μάλλον πιο εύκολα απ’ ό,τι θα περίμενε. Ο Κισσαμικός, ενδεχομένως γιατί ευθύνεται η διακοπή, δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο, ωστόσο μια ήττα από τον Αρη δεν μπορεί να κριθεί ότι δεν είναι «εντός προγράμματος».
πηγή: athlitiko.gr

Ποδόσφαιρο 26/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Football League: Συνέχισαν με νίκες τα φαβορί

Αγωνιστική των φαβορί ήταν η τρίτη αφού συνέχισαν με νίκες Αγροτικός Αστέρας, Τρίκαλα και Σπάρτη. Δείτε τι συνέβη αλλά και την επόμενη αγωνιστική.
Αναλυτικά η μέχρι τώρα αγωνιστική
Παρασκευή, 25/11
Απόλλων Σμύρνης-Παναιγιάλειος 2-0
(20′, 26′ πεν. Διαμαντόπουλος)
ΟΦΗ-Πανελευσινιακός 2-0
(10′ Τσαντλί, 42′ Μίκιτς)
Σάββατο, 26/11
Αναγέννηση Καρδίτσας-Σπάρτη 0-2
(12’ Ηλιόπουλος, 77’ Αναστασόπουλος)
Αγροτικός Αστέρας-Καλλιθέα 5-3
(20’, 59’, 82’ Δεινόπαπας, 56’ Φιλίπε, 84’ Ταϊανάν – 16’ Ηλιάδης, 79’ Μουχτάρης, 90+5’ Γουόρντεν)
Αιγινιακός-Πανθρακικός 2-1
(40’ Ζγκούρι, 47’ Γιατσιτσόγλου – 67’ Χαλκιαδάκης)
Αχαρναϊκός-Τρίκαλα 0-1
(53’ Μπαϊκαρά)
Καλλονή-Λαμία 0-2
(12’ Μπλάζιτς, 17’ Βασιλόγιαννης)
Κυριακή, 27/11
Πανσερραϊκός-Χανιά (15:00)
Η επόμενη (4η) αγωνιστική: 
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Σμύρνης
Παναγιάλειος-Αγροτικός Αστέρας
Σπάρτη-Αιγινιακός
Καλλιθέα-Πανσερραϊκός
Πανθρακικός-Κισσαμικός
Χανιά-Αχαρναϊκός
Άρης-Καλλονή
Τρίκαλα-ΟΦΗ
Λαμία-Πανελευσινιακός

''Οι άλλοι'' 26/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το... τερμάτισαν στον Πανελευσινιακό: Έβγαλαν ανακοίνωση για την διαιτήσια!

Ο Πανελευσινιακός που έκανε ένα σουτ σε 95 λεπτά αγώνα, «κούφανε» όλο τον κόσμο και λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, έβγαλε ανακοίνωση για την διαιτησία του Λαρισαίου Μπουρμασόπουλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού
«Το πρωτάθλημα επιτέλους συνεχίστηκε.. και μαζί του και η προκλητική και απαράδεκτη διαιτησία. Ο Κος Μαλουτας παρέδωσε την σκυτάλη στον Κο Μπουμαρσόπουλο ο οποίος και αυτός με την σειρά του έβαλε το λιθαράκι του για άλλη μια άδικη ήττα του Πανελευσινιακου. Δεν θα ασχοληθούμε με το ανύπαρκτο πέναλτι που μας «χρέωσε» μιας και δεν θα αλλαξει κατι, αλλά θα θέσουμε ένα ερώτημα και μια απαίτηση.. Γιατί «κύριοι» τόσο μίσος και τόσος φθόνος προς τον Πανελευσινιακο; Γιατί τέτοια αντιμετώπιση; Ζητάμε την διαγραφή αυτού του φανερά ερασιτέχνη διαιτητή από τον πίνακα διαιτησίας. Τέτοιοι διαιτητές δεν αξίζουν θέση στη Β’ Εθνική. Δηλητηριάζουν και ξεφτιλιζουν το ελληνικο ποδόσφαιρο. Εχουμε μάθει να δίνουμε συγχαρητήρια σε νίκες και ήττες, όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν… Θα σταθούμε εμπόδιο σε ό,τι αδικεί την ομάδα μας! Εκ του ΔΣ».