Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ποδόσφαιρο 07/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Δίνει άλλη ώθηση ο Παπαδόπουλος στους παίκτες του!

Ο ΟΦΗ έχει κάνει το «4χ4» και δείχνει ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει, και θα το παλέψει μέχρι το τέλος με τις όποιες ελπίδες έχει.

Από τότε που ο Νίκος Παπαδόπουλος έκατσε στο πάγκο του ΟΦΗ, δείχνει να τα έχει αλλάξει όλα εντός και εκτός γηπέδου. Ο «Παπ», έχει μάθε στη ζωή του, να παλεύει και να δουλεύει σκληρά στις προπονήσηεις, και αυτά που προσπαθεί να κάνει μέσα από τις προπονήσεις, να τα κάνει και στους αγώνες, και δείχνει να γίνεται αυτό. Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα, και αυτό αποκλειστικά ευθύνεται στον προπονητή, που έχει έρθει και δίνει άλλη ώθηση στους παίκτες του, που μιλώντας καθημερινά τους τονίζει, να συνεχίσουν αυτό που κάνουν, και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε να κάνουμε.

Μιλάμε για έναν πολύ σοβαρό προπονητή, που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και δίνει άλλη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες. Και αυτό το βλέπουμε από το πρώτο αγώνα μέχρι και το τελευταίο που έχει δώσει. Μια ομάδα να κερδίζει σε κάθε ματς, και να δείχνει ότι θα το παλέψει μέχρι το τέλος, γιατί το βάρος της φανέλας και τις ιστορίας του ονόματος του ΟΦΗ, πρέπει να το κάνουν σε κάθε αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου