Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Χαραλαμπάκης 12/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ώρα να μιλήσει ο κόσμος!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, οι ποδοσφαιριστές έκαναν το 5Χ5, και ήρθε η ώρα να μιλήσει ο κόσμος.

O OΦΗ πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, και έκανε το 5χ5 και συνεχίζει. Όλος ο σύλλογος που λέγεται ΟΦΗ, δείχνει να μην τα παρατάει και θα παλέψει μέχρι το τέλος τις όποιες ελπίδες έχει για την άνοδο. Οι ποδοσφαιριστές, έκαναν το καθήκον τους και νίκησαν στην Ελευσίνα και μείωσαν την διαφορά στο -11 από τον Απόλλωνα, που αν συνεχίσει να νικάει σίγουρα θα μειώσει ακόμα περισσότερο την διαφορά. Από τότε που έχει έρθει ο Νίκος Παπαδόπουλος, βλέπουμε ένα διαφορετικό ΟΦΗ. Που ακόμα και σε παιχνίδια που δεν είναι καλός (όπως με Κισσαμικό, Αιγινιακό, και σήμερα) δεν έχει παίξει καλά, νικάει και παίρνει τους τρεις βαθμούς, ενώ σε παιχνίδια που είναι καλύτερος (με Άρη, και Σπάρτη) έχει γυρίσει στο Ηράκλειο με... άδεια τα χέρια, και βλέπουμε τώρα ότι ο ΟΦΗ νικάει ενώ δεν είναι καλός)

Τώρα, ήρθε η ώρα να μιλήσει το «Γεντί Κουλέ», που φέτος είναι μισοάδειο, αλλά το Σάββατο ΠΡΕΠΕΙ ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρών και να πάρει η ομάδα την νίκη που την χρειάζεται κόντρα σε πολύ καλό αντίπαλο, που τις τελευταίες αγωνιστές δείχνει να νικάει πολύ εύκολα και με μεγάλα σκορ. Tο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, δεν είναι καθόλου εύκολα, και οι ποδοσφαιριστές θέλουν την στήριξη του κόσμου και να πετύχει η ομάδα την έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Εξάλλου, ο κόσμος του ΟΦΗ έχει δείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, και ειδικά όταν τον έχει ανάγκη είναι κοντά, και αναμένεται το Σάββατο να δώσει δυναμικό παρών στο «Γεντί Κουλέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου