Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Μπάσκετ 13/3/17

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Αγαπιάδης: «Από εμάς οφείλεται αν θα κερδίσουμε ή χάσουμε»

Ο έμπειρος γκαρντ των Κρητικών έκανε ένα μίνι απολογισμό για την πορεία του ΟΦΗ.
Εύκολο έργο είχε ο ΟΦΗ κόντρα στον Πόλις Καλλιθέας παίρνοντας το ροζ φύλλο με 88-63, για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Ένα έργο που έκανε ακόμη πιο εύκολο για την ομάδα του Γιάννη Κόκκινου, ο Κώστας Αγαπιάδης.
Ο έμπειρος παίκτης των Κρητικών τερμάτισε με 14 πόντους (με 2 τρίποντα) και μίλησε στο basketaki.news για τη νίκη κάνοντας ένα μίνι απολογισμό για την πορεία του ΟΦΗ.
Για τη νίκη επί της Καλλιθέας:
«Είχαμε κάποια κενά διαστήματα όπως το πρώτο και το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά ίσως λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζαμε (Κριθινάκης-Κιρίτσης) .Δείξαμε για άλλο ένα παιχνίδι ότι μπορούν να αποδώσουμε ωραίο μπάσκετ».
Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει εξασφαλίσει το στόχο της παραμονής:
«Είναι θετικό ότι πιάσαμε το στόχο, είναι επίσης θετικό ότι δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί.
Θεωρώ ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας.
Σίγουρα το πλην ένα πού ξεκινήσαμε παίζει ρόλο και πιστεύω ότι κάποιες άτυχες στιγμές και συγκεκριμένες δυο τρεις ήττες αν δεν είχαν έρθει θα είμαστε πολύ πιο πάνω. Είναι μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για εμάς αλλά και γενικότερα για τον ΟΦΗ.
Μιλάω «παιχτικά» αλλά και από θέμα διοίκησης. Αξίζουν πολλά μπράβο γιατί δεν υπάρχει το παραμικρό παράπονο. Κάνουν τα πάντα για εμάς, είναι παράδειγμα για μίμηση για οποιαδήποτε διοίκηση».
Κλείνοντας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο επόμενο ματς του ΟΦΗ στη Νίκαια κόντρα στο Άρη:
«Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε καλή ψυχολογία σε όλα τα παιχνίδια. Από εμάς οφείλεται αν θα κερδίσουμε ή χάσουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στα παιδιά, είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό. Είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα μας και θέλουμε να πάρουμε ρενβάνς για την ήττα από το πρώτο γύρο»
Πηγή : basketaki.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου