Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Χαραλαμπάκης 6/3/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Να κάνει αυτός την δουλειά του, και στο τέλος θα δούμε τι κατάφερε...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για το σερί που τρέχει Ο ΟΦΗ που πρέπει να το μεγαλώσει, και στο τέλος θα δούμε τι κατάφερε.

Ο ΟΦΗ έκανε το «4 στα 4», αλλά δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά με τους δύο πρώτους της βαθμολογίας, καθώς νίκησαν Σπάρτη και Κισσαμικό αντίστοιχα. Ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος, να συνεχίσει να νικάει, και παράλληλα να βλέπει τι κάνουν οι ανταγωνιστές του. Μπορεί να μην μείωσε τη διαφορά, όμως, έκανε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη, και δείχνει ότι μπορεί να μεγαλώσει το σερί νικών, και επειδή οι άλλοι, δεν είναι Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρουν το πρωτάθλημα μόνο με νίκες, θα χάσουν βαθμούς, αλλά το θέμα είναι να μην στραβοπατήσει ο ΟΦΗ και χάσει τις όποιες ελπίδες που υπάρχουν για το πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα, έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα πρέπει ο ΟΦΗ να συνεχίσει να νικάει και να δείχνει στους αντιπάλους του ότι δεν τα παρατάει. Και με τον Νίκο Παπαδόπουλο στο πάγκο, είμαι σίγουρος πως ο ΟΦΗ ΜΠΟΡΕΙ να νικάει σε κάθε αγωνιστική, και δείχνει ότι σε ματς που δεν είναι καλός, νικάει (όπως έγινε με τον Κισσαμικό). Ο ΟΦΗ, έχει πιο βατό πρόγραμμα με τους ανταγωνιστές του.


Eπειδή, τις τελευταίες αγωνιστικές βλέπουμε τραγικές διαιτησίας, θέλω να πω κάτι. Ο ΟΦΗ σε κάθε αγωνιστική παίζε κόντρα σε 12 και 13 παίκτες. Όλοι είδαμε το πέναλτι που δεν έδωσε χθες στην Μυτιλήνη, με τον Χαντί να κάνει την σέντρα, με το παίκτη της Καλλονής να κάνει χέρι, με τον διαιτητή κ. Φωτιά να δείχνει παίζετε, ενώ υπάρχει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι. Στο παιχνίδι Κισσαμικός - Λαμίας, όλοι η Ελλάδα γέλασε με τις αποφάσεις του κ. Μουρτζάκη, που έδωσε πέναλτι αντί για επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ της Λαμίας, ενώ στο δεύτερο γκολ υπάρχει επιθετικό φάουλ υπέρ του Κισσαμικόυ, ,με τον διαιτητή από το Ηράκλειο να... κλείνει τα μάτια του. Όσο αφορά για τον Απόλλωνα, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε 5 (!!) λεπτά καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου