Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Χαραλαμπάκης 08/4/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πώς αυτή η ομάδα είναι στο -14;

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, πως αυτή η ομάδα είναι στο -14 από τη κορυφή, και το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Πρωταθλητισμό κάνει ο ΟΦΗ στο δεύτερο γύρο, όμως αυτό δεν φτάνει, καθώς και αντίπαλοι που διεκδικούν την άνοδο συνεχίζουν να νικάνε. Σε 9 παιχνίδια, ο ΟΦΗ έχει πετύχει 8 νίκες, η ήττα από τα Τρίκαλα, «πόνεσε» αρκετά, αλλά αμέσως στο επόμενο παιχνίδι η ομάδα έδειξε ότι έχει βαριά φανέλα και συνεχίζει να νικάει, γιατί αυτό αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. Φαίνεται η πολύ καλή δουλεία που κάνει ο Νίκος Παπαδόπουλος, εντός και εκτός γηπέδων, και αν η Διοίκηση καταφέρει να τον κρατήσει τότε ο ΟΦΗ θα έχει τον καλύτερο Έλληνα προπονητή, και σίγουρα θα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. 

Το μεγάλο ερώτημα είναι πως αυτή η ομάδα είναι στο -14 από την κορυφή. Παίζει το κάθε παιχνίδι και ξεχωριστά. Νικάει πανεύκολα, παίζει ωραία μπάλα και το απολαμβάνει και ο κόσμος. Αλλά αυτό δυστυχώς, δεν φτάνει καθώς βλέπουμε τον Απόλλωνα μαζί με την Λαμία να έχουν γίνει Ρεάλ Μαδρίτης και νικάνε παντού. Σίγουρα, φταίει ο ΟΦΗ που δεν είναι στις θέσης της ανόδου, αλλά δεν γίνεται μια ομάδα να μην έχει χάσει ακόμα. Από όλη την Ελλάδα και Ευρώπη μόνο ο Απόλλωνας δεν έχει χάσει, εδώ χάνει η Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης, και αυτή δεν χάνει! Δηλαδή, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την ομάδα της Ριζούπολης.

Ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει τις νίκες που κάνει, και να παλέψει μέχρι το τέλος για την 3η θέση που δεν αποκλείεται να δώσει άνοδο για την Σούπερ Λίγκ.

Για το σημερινό παιχνίδι, δεν αξίζει να αναφέρουμε πολλά. Ο ΟΦΗ καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο, και στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε τις δυνάμεις για το παιχνίδι στις Σέρρες την Μεγάλη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου