Κυριακή 9 Απριλίου 2017

''Οι άλλοι'' 09/4/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Καραμπετάκης: «Πολύ καλός ο ΟΦΗ»

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Νίκος Καραμπετάκης, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ  (4-0) στο Γεντί Κουλέ:
"Ηταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε πολύ άσχημα για μας. Οχι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Περιμέναμε την πίεση του ΟΦΗ και ξέραμε ότι στο ανοιχτό γήπεδο είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό πληρώσαμε. Είναι μια άσχημη μέρα για μας.
Είναι άσχημη εποχή για μας. Πρέπει να αντιδράσουμε και αυτό είπα στα παιδιά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είναι βαρύ σκορ για μας και την ιστορία της ομάδας μας  και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες.
Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός, με πολύ καλο πασινγκ-γκέιμ και του εύχομαι ότι θέλει να το πετύχει".
Ο τερματοφύλακας Στέφανος Γουναρίδης, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε και απο τον ΟΦΗ, αλλά σήμερα αγωνίζεται στον Αγροτικό Αστέρα, ανέφερε: "Να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ. Ηταν σαφώς καλύτερος και το έδειξε. Εμείς κάναμε ίσως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο στη χρονιά. Φάγαμε ένα γρήγορο γκολ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να είμαστε καλύτεροι. Εύχομαι ότι καλύτερο στον ΟΦΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου