Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ποδόσφαιρο 09/4/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Kαταπληκτικό πρώτο ημίχρονο»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα που βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 4-0, ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου: 

«Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο το οποίο ήταν όπως θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα, με πρέσινγκ, καλό ποδόσφαιρο και γκολ. Ήταν φυσιολογικό να κατεβάσουμε ρυθμό στην επανάληψη, καθώς είναι αδύνατο για μια ομάδα να συνεχίζει πάντα έτσι με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος.
Χρειαζόμασταν αυτό το καλό ποδόσφαιρο και τη νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και σε όσους είναι κοντά στην ομάδα. Για εμάς τώρα η χαρά θα κρατήσει μόνο σήμερα, για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι σε λίγες ημέρες και να έχουμε ανάλογη εμφάνιση.
Φάνηκε αντίδραση από όλους τους παίκτες μου. Εγώ χάρη δεν κάνω σε κανέναν και όποιος αξίζει θα παίζει. Εκτός αποστολής μένουν παίκτες που έπαιζαν πολύ στον πρώτο γύρο και αν δεν συνεχίσουν να δουλεύουν καλά και να προσπαθούν, θα μένουν εκτός ενδεκάδας ή δεκαοκτάδας.
Μπαίνουν όμως και νέα παιδιά όπως ο Βρεττός, που δεν μπορούν να έχουν πάντα καλό ρυθμό όταν δεν παίζουν. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες την προσπάθειά μας μέχρι τέλους και πιστεύω ότι θα τερματίσουμε μια θέση πιο ψηλά από ότι είμαστε τώρα.
Δυστυχώς για πιο πάνω τα πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου