Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ποδόσφαιρο 12/4/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με γκολ του Βουό, έκανε το 5χ5 και συνεχίζει!

Το γκολ του Τζίλι Βουό στο 3' ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ, να πανηγυρίσει το διπλό στις Σέρρες, επί του Πανσερραικού (0-1) και να κάνει την 10η σερί νίκη του στα τελευταία 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
Ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες για να καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι, αλλά οι Μάνος, Βουό και Χαντί, δεν κατάφεραν σε μεγάλες φάσεις να σκοράρουν ένα δεύτερο τέρμα και έτσι ο ΟΦΗ χρειάστηκε σε κάποιες στιγμές και τις αποτελεσματικές επεμβάσεις του γκολκήπερ Στρέζου, για να κρατήσει το μηδέν και να πάρει το αποτέλεσμα.
Σημαντική νίκη για τον ΟΦΗ, ο οποίος προετοιμάζεται για τα μεγάλα παιχνίδια που έχει μετά το Πάσχα με τους Απόλλωνα, Λαμία και Αρη, στην προσπάθεια που θα κάνει ώστε να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία και να πιάσει την τρίτη θέση.
Διαιτητής: Μαρόπουλος (Μακεδονίας).
Πανσερραϊκός: Ρίστιτς, Βοσκόπουλος (46' Παπατζίκος), Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας (55' Τσούτσης), Πόζογλου, Ρούτσης, Τσίμικας, Τσελεπίδης, Γκούρτσας, Γαβριηλίδης.
Στον πάγκο οι: Μέλκα, Κάκο,Παπατζίκος, Κανούλας, Κτιστόπουλος, Τσούτσης, Παναγιωτίδης.
ΟΦΗ: Στρέζος, Παντίδος, Νάστος, Βουό, Χαντί, Μάνος (63' Μπόατεγκ), Πάγκαλος (+90 Ογκμποε), Κομεσίδης (23' λ.τ. Κώτσιος), Κιάσσος, Βαλλιάνος, Μητρόπουλος.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Πουρτουλίδης, Βρεττός, Μπουρσέλης, Μπόατεγκ, Ογκμποε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου