Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

''Οι άλλοι'' 19/4/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Ο ΟΦΗ έχει μπει στο παιχνίδι»

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα Νίκος Καραμπετάκης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς και έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ.
Ο Νίκος Καραμπετάκης υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό και ναι μεν η Λαμία και ο Απόλλων Σμύρνης έχουν το πάνω χέρι αλλά υπάρχουν παιχνίδια στα οποία μπορούν να χάσουν βαθμούς.
Επιπλέον, τόνισε ότι στην αναμέτρηση του Αγροτικού με τη Λαμία οι παίκτες του διεκδίκησαν το αποτέλεσμα με όλες τους τις δυνάμεις αλλά από μια στατική φάση έχασαν το παιχνίδι.
Αρχικά σχολίασε: «Είμαστε καλά κάνουμε την προσπάθεια μας και προσπαθούμε να είμαστε στις υψηλές θέσεις».
Για την ήττα με τη Λαμία: «Δεν τα καταφέραμε αλλά πρέπει να εξάρουμε την προσπάθεια των παικτών. Στο α ημίχρονο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, διεκδικήσαμε το αποτέλεσμα με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν σκοράραμε και σε μια στατική φάση δεχθήκαμε γκολ και χάσαμε».
Για την προσπάθεια του Άρη: «Το σημαντικό για τον Άρη είναι ότι έχει τα παιχνίδια με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης. Σαν μεγάλη και καλή ομάδα ο Άρης πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει και να φτάσει στον στόχο. Είναι ανοιχτό το πρωτάθλημα και οι τρεις ομάδες θα το διεκδικήσουν μέχρι τέλους. Και ο ΟΦΗ πλησιάζει αρκετά και έχει μπει στο παιχνίδι. Δείχνει καλό πρόσωπο. Υπάρχουν τα μεταξύ τους παιχνίδια και εκεί θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό οι δύο πρώτες θέσεις της ανόδου. Η Λαμία και ο Απόλλων έχουν την τύχη στα χέρια τους αλλά υπάρχουν παιχνίδια που θα μπορούσαν να χάσουν βαθμούς μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου