Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Ποδόσφαιρο 30/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πρόβλημα με Λεάλ - η αποστολή του ΟΦΗ

Ο Ουρουγουανός προπονήθηκε επιφυλακτικά, καθώς έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εμτά απο συζήτηση που θα έχει με τον παίκτη.
Mε προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (30/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση, με την Παναχαική στην Πάτρα (Σάββατο, 31/3, 3μμ). Εκτός είναι οι τραυματίες Μονιάκης, Παπαστεριανός ενώ επιστρέφει ο Μπολάκης που εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε για την αποστολή 19 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης,Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.
Eκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Μονιάκης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.
Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής, αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί με το πούλμαν της ομάδας, για την Πάτρα. Θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, το Σάββατο το βράδυ, μετά το παιχνίδι.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ποδόσφαιρο 29/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μέσα ο Ποτουρίδης για Πάτρα!

Με προπόνηση που έγινε την Πέμπτη (29/3) το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ, η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι του Σαββάτου (31/3, 3μμ) με την Παναχαική στην Πάτρα, έφτασε στην κορύφωση της.
Ο Γιάννης Ποτουρίδης  ακολούθησε όλο το πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι.
Ετσι, οι τραυματίες Μονιάκης και Παπαστεριανός, είναι τα μοναδικά προβλήματα του ΟΦΗ, για το παιχνίδι.
Με προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Παρασκευής (11.30 π.μ.) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Παναχαική.
Μετά τον τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι στην Πάτρα.
Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Πάτρα με το πούλμαν της ομάδας.
*Την προπόνηση της Πέμπτης (29/30 στο Γεντί Κουλέ, παρακολούθησαν ο Γιώργος Αλετράς, ο Κώστας Καζανάκης και ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης. Μετά την προπόνηση, είχαν μια σύντομη συζήτηση με το Νίκο Παπαδόπουλο.

Ποδόσφαιρο 29/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Ήρθα με ενωτικό πνεύμα και μόνο για το καλό του ΟΦΗ»

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο Αντώνης Παπαδάκης αναφέρθηκε στην ανάμειξη του με τον σύλλογο τονίζοντας ότι «όσοι τον αγαπάμε πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει».
«Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ για να επανέλθει στην Σούπερ Λίγκ. Καλώ όλους τους φίλους της ομάδας, όπου και αν βρίσκονται, σε συσπείρωση» είπε αρχικά ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας που στηρίζει οικονομικά την προσπάθεια του συλλόγου και συνέχισε τονίζοντας ότι: «Ηρθα με ενωτικό πνεύμα και μόνο για το καλό του ΟΦΗ. Ο κοινός στόχος όλων είναι η ομάδα να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ και να γίνει βιώσιμη και αυτάρκης. Θα χρειαστεί χρόνος και δουλειά για την προσπάθεια αυτή. Ο ΟΦΗ όμως διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα brand name στην Ελλάδα και πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι τον αγαπάμε αυτό που πρέπει, για να προχωρήσει».
Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά, τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη , ο οποίος διέθεσε ένα ακόμη σημαντικό ποσό για τις ανάγκες της ομάδας μας.
Παράλληλα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει και τον επιχειρηματία Ζαχαρία Παπουτσάκη (ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας), ο οποίος επίσης σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας μας και βοήθησε οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται με ένα σεβαστό ποσό.
Ολοι μαζί συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ, εκεί που αξίζει!

Ποδόσφαιρο 29/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΟΦΗ: «Συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την αδειοδότηση»

Όπως ενημέρωσε και επίσημα η ΠΑΕ, ότι το θέμα της αδειοδότησης οδεύει προς το κλείσιμο του με την συγκέντρωση ενός πολύ σημαντικού ποσού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι μετά από ενέργειες της οικογένειας Τζιράκη, συγκεντρώθηκε  ένα  σημαντικό ποσό, το οποίο και θα διατεθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην αδειοδότηση της ομάδας μας.
Σε μια δύσκολη και καθοριστική στιγμή για την ομάδα μας, η οποία βρίσκεται κοντά στο στόχο της επιστροφής της στην Σούπερ Λίγκ, η οικογένεια Τζιράκη, μαζί με μια ομάδα επιχειρηματιών, φίλων του ΟΦΗ από το Ηράκλειο, έκανε πράξη αυτό που η διοίκησης της ΠΑΕ, της ζήτησε πριν από μερικές ημέρες.
Την βοήθεια και την ώθηση, για να μπορέσει ο ΟΦΗ μας να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του για την άνοδο.
Θεωρούμε ότι έχουμε χρέος απέναντι στον κόσμο του ΟΦΗ, να τον ενημερώσουμε για την εξέλιξη αυτή, προκειμένου να γνωρίζει, τους ανθρώπους, που σε αυτή την κρίσιμη ώρα, στάθηκαν στις επάλξεις και βοήθησαν την ομάδα μας, στην πιο δύσκολη μάχη.
Όταν ολοκληρωθεί με το καλό η χρονιά και η ομάδα μας έχει πετύχει το στόχο της, τόσο αγωνιστικά όσο και στο θέμα της αδειοδότησης, θα αναφερθούμε εκτενώς, στους επιχειρηματίες, που σε αυτήν την ιστορική στιγμή, στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας και της έδωσαν το φιλί ζωής που χρειαζόταν για να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της.
Σε αυτή τη φάση όμως η  ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστεί απο καρδιάς τις παρακάτω επιχειρήσεις:
-Οικογένεια Τζιράκη
-Πλατάκης ΑΕ
-Βαρδαλαχάκης ΑΕ
-Καρνής Θέμης ΑΕ
-Πετράκης Ζαχαρίας ΑΕ
-Γωνιανάκης Νίκος Stonetech ΑΕ
-Mποτζάκης Εμμανουήλ  ΑΕ
-Aδερφοί Τσαγκαράκη New York
-ΤΟΥΟΤΑ Παπακαλιάτης
-Χονδράκης Γεώργιος
-Τρυπάκης Γεώργιος

Ποδόσφαιρο 29/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ευχές από τον ΟΦΗ στην οικογένεια Καράτζη

Και προσωπικά στον Αντώνη Καράτζη και στην σύζυγο του για την γέννηση της κόρης τους.
Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:
«Η οικογένεια του ΟΦΗ, τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζουν  τις θερμότερες ευχές τους, στην οικογένεια Καράτζη και προσωπικά στον Αντώνη Καράτζη (βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925) και στην σύζυγο του, για την γέννηση της κόρης τους.
Να είναι καλότυχη και υγιής και να την δούν όπως πραγματικά επιθυμούν».

Ποδόσφαιρο 29/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μεγάλο το ενδιαφέρον για Πάτρα!

Mεγάλη είναι η ζήτηση των οπαδών του ΟΦΗ για την εκδρομή στη Πάτρα, που αναμένεται να φύγουν πάνω από 250 άτομα από το Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ πάει στη Πάτρα με το +10, και σε περίπτωση δεν χάσει τότε θα έχει μεγάλο προβάδισμα να πάρει την άνοδο. Οι Συνδέσμοι του ΟΦΗ έχουν ανακοίνωση πως θα γίνει εκδρομή, με το κόστος να είναι στα 70 ευρώ, τα εισιτήρια του καραβιού, το λεωφορείο από Πειραιά - Πάτρα και το εισιτήριο του αγώνα. Το ενδιαφέρον από το κόσμο του ΟΦΗ, είναι αρκετά μεγάλο και όποιοι ενδιαφέρονται για τη εκδρομή να περάσουν σήμερα μετά τις 18:00 από τους Συνδέσμους.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ποδόσφαιρο 28/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πρόβλημα με Ποτουρίδη!

Με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη στο «Βαρδινογιάννειο», ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι του Σαββάτουμε την Παναχαική.
Ο Γιάννης Ποτουρίδης, λόγω ενοχλήσεων στον γόνατο έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και προστέθηκε στους τραυματίες Μονιάκη, Παπαστεριανό, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι.
Οι επόμενες δυο προπονήσεις θα δείξουν αν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για το παιχνίδι.
Με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη (29/3) στο Γεντί Κουλέ (λόγω κάποιων εργασιών που γίνονται στο ΒΑΚ), η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι με την Παναχαική, θα μπεί στην τελική  της ευθεία.
Οι παίκτες του ΟΦΗ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι, με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Την Παρασκευή το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πάτρα.

Ποδόσφαιρο 28/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλμπάκης

Ο Γρατσάνης στο Παναχαϊκή - ΟΦΗ

Ο Βαγγέλης Γρατσάνης του συνδέσμου Τρικάλων ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι του Σαββάτου.
Βοηθοί του Γρατσάνη θα είναι οι Κόλλιας (Ηπείρου) και Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας) με τέταρτο διαιτητή τον Κορδολαίμη (Ανατολικής Αττικής).

Ποδόσφαιρο 28/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κουτσιανικούλης: «Έχω δεθεί με τα πάντα για τον ΟΦΗ»

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησε για τον φετινό ΟΦΗ, το δέσιμο του με την ομάδα και τον κόσμο.
Οι αναφορές του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ΚΡΗΤΗ-TV:
-Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Το ρολόι δείχνει 3ο λεπτό και το σκορ είναι ήδη 0-2. Εκείνη τη στιγμή τι περνάει από το μυαλό σου;
«Εκείνη τη στιγμή κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι 0-2, γιατί μέσα σε τρία λεπτά έγιναν δύο φάσεις και δεχθήκαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ και το δεύτερο που πέτυχε ο Εργοτέλης ήταν πολύ ωραίο. Ευτυχώς για εμάς ήταν πολύ άμεση η απάντηση, στο 5ο λεπτό έγινε το 1-2 και από κει και πέρα με την ώθηση του κόσμου και η ψυχολογία ισορρόπησε. Δεν είχαμε την παγωμάρα της αρχής και πιστεύαμε ότι θα γίνει η ανατροπή».
-Εσύ, βάζεις δύο γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, είναι θέμα πίστης;
«Πραγματικά ήταν άμεση αντίδραση, όχι μόνο προσωπικά, αλλά από όλη την ομάδα. Νομίζω και ο κόσμος, μετά το 1-2 υπήρχε τεράστια ώθηση από τις κερκίδες. Ένα σύνολο από αυτά τα γεγονότα έφεραν στα ίσα το παιχνίδι άμεσα».
-Πάντως, ακόμη και μετά το 0-2 από τον Εργοτέλη, η ενθάρρυνση από τον κόσμο ήταν το ίδιο δυναμική…
«Κατάλαβε και ο κόσμος, ότι η εικόνα τριών λεπτών δεν ήταν αυτό που περίμενε ή περιμέναμε εμείς. Σωστά αντέδρασε, αυτό χρειαζόμαστε και πιστεύω τον δικαιώσαμε».
-Για άλλη μια φορά κόντρα στην παλιά σου ομάδα, καθώς στον Εργοτέλη αγωνίστηκες 3 χρόνια;
«Όπως είχε συμβεί και στην Σούπερ Λίγκα όταν ήμουν στον ΟΦΗ, έτσι και τώρα ανταμώσαμε και στη Football League. Για μένα έχω πει ότι ο Εργοτέλης ήταν το ξεκίνημα της καριέρας μου και από εκεί πήρα μια μεγάλη μεταγραφή. Υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα και για τον Εργοτέλη, αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια, όμως κάτι θα με αγγίζει όταν θα είμαστε αντίπαλοι».
-Το κεφάλαιο ΟΦΗ, τι σημαίνει για σένα;
«Για μένα καθημερινά γράφει κάτι καινούριο. Συνολικά είναι ο 4ος χρόνος στην ομάδα και νομίζω ότι έχει φανεί πως έχω δεθεί με την ομάδα, τον κόσμο, αυτό το γήπεδο, με το μέρος. Υπάρχουν πολλά θετικά για μένα και με ευνοούν πάρα πολύ».
-Κάνεις με εξαιρετική σεζόν, με 8 γκολ ως τώρα και 6 ασίστ στο ενεργητικό σου…
«Για μένα ήταν ένα μεγάλο στοίχημα η εφετινή χρονιά. Εκτός του ότι στόχος ήταν η άνοδος, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Έφυγα κάπως περίεργα από τη Λάρισα, μετά την 1η αγωνιστική στα τέλη Αυγούστου. Η τύχη ήταν να έρθω εδώ και πάλι, έστω την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Σεπτεμβρίου. Για μένα ξεκίνησε ένα προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό μου και νομίζω ότι από τα μισά του πρώτου γύρου και μετά άρχισα να βρίσκω τα πατήματα μου και να ανεβαίνω συνέχεια, σε κάθε αγώνα».
-Ο ΟΦΗ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Άρη, στο +10 πλέον από την Παναχαϊκή και ο στόχος της ανόδου δείχνει πολύ κοντά…
«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε πάρα πολύ κοντά να πετύχουμε το στόχο που βάλαμε το καλοκαίρι, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή είμαστε κοντά, έχουμε ένα σερί αγώνων ντέρμπι. Έχουμε ένα πολύ καλό προβάδισμα από την 3η ομάδα, που μας κυνηγούσε σε όλο το πρωτάθλημα, είτε είμαστε εμείς από κάτω. Με την ψυχολογία που έχουμε αυτή τη στιγμή, θα τα καταφέρουμε, αν όχι εύκολα, θα τα καταφέρουμε καλά».
-Σάββατο και Τετάρτη, ακολουθούν τα δύο ντέρμπι με Παναχαϊκή και Άρη. Θεωρείς ότι τα ματς αυτά μπορεί να «κλειδώσουν» το στόχο;
«Θα τον κλειδώσουν αν είναι θετικά προς εμάς τα αποτελέσματα. Αν ξεκινήσουμε από το Σάββατο κιόλας με νίκη, νομίζω ότι για εμάς στο θέμα αυτό θα είναι πιο εύκολο, να πούμε ότι κλείδωσε η άνοδος. Μετά έχουμε το ματς της Τετάρτης, που πάμε σε άλλο κομμάτι. Παίζουμε ένα ντέρμπι, που είναι οι δύο πρώτες ομάδες της Football League, και εννοείται θέλουμε να έχουμε γεμάτο γήπεδο να πάρουμε και τη νίκη».
-Την φετινή χρονιά υπήρχαν δυσκολίες, βιώσατε οι παίκτες κάποιες καταστάσεις, όμως η αγωνιστική παρουσία έμεινε σε υψηλό επίπεδο. Αυτό το δείχνουν και οι 10 συνεχόμενες νίκες…
«Πράγματι τα Χριστούγεννα φτάσαμε στο μηδέν σε όλα τα επίπεδα. Είδαμε παίκτες να φεύγουν καθημερινά. Νομίζω ότι το κλειδί εκείνη την περίοδο, ήταν ότι είχαμε απανωτά παιχνίδια ανά τρεις μέρες. Δεν μας άφησε να μπούμε σε διαδικασίες και να σκεφτόμαστε τι γίνεται στο εξωαγωνιστικό. Ξεκινήσαμε με το ματς απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, το 3-0 εδώ μέσα, που ήμασταν ήδη 12-13 άτομα ετοιμοπόλεμοι. Αυτό ήταν το ξεκίνημα για ότι κάναμε μέχρι σήμερα».
-Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, τα στελέχη της ομάδας, έχετε πει πολλές φορές όσο κι αν ακούγεται κλισέ, ότι είστε μια οικογένεια. Αυτό σας κράτησε;
«Μόνο αυτό μας κράτησε. Το οικογενειακό κλίμα που είχαμε και μεταξύ μας τα παιδιά, αλλά και το τεχνικό τιμ, που είναι πάρα πολύ κοντά στην ομάδα. Ήταν όλο το κλειδί της επιτυχίας. Βλέπουμε και σε κάθε αγώνα, ότι υπάρχει οικογενειακό κλίμα».
-Για την παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου. Κάποια στιγμή ήταν κάτι περισσότερο από προπονητής;
«Δεν ήταν, είναι ακόμη κάτι περισσότερο από προπονητής. Ασχολείται με όλα τα κομμάτια. Είναι δίπλα μας σε ότι χρειαζόμαστε και μιλάμε μαζί του καθημερινά. Είναι άνθρωπος, ο οποίος καταλαβαίνει τον ποδοσφαιριστή, καθώς έχει αγωνιστεί και ξέρει τη θέση μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για ένα προπονητή, να ξέρει και να μπορεί να κατανοήσει την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή».
-Η επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα, όταν έρθει με το καλό, τι σηματοδοτεί για σένα;
«Για μένα είναι μια νέα πρόκληση για τον εαυτό μου. Εννοείται ότι θα είναι κάτι σπουδαίο για τον ΟΦΗ, γιατί μετά από τρία χρόνια, που αγωνίστηκε στη Γ’ και στη Β’ Εθνική, έλειπε από την πρώτη κατηγορία. Φαίνεται κιόλας. Είναι μια ομάδα που ανταγωνίζεται τις μεγάλες ομάδες, σε θέμα πληρότητας στο γήπεδο, σε κόσμο, έχει τεράστια ιστορία, βαριά φανέλα και ελπίζω η άνοδος να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται».
-Tα συναισθήματα στο Γεντί Κουλέ;
«Έχουμε πάντα τον ίδιο στόχο. Μέσα από τα αποδυτήρια, από την ώρα που ερχόμαστε στο γήπεδο, να κερδίσουμε. Η προσέλευση του κόσμου είναι νωρίς, γιατί από τη στιγμή που βγαίνουμε για ζέσταμα είναι στις κερκίδες. Έχει δημιουργηθεί ένα τέλειο κλίμα εδώ στο Γεντί Κουλέ και νομίζω αυτό βγαίνει στο γήπεδο αγωνιστικά».
-Από την προηγούμενη φορά που φορούσες τη φανέλα του ΟΦΗ έχουν αλλάξει πολλά...
«Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά. Ξεκινάνε όλα από τις εγκαταστάσεις στο Βαρδινογιάννειο, που είδα διαφορές στα αποδυτήρια. Έχουν φτιαχτεί τα αποδυτήρια, το κέντρο αποκατάστασης. Νομίζω ότι ο προπονητής έχει κάνει μεγάλες αλλαγές, ώστε ο ποδοσφαιριστής που έρχεται για προπόνηση να είναι χαρούμενος και να έχει αυτά που χρειάζεται ένα προπονητικό κέντρο».
-Έχεις αγωνιστεί και στην πρώτη κατηγορία, έχεις εμπειρία, πως βλέπεις τις καταστάσεις που βιώνουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Γίνονται πράγματα πάρα πολλά, αυτή τη στιγμή είχε διακοπεί το πρωτάθλημα. Αυτό το κομμάτι, δε μπορώ ούτε εγώ να το εξηγήσω. Το βλέπει ο κόσμος, το βλέπουμε όλοι τι γίνεται. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά και να υπάρχει μια ομαλότητα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας».
-Έχεις φανταστεί τον Βασίλη μετά το τέλος της καριέρας σου, είναι εντός ποδοσφαίρου;
«Δεν το σκέφτομαι ακόμη αυτό. Δόξα το Θεό είμαι γερός, έχω χρόνια ακόμα και άμα έρθει αυτή η στιγμή θα αρχίσω να το σκέφτομαι πιο σοβαρά. Τώρα κοιτάω μόνο να αγωνίζομαι, μ’ αρέσει αυτό που κάνω, το αγαπώ πολύ και ελπίζω να είμαι γερός για να παίξω χρόνια ακόμα».
-Φέτος η χρονιά πέρα από καλή ποδοσφαιρικά για σένα, είναι και οικογενειακά με τον ερχομό του γιου σου;
«Είναι η χρονιά μου σε όλα τα επίπεδα και προσωπικά και αγωνιστικά. Ήρθε και ο γιος μου αυτή τη σεζόν, είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Όσο μπορώ τον απολαμβάνω, με τα πεταχτά ταξίδια στη Λάρισα, γιατί η κατάσταση δεν ήταν ευνοϊκή για να τον έχω μαζί μου εδώ. Ελπίζω από τη νέα σεζόν, αφού πάνε όλα καλά να είμαστε και οι τρεις μας κάτω».
-Κλείνοντας, θες να στείλεις ένα «μήνυμα» στο φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ…
«Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι ο 12ος παίκτης στο γήπεδο. Μας έχει στηρίξει αφάνταστα και το κάνει όλα τα χρόνια, όχι μόνο φέτος. Στο επόμενο ματς με τον Άρη, να είναι γεμάτο το γήπεδο να του δώσουμε τη χαρά που θέλει. Το βλέπω ότι το θέλει πολύ, αυτή τη νίκη. Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα».

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ποδόσφαιρο 27/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συνεχίζεται η προετοιμασία εν όψει Παναχαϊκή

Πέραν των γνωστών προβλημάτων, Μονιάκη και Παπαστεριανού, ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της Πάτρας με σκοπό να ανεβάσει την ψαλίδα.
Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (27/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι του Σαββάτου (31/3, 3μμ) με την Παναχαική στην Πάτρα.
Η προετοιμασία του ΟΦΗ συνεχίζεται με δυο προβλήματα. Οι τραυματίες Μονιάκης και Παπαστεριανός, κάνουν ατομικό και θεραπεία και θα απουσιάσουν από την προσεχή αναμέτρηση του ΟΦΗ.
Από εκεί και μετά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, γυμνάστηκαν κανονικά και είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για την αναμέτρηση.
Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ποδόσφαιρο 27/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της χρονιάς!

Οκτώ ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Άρη, ο ΟΦΗ έβγαλε στην αγορά τα εισιτήρια του αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης.
Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για το παιχνίδι ΟΦΗ-Αρης, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι  ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση, η οποία θα φιλοξενηθεί την Μεγάλη Τετάρτη (4/4, 3μμ) στο Γεντί Κουλέ.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
– 10 ευρώ στις θύρες 1,4,5.
-15 ευρώ στις θύρες 2,3,7,8,9
Ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο στα παιδιά, εφ’ όσον συνοδεύονται.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά  από τα γραφεία της ΠΑΕ, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Ποδόσφαιρο 27/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Έχουμε την νοοτροπία του νικητή»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι ο ΟΦΗ πάει στην Πάτρα για τη νίκη ενώ έπλεξε για ακόμα μια φορά το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του.
Aναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τον ΟΦΗ: «Έχουμε μια διάφορα από την Παναχαϊκή. Αλλά εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Εάν δεν το κάνουμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Οι επόμενες τρεις, τέσσερις αγωνιστικές είναι παρά πολύ κρίσιμες».
Για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή: «Η νοοτροπία μας δεν είναι να παίζουμε για την ισοπαλία. Η ομάδα έδεσε μέσα από τις δύσκολες στιγμές. Έχουμε την νοοτροπία του νικητή, και το έχουμε αποδείξει σε πολλά παιχνίδια. Όπως και στο τελευταίο παιχνίδι, που βρεθήκαμε πίσω. Είχαμε πολύ καλή αντίδραση απέναντι σε μια καλή και απρόβλεπτη ομάδα σαν τον Εργοτέλη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».
Για τη διαφορά από την τρίτη θέση: «Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Η Παναχαϊκή είναι μια πολύ καλή ομάδα με νέα παιδιά. Ακόμα και στο παιχνίδι με την Δράμα η Παναχαϊκή πάλεψε. Θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι».
Για τις ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ: «Είχαμε αρκετά προβλήματα γιατί χάσαμε αρκετούς παίκτες. Όμως οι παίκτες που ήρθαν προσαρμόστηκαν κατευθείαν. Αλλά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ομάδα. Πραγματικά μας βοήθησαν σε δύσκολες στιγμές για την ομάδα. Και τα παιδιά ζήτησαν την στήριξη του κόσμου με ανακοίνωσή τους. Αυτή η ομάδα πραγματικά αξίζει για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε».
Για τις οικονομικές δυσκολίες των ομάδων: «Και για τον Άρη και για τον ΟΦΗ ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά , καθώς δεν υπάρχουν έσοδα στη Football league. Τέτοιες ομάδες με τέτοια δυναμική και κόσμο δεν μπορούν να μείνουν και άλλη χρόνια στη δεύτερη κατηγορία».
Για τον Άρη: «Είναι μια παρά πολύ καλή ομάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση κριτική αφού η ομάδα είναι αήττητη. Άρης και ΟΦΗ είναι οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Όμως θέλει συγκέντρωση, όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα με τραυματισμούς».
Για την επομένη χρόνια: «Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι. Δεν έχω συμφωνήσει για του χρόνου. Η επιθυμία του κόσμου και των ανθρώπων εδώ είναι να μείνω. Αλλά πρώτα θέλω να πετύχω τον στόχο που βάλαμε».
Πηγή: Fair Play 96,1 fm

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ποδόσφαιρο 26/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με Βουό στην Πάτρα ο ΟΦΗ!

Ο Ιβοριανός ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή.
Κόντρα στην Παναχαική, επιστρέφει ο Μπολάκης, που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο Βουό, που ήταν στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά προφυλάχθηκε από την τεχνική ηγεσία. Ατομικό πρόγραμμα  και θεραπεία, συνεχίζει να ακολουθεί ο Μανόλης Παπαστεριανός.
Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Στην προπόνηση της Δευτέρας, αποθεραπεία έκαναν οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ποδόσφαιρο 26/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κουτσιανικούλης: «Είναι μια σπουδαία χρονιά για μένα, αλλά και τον ΟΦΗ»

Ο φορμαρισμένος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ μίλησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιεί ο ίδιος και η ομάδα του.
Την καλύτερη περίοδο σε όλους τους τομείς της ζωής του περνάει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.
Ο έμπειρος επιθετικός έχει σημειώσει φέτος 8 γκολ, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ, ενώ μετράει και έξι ασίστ και δείχνει ότι μετά από χρόνια βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του. Μετά τον θρίαμβο επί του Εργοτέλη, ο «Κούτσια» μίλησε στο «Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» για την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιεί ο ίδιος και ο ΟΦΗ και φυσικά για τα όνειρα για την Super League.
Ο ίδιος θεωρεί ότι έδωσε τις απαντήσεις του για τον τρόπο, με τον οποίο έφυγε από την ΑΕΛ, και μας μίλησε για την εμπειρία του… μπαμπά και τον τριών μηνών γιό του!
Τέλος, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ευχαρίστησε τον κόσμο του ΟΦΗ και ευελπιστεί στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Κουτσιανικούλη στο ΑΠΕ – ΜΠΕ (Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων) :
Βασίλη, νικήσατε τον Εργοτέλη 4-2 στο τοπικό ντέρμπι. Ειλικρινά, έχεις ξαναζήσει ένα τόσο «τρελό» παιχνίδι; Στο 3΄ χάνατε 2-0 και στο 5΄ το σκορ ήταν 2-1…
«Έχω ξαναζήσει να μπει γρήγορα γκολ σε ένα ματς, αλλά όχι να χάνουμε στο 3ο λεπτό 2-0. Το σημαντικό ήταν ότι αντιδράσαμε γρήγορα. Από την στιγμή που μειώσαμε άμεσα, το έργο ήταν πιο εύκολο για μας».
Αν και έχουν περάσει χρόνια, για σένα είναι ιδιαίτερο όταν παίζεις απέναντι στον Εργοτέλη, την ομάδα που σε ανέδειξε;
«Ήταν λίγο περίεργο φέτος, επειδή ήταν το τοπικό ντέρμπι. Από εκεί και πέρα, νιώθω περισσότερο ΟΦΗ και είμαι πιο δεμένος με την ομάδα, σε σχέση με τον Εργοτέλη. Άλλωστε, φέτος είναι ο 4ος χρόνος μου στην ομάδα, ενώ στον Εργοτέλη είχα παίξει 3 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα στον ΟΦΗ με τραβάει πιο πολύ, χωρίς να θέλω να ξεχάσω ότι ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που με ανέδειξε».
Φέτος βρίσκεις τον παλιό καλό Κουτσιανικούλη και πραγματοποιείς εξαιρετικές εμφανίσεις, όχι μόνο σε μεμονωμένα παιχνίδια, αλλά στο σύνολο του πρωταθλήματος. Τι έχει αλλάξει;
«Καλή ερώτηση! Νομίζω ότι έχουν βοηθήσει οι συγκυρίες. Το καλοκαίρι η ομάδα παραλίγο να διαλυθεί, τελικά μείναμε κάποια παιδιά στην ομάδα. Όλη αυτή η κατάσταση μας βγήκε εγωιστικά στην αρχή και στη συνέχεια μπήκε στο πετσί μας η νίκη. Η νοοτροπία ότι πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Αυτές οι συγκυρίες βοήθησαν όχι μόνο την ομάδα, αλλά και ατομικά τον καθένα».
Ο ΟΦΗ είναι πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα μαζί με τον Άρη. Πιστεύεις ότι θα καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο;
«Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο. Είναι επίσης ένα κρίσιμο παιχνίδι αυτό της Δόξας με την Παναχαϊκή (σ.σ. ξεκινάει στις 15:00) και, αν κολλήσει η Παναχαϊκή, θα ανοίξει πολύ η ψαλίδα και δεν θα είναι εύκολο να καλύψει κάποιος τη διαφορά και να μας φτάσει. Αν δεν κερδίσει η Παναχαϊκή, νομίζω ότι το τοπίο για την άνοδο καθαρίζει».
Φέτος έχεις φτάσει τα 8 γκολ που αποτελούν ρεκόρ για σένα. Φαντάζομαι ότι κι εσύ θα κυνηγούσες μια καλή χρονιά, ειδικά όπως τελείωσε η συνεργασία σου με την ΑΕΛ…
«Κάνω μια πολύ καλή χρονιά, έχω πετύχει 8 γκολ και 6 ασίστ και γενικότερα είναι μια σπουδαία χρονιά για μένα, αλλά και για τον ΟΦΗ, καθώς τρία χρόνια προσπαθεί να ανέβει στην Super League. Για μένα ήταν κι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, να κάνω ένα καλό restart και ήθελα να δώσω απαντήσεις για τον τρόπο που έφυγα από την ΑΕΛ και νομίζω ότι τις έδωσα».
Επομένως, σου είχε λείψει η Super League;
«Στόχος είναι να ανέβει η ομάδα και από εκεί και πέρα να αγωνιστώ κι εγώ όπως παλιά. Εννοείται ότι ο ΟΦΗ πρέπει να είναι στην Super League και, εφόσον το πετύχουμε φέτος, να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας και του χρόνου να πραγματοποιήσουμε ανάλογες εμφανίσεις».
Φέτος η χρονιά για σένα είναι ξεχωριστή. Δεν είναι μόνο οι καλές εμφανίσεις, αλλά ήρθε και ο… άνδρας της ζωής σου. Τρεις μήνες με τον γιό πως είναι;
«Φέτος έχουν συμβεί πολλά πράγματα. Η ομάδα κι εγώ κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά, ήρθε κι ο γιος μου. Πραγματικά διανύω μια φοβερή χρονιά σε όλους τους τομείς της ζωής μου και της καριέρας μου».
Πως είναι η συμβίωση με το νέο μέλος;
«Αυτό δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια, μόνο αν το ζήσει κάποιος θα το καταλάβει».
Θα αποκαλούσες τον εαυτό σου χαζομπαμπά;
«Σίγουρα είμαι και το έχω ακούσει χίλιες φορές».
Οι πρώτες μήνες με το πρώτο παιδί είναι πάντα δύσκολοι. Εσύ πως τους βιώνεις;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια αυτά που βιώνεις. Μπορεί να υπάρχει λίγη κούραση, αλλά οι χαρές που παίρνεις από το παιδί είναι δεκαπλάσιες».
Έχετε σκεφτεί πως θα τον πείτε;
«Θα δώσουμε το όνομα του πατέρα μου. Θα τον πούμε Αντώνη».
Τέλος, ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του ΟΦΗ;
«Ο κόσμος είναι αυτή την στιγμή ο μόνος που στέκεται καθημερινά στο πλευρό μας, σ’ αυτό τον Γολγοθά που δίνουμε. Πραγματικά τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, γιατί είναι τόσο κοντά μας. Ελπίζω μαζί με μας να δικαιωθεί κι αυτός στο τέλος και να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ποδόσφαιρο 25/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Εκδρομή στην Πάτρα κάνουν οι οπαδοί του ΟΦΗ

Το κόστος ανέρχεται στα 70 ευρώ και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται έως και την Πέμπτη το βράδυ.
Η σχετική ανακοίνωση για το Σαββατιάτικο ματς Παναχαϊκή – ΟΦΗ: 
«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο που ενδιαφέρετε για την εκδρομή στην Πάτρα, ότι το κόστος ανέρχεται στα 70 ευρώ.
Λόγω του ότι το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο, και οι θέσεις περιορισμένες, εγγραφές θα πραγματοποιούνται έως και την Πέμπτη το βράδυ.
Για περισσότερες πληροφορίες στους Συνδέσμους.
Ώρες 18.00 – 22.00.
Snakes 4 Heraklion Club 
Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος 
Στέκι Φίλων ΟΦΗ Αρχανών»

Ποδόσφαιρο 25/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ντίνας: «Η ομάδα έβγαλε προσωπικότητα και χαρακτήρα»

Ο Θανάσης Ντίνας δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα ΟΦΗ-Εργοτέλης 4-2:
«Ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, ειδικά όπως ξεκίνησε στην αρχή. Δεχθήκαμε δυο γρήγορα γκολ νωρίς και αυτό ήταν μια ψυχρολουσία για μας, να δεχόμαστε δυο γκολ, τόσο νωρίς.
Από εκεί και πέρα, αρχίζει η ανηφόρα για μας. Μου  άρεσε ότι η ομάδα έβγαλε προσωπικότητα και χαρακτήρα.
Κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, είχε και άλλες ευκαιρίες.
Άλλες φορές η τακτική που ακολουθήσαμε μας έβγαινε, όπως είπε και ο κόουτς, το πρέσινγκ, άλλες φορές όχι.
Σημασία έχει ότι σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Είναι τρείς βαθμοί και προχωράμε».
 -Δείχνεις ανανεωμένος…
«Σίγουρα άλλαξε. Όταν είσαι σε μια ομάδα που την πιστεύεις και έχεις το χαμόγελο στα χείλη, σου βγαίνει και μέσα στο γήπεδο.
Εκανα μια άτυχη επιλογή το καλοκαίρι, δεν μου βγήκε, αλλά τη διόρθωσα γρήγορα και απολαμβάνω ξανά το ποδόσφαιρο».

Ποδόσφαιρο 25/3/18

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Έχασε η Παναχαϊκή, στο +10 ο ΟΦΗ!

Η Δόξα επικράτησε με 2-0 της Παναχαϊκής στην Δράμα και έτσι ΟΦΗ και Αρης βρίσκονται πλέον με διψήφια διαφορά πάνω από την ομάδα της Πάτρας.
Η Δόξα Δράμας είναι σε ανοδική πορεία και το πιστοποίησε και την Κυριακή (25/3), στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική της Football League.
Οι «μαυραετοί» κατάφεραν να βάλουν δύο γκολ στην Παναχαϊκή έως το 14′, επικράτησαν 2-0 και έφτασαν στην τέταρτη διαδοχική νίκη, χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ (0-1 τα Τρίκαλα, 2-0 την Καλλιθέα, 0-1 τον Εργοτέλη τα προηγούμενα παιχνίδια).
Πλέον, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά τους από τους τρίτους Αχαιούς, ενώ η ομάδα της Πάτρας είναι πια στο -10 από τις θέσεις ανόδου. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τη Δόξα, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 9′ με τον εορτάζοντα Βαγγέλη Γκότοβο. Ο Κάσες εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο στόπερ των γηπεδούχων επωφελήθηκε από τις κόντρες και με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.
Στο 14′ οι φιλόξενούμενοι βρέθηκαν με δύο γκολ πίσω στο σκορ. Ο Κουσκουνάς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Κάσες με το στήθος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα (2-0). Στο 48′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Μπαϊκαρά ύστερα από σέντρα του Πεταυράκη, ενώ δοκάρι είχε και το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στο 58′ με τον Ελευθεριάδη.
Σημειώνεται ότι οι Πατρινοί έπαιξαν χωρίς βασικά τους στελέχη, αλλά και πάλι ήταν ανταγωνιστικοί.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής της stoiximan.gr Football league:
Σάββατο 24 Μαρτίου 
15.00
ΑΟΧ/Κισσαμικός-Άρης 2-3 (17′, 62)’ Λεό – (25′, 43′ )Διαμαντόπουλος, 85′ Πασάς
Αναγέννηση Καρδίτσας- Α.Ε Καραϊσκάκης 1-0   52′ πέν. Τζέκος
Παναιγιάλειος-Καλλιθέα  0-0
Αιγινιακός-Απόλλων Λάρισας  1-2 36′ πέν. Γιαζιτζόγλου – 45’+2 Λίταινας, 75′ Κανούλας
Απόλλων Πόντου-Τρίκαλα  1-1 48′ Χασομέρης – 60′ Χιντζίδης
17:00
ΟΦΗ-Εργοτέλης   4-2  4′, 17′ Κουτσιανικούλης, 52′ Ντίνας, 72′ Λεάλ – 2′ Κάιπερς, 3′ Σταματάκος

Κυριακή 25 Μαρτίου 
15:00
Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή 2-0 9 ‘ Γκότοβος, 14’ Κάσες
*Σπάρτη-Βέροια 3-0 ά.α.
Πανσερραϊκός-Αχαρναϊκός 3-0 ά.α.
Η βαθμολογία
1. Άρης 57
2. ΟΦΗ 57
………………………………………..
3. Παναχαϊκή 47
4. Δόξα Δράμας 43
5. Απόλλων Λάρισας 40
6. Απόλλων Πόντου 38
7. ΑΟΧ Κισσαμικός 37
8. ΑΕ Καραϊσκάκης 36
9. Τρίκαλα 35
10. Σπάρτη 32
11. Αναγέννηση Καρδίτσας 25
12. Αιγινιακός 23
………………………………………..
13. Εργοτέλης 23
14. Πανσερραϊκός 22
15. Παναιγιάλειος 21
16. Καλλιθέα 16
17. Βέροια 5
18. Αχαρναϊκός -51
* Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα
Η επόμενη αγωνιστική (24η)
Σάββατο 31 Μαρτίου
Παναχαϊκή – ΟΦΗ (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Αγυιάς)
Σπάρτη – ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)
Εργοτέλης – Παναιγιάλειος (15:00, Παγκρήτιο Στάδιο)
Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα (15:00, Αλκαζάρ)
Κυριακή 1 Απριλίου
Καλλιθέα – Απόλλων Πόντου (15:00 ΕΡΤ3, «Γρ. Λαμπράκης»)
Άρης – Δόξα Δράμας (15:00, «Κλ. Βικελίδης»)
Καραϊσκάκης Άρτας – Αιγινιακός (15:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)
Βέροια – Πανσερραϊκός Δ.Δ.
Αχαρναϊκός – Αν. Καρδίτσας Δ.Δ.
Πηγή: sport24.gr

video 25/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Η τεσσάρα του ΟΦΗ

Δείτε το video με τα γκολ από την 10η συνεχόμενη νίκη του ΟΦΗ επί του Εργοτέλη.

''Οι άλλοι'' 25/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Γκώνιας: «Δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ»

Ο προπονητής του Εργοτέλη Τάκης Γκώνιας, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα με 4-2 από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ:
“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ για τη νίκη.
Εύχομαι να πετύχει τους στόχους της.
Για μας, κάναμε ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα στο πρωτάθλημα.
Πετύχαμε δυο πανέμορφα γκολ.
Για άλλη μια φορά πετυχαίνουμε γκολ στο πρώτο λεπτό.
Για άλλη μια φορά πετυχαίνουμε γκολ, χωρίς η αντίπαλη ομάδα να πειράξει τη μπάλα.
Πρέπει να είναι το τρίτο γκολ που συμβαίνει από τη σέντρα να σκοράρουμε.
Εχει συμβεί με τρείς διαφορετικές ομάδες.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, για αυτό.
Δυστυχώς για μας, δεν κατορθώσαμε στο 0-2, να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, όπως ξέρουμε και να κερδίσουμε και χρόνο.
Το 1-2 έγινε πολύ γρήγορα.
Κινδυνεύαμε μόνο από μεγάλες μπάλες, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας.
Και από τις αρνητικές μεταβάσεις, που εκεί είχαμε μεγάλο πρόβλημα.
Αλλά και στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, που ειδικά στο δεύτερο γκολ, είναι μεγάλη μπάλα από τον τερματοφύλακα, κοντρόλ, σέντρα, γκολ.
Υπάρχει ποιότητα μεγάλη.
Εμείς σε όλη τη διάρκεια ελέγχαμε το παιχνίδι, ακόμα και με δέκα παίκτες.
Κινδυνεύαμε μόνο σε αντεπιθέσεις.
Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά.
Σε οποιαδήποτε έδρα και αν παίζουν, παίζουν το ίδιο πράγμα.
Για μένα είναι συγκλονιστικό το πώς έχουν εξελιχθεί.
Δυστυχώς αυτό δεν έχει μετουσιωθεί σε βαθμούς.
Σε αυτό παίζουν και άλλοι ρόλο.
Και μια ομάδα όπως εμείς που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, αν δεν έχει την προστασία από τον διαιτητή, υπάρχει πρόβλημα.
Υπήρχε πρόβλημα με τον Αρη, υπήρχε πρόβλημα και σήμερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο αντίπαλος δεν δέχθηκε καμία κίτρινη παρά το σκληρό παιχνίδι του ΟΦΗ.
Όπως δεν είδε ένα χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά είδε την κόκκινη στον Βογιατζή.
Τα παιδιά έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ και στις 6 αγωνιστικές του δευτέρου γύρου, με 4 ματς εκτός έδρας, η ομάδα έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς από ότι στον πρώτο γύρο.
Θα έπρεπε να έχει περισσότερους».
-Είχατε πεί ότι η Παναχαική είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Ο ΟΦΗ είναι στην πρώτη θέση όμως και η Παναχαική τρίτη…
«Το στυλ ποδοσφαίρου της Παναχαικής, είναι πιο κοντά στα δικά μου θέλω. Από εκει και πέρα δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο ποδόσφαιρο. Ο καθ’ ένας προσπαθεί να κερδίσει το παιχνίδι, με όποιο τρόπο αυτός νομίζει».
-Η εξέλιξη δεν πρέπει να συμβαδίζει με το αποτέλεσμα; Ο Εργοτέλης δείχνει να έχει ένα πρόβλημα στη διαχείριση του αποτελέσματος…
«Αυτό είναι δική σας θεωρία. Ο καθ’ ένας έχει τη δική του οπτική γωνία. Λέτε τη γνώμη σας, αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω. Για μένα η ομάδα έχει εξελιχθεί. Χαίρομαι που έχετε μεγάλες βλέψεις για τον Εργοτέλη. Εμείς συνεχίζουμε αυτό που παίζουμε, τόσο καιρό, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, μέχρι το τέλος».
-Θεωρείτε δίκαιη τη νίκη του ΟΦΗ;
«Πάντα όποιος κερδίζει είναι δίκαιο».
Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Μανόλης Νικολακάκης ανέφερε στην συνέντευξη τύπου:
«Δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ. Πέτυχε μια ακόμη νίκη και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκπληρώσει τους στόχους της, γιατί είναι μια ομάδα που τη χρειάζεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ειδικά το σημερινό Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα συμφωνήσω με τον προπονητή. Κάναμε ένα ονειρεμένο ξεκίνημα. Τα γκολ που βάλαμε ήταν βάση σχεδίου. Μετά δεχθήκαμε γκολ από φάσεις, που μας τις τόνιζε το τεχνικό επιτελείο, όλη την εβδομάδα. Και εγώ έκανα λάθος στο δεύτερο γκολ. Δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε. Φάγαμε 4 γκολ ένώ είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Εκανε φάσεις ο ΟΦΗ, αλλά κάναμε και εμείς, ενώ είχαμε και την κατοχή της μπάλας.
Προχωράμε. Για μας δεν αλλάζει κάτι. Δουλεύουμε σε καλούς ρυθμούς. Είναι στο χέρι μας, να εξελισσόμαστε. Είμαστε τυχεροί γιατί δουλεύουμε πολύ καλά. Δουλεύουμε σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Πρέπει να το καταλάβουμε».
-Ένα σχόλιο για τη μάχη της ανόδου…
«Δεν είμαι ο υπεύθυνος. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου. Εύχομαι να ανέβουν ομάδες, που έχουν να δώσουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είναι ο ΟΦΗ. Εύχομαι να ανέβει ο καλύτερος. Μακάρι να είναι ο ΟΦΗ που είναι ομάδα της πόλης μας, του Ηρακλείου και της Κρήτης»

Ποδόσφαιρο 25/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Η ψυχή των παικτών, έφερε την ανατροπή»

O προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε στην  συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα ΟΦΗ-Εργοτέλης 4-2:
"Κατά τη γνώμη μου έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, που πρέπει να το βλέπει όλος ο κόσμος. Στο δικό μου το μυαλό όμως, στην Footballleagueκαι για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, δεν μπορεί να παίζει τέτοιο παιχνίδι.
Θα έλεγα, ότι αιφνιδιαστήκαμε πολύ γρήγορα και δεχθήκαμε δυο γκολ, αλλά η ψυχή των παικτών και ο τρόπος που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, για το πώς πρέπει να παίξουμε και να κλέψουμε τις μπάλες, για να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα, έφερε την ανατροπή.
Θα είδατε ότι σε όλο το παιχνίδι, προσπαθούσαμε να πιέσουμε ψηλά.
Σε άλλες περιπτώσεις τα καταφέραμε, άλλες φορές όχι.
Οσες φορές τα καταφέραμε, ήταν ευκαιρία για την ομάδα μας.
Απλά δεν είχαμε σωστή αντίδραση, όταν έσπαγε το δικό μας πρέσινγκ και θα έλεγα ότι είχαμε ένα θέμα στον άξονα, ότι εν ήμασταν πιεστικοί.
Παρ’ όλα αυτά, η ανατροπή που έγινε στο ημίχρονο, η ισοφάριση, έγινε από την τακτική , την ψυχή και την θέληση των παικτών.
Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και βάλαμε άλλα δυο γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι.
Ηταν πολύ ανοιχτό το παιχνίδι. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τόσες φάσεις, θα έλεγα όμως ότι και επιθετικά ήμασταν επιπόλαιοι και θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει και άλλα γκολ.
Είμαστε στην κορυφή, μένουμε εκεί και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο και είναι πάρα πολύ σημαντικό.
Η ομάδα έχει κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών και ελπίζω να τα ξεπεράσουμε για να είμαστε ετοιμοπόλεμοι για το επόμενο παιχνίδι.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, συγχαρητήρια στον κόσμο, πάμε για το επόμενο».
-Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ κάνει ανατροπή. Αυτό κάτι σημαίνει…
«Είναι η νοοτροπία που έχει αυτή η ομάδα. Δεν δέχεται να χάσει. Είναι η νοοτροπία των παικτών, η νοοτροπία της ομάδας. Είναι η στόφα της ομάδας. Θέλει να κερδίσει και να πάρει το πρωτάθλημα».
-Ένα σχόλιο για τα όσα συμβαίνουν στην Σούπερ Λίγκ;
«Είναι άσχημο αυτό που συμβαίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι η πρώτη φορά. Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο. Κάθε φορά θα λέμε ευχές. Κανείς δεν κοιτάζει το ποδόσφαιρο.
Εχει να κάνει με την πολιτεία, με τους ανθρώπους που διοικούν. Εφαρμογή των νόμων, για να υπάρχει ένα δίκαιο ποδόσφαιρο».