Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ποδόσφαιρο 07/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Καθοριστική στιγμή για τον ΟΦΗ»

Μετά τη νίκη του ΟΦΗ στο Αιγίνιο (0-3), ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ3 ότι «πήγαν όλα καλά για μας. Τέλος καλό όλα καλά. Βγάλαμε το παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς, βλέπουμε το επόμενο».
-Για τη μάχη της ανόδου:
«Δεν μας ενδιαφέρουν τι κάνουν οι αντίπαλοι. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
-Για τους παίκτες που αγωνίζονται στον ΟΦΗ:
“Στην ενδεκάδα αγωνίζονται  κατά 90% παίκτες που έμειναν και στήριξαν την ομάδα όταν είχε προβλήματα. Εχουν έρθει και παίκτες που προσπαθούν να μπούν στο κλίμα και την τακτική μας. Θα πάμε ταπεινά μέχρι το τέλος”.
-Για το μυστικό του, σε ότι αφορά τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού:
«Nα είσαι δίκαιος και να λες την αλήθεια στους παίκτες.
Να μιλάς στο φιλότιμο των παικτών.
Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν.
Δεν έχει τελειώσει τίποτα.
Εχουμε συσπείρωση και αυτό είναι πολύ σημαντικό».
Αργότερα στη συνέντευξη τύπου, που ακολούθησε, ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε ότι:
«Ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε αρκετά στην αρχή του παιχνιδιού. Καταφέραμε όμως  και σκοράραμε νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλύτερα το παιχνίδι, πετύχαμε ακόμα δύο γκολ που και αυτά φέρνουν τους τρεις βαθμούς. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι αλλά μόνο το τι κάνουμε εμείς. Είναι μια καθοριστική στιγμή για τον ΟΦΗ και όλοι μας πρέπει να δώσουμε ότι μπορούμε. Η ουσία είναι ότι ήρθε η νίκη και συνεχίζουμε το νικηφόρο σερί. Τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο και αυτές θα είναι οι ΟΦΗ, Άρης, Παναχαϊκή».


Ο τεχνικός του Αιγινιακού Κώστας Νικολαίδης, ανέφερε με τη σειρά του στη συνέντευξη τύπου, ότι «για εμάς τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Τα παιδιά έδειξαν ότι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε πολλές πιθανότητες για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έχει το βάρος της φανέλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου