Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Ποδόσφαιρο 24/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Επική ανατροπή για τον ΟΦΗ! Από 0-2, 4-2 τον Εργοτέλη!

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την πορεία του για την άνοδο, πετυχαίνοντας την δέκατη σερί  νίκη του, που τον κρατάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Μπροστά σε 6 χιλιάδες και πλέον θεατές, κέρδισε τον Εργοτέλη με 4-2 σε ένα πολύ ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι με τρελό ρυθμό!
Η νίκη δεν ήταν εύκολη για τον ΟΦΗ, ο οποίος βρέθηκε στα πρώτα λεπτά να χάνει με 0-2, με γκολ από τους Κάιπερς (1’) και Σταματάκο (3’).
Παρά το σοκ, οι παίκτες του ΟΦΗ βρήκαν τη δύναμη να αντιδράσουν.
Μείωσαν στο 5’ σε 1-2 με τον Κουτσιανικούλη (τρ΄λια γκολ στο πρώτο 5λεπτο στο παιχνίδι!) και κατάφεραν να το φέρουν στα ίσια στο 17’ ξανά με τον Κουτσιανικούλη (2-2).
Στη φάση αυτή όλα τα λεφτά είναι το κοντρόλ και η ασίστ του αρχοντικού Λεάλ
Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος και είχε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει.
Το 3-2 για τον ΟΦΗ πάντως άργησε να έρθει (το ημίχρονο έληξε 2-2).
Στο 52’ ο μαέστρος Λεάλ και κορυφαίος του ΟΦΗ στο παιχνίδι, έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντίνα, ο οποίος έκανε το 3-2, με τον ΟΦΗ να ολοκληρώνει την ανατροπή.
Ενώ ο Ουρουγουανός στο 71’ εξαργύρωσε τη σπουδαία του εμφάνιση με ένα υπέροχο γκολ (4-2), μετά από συνδιασμό Ντίνα-Μάνου και σέντρα του τελευταίου.
Εκεί ουσιαστικά τελείωσε και το παιχνίδι.
Ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες στο 76’ με κόκκινη κάρτα στον Βογιατζή και στο υπόλοιπο του αγώνα είχε μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, με τον γκολκήπερ Κατσιμήτρο, να είναι ο κορυφαίος του συμπολίτη, καθώς με τις επεμβάσεις του, κράτησε το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα.
Ο ΟΦΗ όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (2-4), κέρδισε με το ίδιο σκορ τον συμπολίτη Εργοτέλη (4-2), σε ένα παιχνίδι, που ήταν η αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου.
Ο ΟΦΗ ανέδειξε την επιθετική του ποιότητα, όπως και ο Εργοτέλης, ο οποίος όμως προδόθηκε από τα αμυντικά του λάθη.
Στα αξιοσημείωτα η επισυροφή στο γήπεδο του Αλέξη Περογαμβράκη μετά από 6 μήνες.
Ο ΟΦΗ πηγαίνει πρώτος και με καλή ψυχολογία από το 10Χ10 στο παιχνίδι με την Παναχαική, στην Πάτρα.
Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου).
Βοηθοί: Τρουλινός (Ηρακλείου), Πάγκαλος (Λασιθίου).
Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μονιάκης (47' Κοιλιάρας), Νάστος, Ντίνας (83' Περογαμβράκης), Λεάλ (75' Βαφέας), Μάνος, Κομεσίδης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Βαφέας, Βουό, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης, Κοιλιάρας.
Η ενδεκάδα του Εργοτέλη στο παιχνίδι: Κατσιμήτρος, Σταματάκος, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (72' Ιατρούδης), Σταμόπουλος, Μπουρσέλης (82' Κούρτι), Κάιπερς, Εφορντ (58' Βογιατζής), Πάτας.
Στον πάγκο οι: Xανιωτάκης, Μαζουλουξής, Οικονόμου, Ιατρούδης, Βογιατζής, Κούρτι, Μανουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου