Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ποδόσφαιρο 17/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πέρασε και από το Ελ Πάσο ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ  πέρασε και από το Ελ Πάσο κερδίζοντας την Καλλιθέα με 1-3 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football league.
Ενατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία παιχνίδι με παιχνίδι χτίζει το σερί… ανόδου του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.
Ο ΟΦΗ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, στην πρώτη φάση του αγώνα (2’ Συριόπουλος), δεν πανικοβλήθηκε και με παίκτη –κλειδί τον Θανάση Ντίνα, ο οποίος με δυο εκπληκτικές επινοήσεις από φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κατάφερε να πάρει το σπουδαίο διπλό.
Το άλλο γκολ του ΟΦΗ πέτυχε ο… συνήθης ύποπτος ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος έφτασε τα 16 γκολ!
Μάλιστα ο Μάνος, ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε γρήγορα (στο 8’)  το γκολ που δέχθηκε ο ΟΦΗ , στο ξεκίνημα του αγώνα και έδιωξε ουσιαστικά το άγχος και την πίεση.
Μετά ανέλαβε δράση ο Ντίνας, ο οποίος στο 43’ αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με έξυπνο φάουλ  από πλάγια στην «κλειστή» γωνία, έκανε το  1-2.
Ενώ «καθάρισε» το παιχνίδι με μια ακόμη εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 82’.
Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ είχε και δοκάρι με τον Λεάλ στο 33’ σε μια επίσης σπουδαία επινόηση του Ουρουγουανού, ο οποίος με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο, αλλά και δυο μεγάλες ευκαιρίες με το Μάνο για περισσότερα γκολ (48’ και 67’).
Και η Καλλιθέα όμως είχε δοκάρι στο 1-2 με τον Σμυρλή στο 49’.
Ο ΟΦΗ πάντως πήρε 100% δίκαια Αυτό που άξιζε στο παιχνίδι και έκανε ένα ακόμη βήμα για το στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου