Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ποδόσφαιρο 07/3/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ακάθεκτος για την άνοδο ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.
Με την 7η συνεχόμενη νίκη του και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ, ο ΟΦΗ έκανε επίδειξη ισχύος και στο Αιγίνιο κερδίζοντας τον Αιγινιακό με 0-3  και παραμένει δυνατά σε τροχιά ανόδου.
Μάλιστα ο ΟΦΗ με τη νίκη του αυτή,  εκτός του ότι έμεινε στην δεύτερη προνομιούχο θέση, πλησίασε και στους 2 βαθμούς τον Αρη, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο.
Ο ΟΦΗ στο Αιγίνιο στηρίχθηκε και πάλι στην πολύ καλή του αμυντική λειτουργία, αλλά και την ποιότητα που είχε στις επιθετικές συνεργασίες.
Η τριπλέτα Μάνος-Βουό-Κουτσιανικούλης λειτούργησε και πάλι ιδανικά.
Στο πρώτο γκολ του Μάνου στο 6’ ο  Κουτσιανικούλης  με ωραία πάσα, έδωσε στο Μάνο και εκείνος με πλασέ μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ και πέτυχε το 15ο φετινό του γκολ.
Ενώ στο 48’ ήταν η σειρά του Μάνου να «φτιάξει» το γκολ του Κουτσιανικούλη, ο οποίος με υπέροχη εκτέλεση με σουτ στην κίνηση, κλείδωσε τη νίκη του ΟΦΗ, κάνοντας το 0-2.
Το 0-3 έκανε ο Πουρτουλίδης με ωραία κεφαλιά-ψαράκι στις καθυστερήσεις του αγώνα, μετά από σέντρα του Μπολάκη.
Ο ΟΦΗ είχε ακόμη δοκάρι με το Μάνο στο 63’ αλλά και 4-5 κλασσικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και το 0-3, φαντάζει μάλλον λίγο για την ανωτερότητα του ΟΦΗ στο παιχνίδι.
Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, καθάρισε εύκολα και αυτό το ματς και πλέον σκέφτεται το παιχνίδι της Κυριακής με τα Τρίκαλα στο Γεντί Κουλέ.
Βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι για την άνοδο!
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Κεσίσογλου (Πέλλας)
4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Η ενδεκάδα του Αιγινιακού στο παιχνίδι: Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Γκατζολάρι, Πέριτς, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Σοφιανής (69΄Κούστα).
Στον πάγκο οι: Τόλιος, Ταουσιάνης, Αντωνιάδης, Στόικος, Κόουστα, Μπιλάλι, Μοντς.
Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος (75' Βαφέας), Ντίνας (67' Ντίνας), Βουό (58' Πουρτουλίδης), Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Βαφέας, Λεάλ, Κοέλιο, Παπατόλιος, Πουρτουλίδης, Τοπούζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου