Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Χαραλαμπάκης 04/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ομάδα με πολλά κιλά...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, αυτή η ομάδα έχει πολλά κιλά... ξέρετε εσείς). 

Παρά τα σοβαρά λάθη της διοικήσης το καλοκαίρι, με ποδοσφαιριστές και προπονητές, από τον δεύτερο γύρο βλέπουμε μια ομάδα σου βγάζει σιγουριά στο παιχνίδι, με έναν έμπειρο προπονητή, και παίκτες με εμπειρία από την Σούπερ Λιγκ. Ο ΟΦΗ έχει πετύχει στο δεύτερο γύρο, σε 10 παιχνίδια 9 νίκες,  που θα ήταν 10 νίκες αν δεν πετύχαινε μπροστά του την μεταμόρφωση του Μπουφόν. Η ομάδα αυτή έχει πολλα κιλά… (ξέρετε εσείς), γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να πετύχεις 5 συνεχόμενες νίκες σε πλαστικά γήπεδα, και σε ένα γήπεδο 8χ8 στην Επισκοπή. Μπορεί ο ΟΦΗ να μην έπαιξε την καλύτερη του μπάλα μακριά από το Ηράκλειο, αλλά πήρε αυτό που θέλει, δηλαδή, τους 3 βαθμούς. Θυμηθείτε το παιχνίδι με τον Ιάλυσο, που ο ΟΦΗ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση αλλά πήρε μόλις έναν βαθμό, γι αυτό στο τέλος μετράνε οι βαθμοί και όχι οι εμφανίσεις.

Για να κάνεις το -17, -1 λέει πάρα πολλά. Πρώτο και κύριο θέμα, ότι ο Διοίκηση έφερε έναν έμπειρο προπονητή και έναν βοηθό που ξέρει πολύ καλά αυτή την κατηγορία, και δεύτερον έκανε μεταγραφές επιπέδου Σούπερ Λιγκ και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Πίστευω, πως δύσκολα θα κάνει εκτός έδρας νίκη ο Φωστήρας, που δεν αποκλείεται να έρθει την τελευταία αγωνιστική στο «Γεντί Κουλέ», με μόλις μια εκτός έδρας νίκη και αυτή στην Ραφήνα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Και εφόσον ο ΟΦΗ παίρνει τα παιχνίδι μέσα - έξω τώτε θα πάρει την άνοδο.

Την Κυριακή ο ΟΦΗ δίνει ένα πολύ, πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ του πρώτου γύρου και που παραμένει ακόμα στον… σβέρκο του ΟΦΗ. Θέλει προσοχή κόσμο και παλμό στην εξέδρα από το 1′ μέχρι το 93′.

Α, και κάτι τελευταίο. Ας πάρει ο ΟΦΗ όλα τα ματς με 1-0 μέχρι το τέλος της χρονιάς και ας μην ξαναπαίξει μπάλα! Και όταν το τελικό αποτέλεσμα δικαιώσει την ομάδα τότε είμαι σίγουρος πως στο τέλος της χρονιάς κανένας δεν θα θυμάται τις εμφανισεις αλλά το τελικό αποτέλεσμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου