Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Χαραλαμπάκης 06/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μόνο αν αυτοκτονήσει ο ΟΦΗ θα χάσει την άνοδο...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την άνοδο ο ΟΦΗ.

Στις 17 Ιανουαρίου ο ΟΦΗ έχασε στον Ταύρο από τον Φωστήρα και η διαφορά πήγε στο -11 (την ίδια εβδομάδα ο ΟΦΗ είχε διακαιωθεί και είχε πάρει τους 6 βαθμούς που τους είχαν αφαιρεθεί άδικα, και αν κέρδιζε στον Ταύρο θα είχε πάει η διαφορά στο -5.) Αυτό δεν τον έκανε ο ΟΦΗ και η διαφορά πήγε στο -11, και όλοι λέγανε πως χάθηκε η άνοδος (ήμουν και έγω από αυτούς), αλλά στην συνέχεια η Διοικούσα Επιτροπή, πήρε έναν έμπειρο προπονήτη, και έκανε μεταγραφές για Σούπερ Λιγκ για να ανατρέψουν τα πράγματα. Αυτό έγινε, και βλέπουμε όλοι τώρα πως η ομάδα από το -11 πήγε την διαφορά στο -1 και μένουν ακόμα 5 αγωνιστικές, και μόνο αν αυτοκτονήσει ο ΟΦΗ θα χάσει την άνοδο μετά από μία μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει στο δεύτερο γύρο.

Tην Κυριακή ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την καλύτερη και την ποιο σταθερή ομάδα στον 4ο όμιλο, και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι αυτό. Τα δύο δύσκολα παιχνίδια θα έχει παίξει ο ΟΦΗ μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα είναι με την Τριγλία στο «Γεντί Κουλέ», και τον Ιωνικό στην Νίκαια, αλλά τον ΟΦΗ που βλέπουμε τον δεύτερο γύρο μπορεί να τα κερδίσει και να κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος.

Η Διοικούσα Επιτροπή, παρά την μεγάλη στεναχώρια από την ήττα στον Ταύρο και με την διαφορά να πηγαίνει στο -11, έβαλε το χέρι στην... τσέπη και έφερε έναν έμπειρο προπονητή και παίκτες για μεγαλύτερη κατηγοριά, για να γίνει η ολική ανατροπή στην κορυφή και να πάρει την άνοδο. Μέχρι τώρα, έχει κάνει 9 νίκες σε 10 παιχνίδια, και για να έχεις φέρει την κατάσταση εδώ, μόνο αν αυτοκτονήσει ο ΟΦΗ θα χάσει την άνοδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου