Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Χαραλαμπάκης 11/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΑΥΤΟΣ ο ΟΦΗ με ΑΥΤΟΝ τον κόσμο θα πάρει την άνοδο!

O Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για τον καταπληκτικό ΟΦΗ  και την φοβερή ατμόσφαιρα σήμερα στο «Γεντί Κουλέ».


Θα ξεκινήσω από τα αγωνιστικά: Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν σε ένα ακόμα παιχνίδι, το άγχος και το πως θα έρθει ένα γρήγορο γκολ για να ευκολίνουν τα πράγματα στην συνέχεια. Για πρώτη φορά στο Γεντί Κουλέ, είδαμε την αντίπαλη ομάδα να παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει και να έδειξε πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην τρίτη θέση. Πιστεύω πως αν ο Χαντί ευστοχούσε στο πέναλτι θα είχαμε άλλο παιχνίδι, αλλά με τον αν δεν γίνεται δουλειά. Ο ΟΦΗ μπορούσε να βάλει γκολ αλλά και να δεχτεί στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Δερμιτζάκης έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Παπαδόπουλου. 

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια, έκαναν κατάθεση ψυχής στο δεύτερο ημίχρονο, με πολλές χαμένες ευκαιρίας, και μια μεγάλη ευκαιρία στο 87 με τον Περογαμβράκη να αστοχεί σε τετ τα τετ αλλά ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ του Σαχινίδη που έβαλε φωτιά το «Γεντί Κουλέ», με όλο το τεχνικό τιμ να μπαίνει στο αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν ΟΛΟΙ αυτή την μεγάλη νίκη. Και είμαι σίγουρος πως ΑΥΤΟΣ ο ΟΦΗ που βλέπουμε να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι θα πάρει την άνοδο.


Πάμε στα έξω - αγωνιστικά: Πρώτη φορά φέτος είδαμε ένα «Γεντί Κουλέ», να είναι γεμάτο, κάτι που αποδεικνύει την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ο Νιόπλιας και η ομάδα στο δεύτερο γύρο για να γίνει η ολική ανατροπή και να πάρει την άνοδο. Σήμερα, ο κόσμος του ΟΦΗ έδειξε πως ακόμα και στην Γ Εθνική, είναι διπλά του παρά τις δύσκολες εποχές που περνάει ο σύλλογος. Βλέπουμε ομάδες στην Σούπερ Λιγκ, να μην μαζεύουν ούτε τον μισό κόσμο που είχε ο ΟΦΗ σήμερα, και σίγουρα πως πολλές ομάδες από Σούπερ Λιγκ θα ζήλευαν τον κόσμο που έχει ο ΟΦΗ ακόμα και στην Γ Εθνική. 



Και όσο περνάνε οι αγωνιστικές, σίγουρα θα αυξάνεται ακόμα περισσότερο ο κόσμο στο «Γεντί Κουλέ»,βλέποντας την ομάδα αγωνιστική με αγωνιστική να μειώνει την διαφορά από την κορυφή. Αξίζει να αναφέρουμε, πως μετά το τέλος του αγώνα ο κόσμος του ΟΦΗ χειροκρότησαν τους παίκτες της Τριγλίας Ραφήνας για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου