Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ποδόσφαιρο 11/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης 

Μan to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Το OFI CRETE News ακτινογραφεί τους παίκτες, ξεχωριστά έναν προς έναν, που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας.
Γιάννης Δερμιτζάκης

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, έκανε μια μεγάλη επέμβαση στο 33' με τον Παπαδόπουλο να πλασάρει και τον Δερμιτζάκη να κάνει εκπληκτική επέμβαση και να καράτει το 0-0.

Κώστας Κιάσσος

Ο 40χρονος παίκτης του ΟΦΗ, έκανε σε ένα ακόμα παιχνίδι καταπληκτική εμφάνισει. Ο Κώστας Κιάσσος, ανέβαινε συνεχώς από την δεξία πλευρά, και προσπαθούσε με σέντρες να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη άμυνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα

Μηνάς Πίτσος

Ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ, ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΟΦΗ στο πρώτο 45λεπτο, και κέρδισε αυτός το πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ένιωθε κράμπες και ζήτησε αλλάγη από τον Νιόπλια, που πέρασε στον αγώνα τον Κοιλιάρα.

Ηλίας Κώτσιος, Δημήτρης Ραπτάκης

Τα δύο στόπερ του ΟΦΗ, έκαναν καλή εμφάνισει και έμπεναν σε όλες τι φάσεις με πάθος. Ο Ραπτάκης, δεν είχε πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο γύρο πριν λίγες εβδομάδες, και χθες έκανε συμαντικά τάκλην πριν οι παίκτες της Τριγλίας πατήσουν την περιοχή.

Ανέστης Νάστος

Ο Νάστος, σε ένα ακόμα παιχνίδι έκανε καλή εμφάνισει και κέρδισε όλες τις πρώτες μπάλες. Από αυτόν και τον Φραγκουλάκη ξεκινούσε η κάθε φάση για τον ΟΦΗ.

Μιχάλης Φραγκουλάκης

Ο Φραγκουλάκης ήταν τιμωρήμενος στα δύο προηγούμενα παιχνίδια κόντρα σε Ερμή Ζωνιανών και Ατρόμητο, και χθες έκανε αρκετές προσπάθειες για να... ανοίξει την αντίπαλη άμυνα, και έδω ένα... πάρε - βάλε στον Πόποβιτς αλλά δεν σκόραρε.

Άγγελος Χαντί

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, δεν ήταν σε καλή μέρα και έκανε το χειρότερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΟΦΗ. Έχασε το πέναλτι και από τότε του έπεσε η ψυχολογία και δεν μπορούσε να δείξει ότι είναι ικανός για τα πάντα. Ο Νιόπλιας, επέλεξε να τον αφήσει στο γήπεδο, γιατί μπορούσε με μία ατομική ενέργεια να πάρει το παιχνίδι, και έδωσε μια ασίστ που έγινε γκολ από τον Σαχινίδη.

Έλτον Καλέ

Ο Βραζιλιάνος δεν βοήθησε, παρότι έχει τεράστια ποιότητα, ίσως και δεν βοηθιέται και από τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Σε πολλές περιπτώσεις πάντως κουβάλησε την μπάλα πολύ περισσότερο από όσο χρειάζεται.
Ζντράβκο Πόποβιτς

Ο Κροατής επιθετικός δεν έδειξε κάτι στο χθεσινό παιχνίδι, είχε την μεγάλη ευκαιρία μετά από πάσα του Φραγκουλάκη, να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Αλέξης Περογαμβράκης

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, είχε μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να σκοράρει, και την ποιο μεγάλη ευκαιράήταν στο 87, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Λέτσο και έστειλε την μπάλα άουτ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Φαμπίνιο

Ο Βραζιλιάνος μέσος, μπήκε στον αγώνα στο 60 λεπτό, και έδωσε φρεσκάδα στο κέντρο, και βοήθησε και αυτός για να έρθει η νίκη.

Βασίλης Σαχινίδης

Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα. Πέτυχε το νικητήριο γκολ του αγώναστο 89, ενλω είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. 

Γιάννης Κοιλιάρας

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, πήρε την θέση του Πίτσο στην αριστερή πλευρά. Και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ενώ έδωσε έτοιμο γκολ στον Περογαμβράκη που αστόχησε από τα 5 μέτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου