Τρίτη 12 Απριλίου 2016

''Οι άλλοι'' 12/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Στάζει μέλι» η Τριγλία για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του!

Η ομάδα της Ραφήνας με ανακοίνωση που εξέδωσε, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του ευχαριστώντας τους για την φιλοξενία που είχαν στο «Γεντί Κουλέ».
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Φ.Η. για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν, τόσο στην αποστολή της ομάδας μας, όσο και στα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας που παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τον κυριακάτικο αγώνα από τις κερκίδες του «Θ. Βαρδινογιάννης».
Απέδειξαν με τον πιο ηχηρό τρόπο, ότι οι πραγματικά μεγάλες ομάδες, όπου και να αγωνίζονται, διατηρούν την αίγλη τους και την μεγαλοσύνη τους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΟΦΗ, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, δημιούργησαν μία καυτή αλλά σε αθλητικά πλαίσια ατμόσφαιρα και στο τέλος με το χειροκρότημα τους, απέναντι στην ομάδα μας, έδειξαν πως πρέπει να είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο.
Τέλος, ευχόμαστε ειλικρινά σε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ, να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει και να γυρίσει γρήγορα εκεί που πραγματικά ανήκει.
Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου