Κυριακή 10 Απριλίου 2016

''Oι άλλοι'' 10/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Καλοπήτας: «Η άνοδος είναι πλέον στα χέρια»

Ο Ηλίας Καλοπήτας χαρακτήρισε «απόλυτο φαβορί» τον ΟΦΗ για την άνοδο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ».
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Τριγλίας Ραφήνας
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και τον κόσμο του για την φιλοξενία της ομάδας, όπως συγχαρητήρια και για τη νίκη. Έγινε ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Έχω πει ότι η ομάδα μας έχει πιάσει ταβάνι αλλά παιχνίδι με παιχνίδι πάνε ψηλότερα και έχουν ξεπεράσει τις δικές μου προσδοκίες. Η ομάδα δεν στήθηκε για να κυνηγήσει την άνοδο αλλά για να πετύχει μια γρήγορη παραμονή και παιχνίδι με παιχνίδι δικαιούμασταν να κοιτάζουμε ψηλά. Σίγουρα, θέλαμε να κλείσουμε χώρους, το κάναμε σε πολύ καλό βαθμό. Επιθετικά ποντάραμε στις αντεπιθέσεις και είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Από εκεί και πέρα, η κατοχή της μπάλας ήταν σε μεγάλο βαθμό υπέρ του ΟΦΗ. Ο προπονητής του διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και το μόνο που μας μένει είναι το γκολ που ήρθε στα τελευταία λεπτά.

Πλέον είναι ξεκάθαρο φαβορί ο ΟΦΗ. Έχω πει ότι έχει άλλο πρόσωπο στον δεύτερο γύρο, ξεκινάω από τον προπονητή και τους συνεργάτες του και τους παίκτες διαθέτει. Εδώ που έχει φτάσει, η άνοδος είναι πλέον στα χέρια του ΟΦΗ. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν και ξέρουν να διαχειρίζονται την πίεση που υπάρχει, και βάσει προγράμματος.

Νιώθεις μια μεγάλη χαρά, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Ο κόσμος του ΟΦΗ στάθηκε στο ύψος μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι ο ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου