Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Xαραλαμπάκης 13/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το πιο καθοριστικό παιχνίδι μέχρι το τέλος είναι στην Νίκαια...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, αν περάσει ο ΟΦΗ από την Νίκαια τότε τελείωσαν τα παραμύθια.

Το παιχνίδι της Κυριακής, θα έχει άρωμα από παλιές εποχές, γιατί οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί πολλές φορές στο παρελθόν στις επαγγελματικές κατηγορίες και μια ομάδα όπως ο Ιωνικός δεν αρμόζει στην ιστορία του να παίζει στην Γ Εθνική. Ο ΟΦΗ θα παίξει σε ένα γήπεδο με μεγάλες διαστάσεις και σε ένα αγωνιστικό χώρο που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, και αν πετύχει την νίκη τότε κάνει ένα μεγάλο άλμα για την άνοδο, ενώ σε περίπτωση δεν νικήσει τότε θα δυσκολευτούν τα πράγματα. Στα επόμενα τέσσερα ματς μέχρι το τέλος, το πιο καθοριστικό είναι αυτό κόντρα στον Ιωνικό, και αν πάρει την νίκη τότε τα πράγματα γίνονται ποιο απλά. Μέχρι το τέλος, ο ΟΦΗ έχει να δώσει παιχνίδια με, Ιωνικό (εκτός) σε μια δύσκολη έδρα, μετά υποδέχεται τον Ηλυσιακό (εντός) μια ομάδα που έχει δείξει στο πρωτάθλημα, ότι είναι πολύ δυνατή στα εκτός έδρας, στην συνέχεια παίζει με την τελευταία ομάδα του ομίλου, Αλίμου. Και τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τον Φωστήρα στο Ηράκλειο και αν (προσωπική μου εκτίμησει) αν ο ΟΦΗ κάνει το απόλυτο νικών μέχρι το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, τότε δεν θα θέλει την νίκη για να πάρει την άνοδο.

Ο Νίκος Νιόπλιας και οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στην Νίκαια, και ξέρουν πως αν νικήσουν τότε κάνουν ένα μεγάλο βημά για τον στόχο της ανόδου. Και σχέση με τον πρόγραμμα που έχει ο Φωστήρας, ο ΟΦΗ έχει πάντα θεωρητικά ποιο εύκολα αλλά αυτό θα δούμε μέσα στο γήπεδο. Ένα παιχνίδι όπως αυτό της Κυριακής, είναι ένα παρά πολύ δύσκολο σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτού του Ιωνικού και σίγουρα ο ΟΦΗ θα παίξει με μια ιστορική ομάδα που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ και Β Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου