Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ποδόσφαιρο 31/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νιόπλιας: «Ακόμα και χωρίς μεταγραφές των 100.χιλ ευρώ, ο ΟΦΗ θα είναι στα φαβορί για την άνοδο»

«Ο ΟΦΗ δεν κάνει μεταγραφές 100-120 χιλιάδων ευρώ, αλλά είμαστε ομάδα και θα είμαστε και εμείς στα φαβορί για την άνοδο» δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον ΠΟΑ (4-1).
Ο τεχνικός του ΟΦΗ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την φετινή προσπάθεια στην Football league, να γεμίζει την Κυριακή το γήπεδο και το έχει δυνατή έδρα.
Όπως είπε «δημιουργούμε μια ομάδα με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες. Εμείς θέλουμε στην ομάδα μας, να έχουμε παίκτες που θα πληρώνονται και εκείνοι θα έχουν υποχρεώσεις. Δεν θέλουμε να μπεί κανείς στη φυλακή και να ζήσει ξανά η ομάδα, προβλήματα του παρελθόντος».
Και πρόσθεσε με νόημα λέγοντας ότι «για να πετύχουμε χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Να έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο, να είναι έδρα στα παιχνίδια μας. Μπορεί να μην είμαστε το μεγάλο φαβορί, καθώς ο Αρης έχει κάνει το κάτι παραπάνω στις μεταγραφές, αλλά είμαστε και εμείς στα φαβορί. Μαζί με τον Απόλλωνα, τα Τρίκαλα, τη Λαμία.
Παίκτες έχουμε, κόσμο έχουμε, τι μας λείπει; Και πέρσι με ομαδική προσπάθεια τα καταφέραμε.
Με συνολική προσπάθεια και φέτος μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν στέκομαι στα ονόματα, στις μεταγραφές. Πάνω απο όλα είμαστε ομάδα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές.
Τον Μάιο που θα τελειώσει αυτός ο μαραθώνιος, θα μετρήσει ποιός έχει πετύχει».
Για τις μεταγραφές που έχει ζητήσει απο τη διοίκηση, ο Νίκος Νιόπλιας ανέφερε ότι «ψάχνουμε παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν».
Ενώ για παίκτες με καταγωγή απο την Κρήτη, όπως ο Μανόλης Ροβίθης που έμεινε ελεύθερος απο τη Λάρισα, ανέφερε πως «στα παιδιά απο το νησί έχουμε μια ευαισθησία».
Για το φιλικό με τον ΠΟΑ, ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε πως «ήταν μια καλή προπόνηση. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα. Παίκτες σε διάφορες θέσεις. Είχαμε καλά στοιχεία και πιστευω ότι απο παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Εχουμε χρόνο ακόμη και δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα απο τώρα. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και θα γίνουμε. Πρέπει να μπούν στην ομάδα και οι ποδοσφαιριστές που έχουν χάσει έδαφος, όπως ο Μίκιτς, ο Μασάδο και ο Βουό. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλά όταν αρχίσουν τα επίσημα παχνίδια. Εχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα για το βασικό κορμό. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, κάποια πράγατα αλλάζουν».
Στην φωτογραφία ο Νίκος Νιόπλιας δίνει οδηγίες στους παίκτες του ΟΦΗ στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με τον ΠΟΑ.

Ποδόσφαιρο 31/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παίκτης του ΟΦΗ ο Ροβίθης!

Παίκτης του ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται ο Μανώλης Ροβίθης, καθώς τα έχει βρεί όλα με τον ΟΦΗ και αναμένεται την Παρασκευή να βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Το επόμενο μεταγραφηκό απόκτημα του ΟΦΗ, είναι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που μετά από ένα... διάλλειμα επιστρέφει στο Ηράκλειο για να φορέσει τα «ασπρόμαυρα». O Hρακλειώτης ποδοσφαιριστής, μετά από μια εξαιρετική χρονιά στην Λάρισα, που βοήθησε αρκετά για να πάρει η ομάδα την άνοδο της, στην Σούπερ Λίγκ, έρχεται στο ΟΦΗ με στόχο να πετύχει ξανά την άνοδο, τώρα φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ. Την Παρασκευή, αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο ο Ροβίθη για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Ποδόσφαιρο 31/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ανεβαίνει συνεχώς ο Βουό - Άρεσε ο ΟΦΗ στο 4-1 επί του ΠΟΑ

Με δυο γκολ του ορεξάτου Μιλοσάβλιεφ και άλλα δυο του εύστοχου αυτή τη φορά Μάνου, ο ΟΦΗ επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι του ΠΟΑ με 4-1 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Πολύ καλή εικόνα για μια ακόμη φορά απο τον Ιβοριανό επιθετικό Βουό, ο οποίος ήταν «χάρμα ιδέσθαι» στο πρώτο 45λεπτο.
«Έφτιαξε» το πρώτο γκολ με εξαιρετική ασίστ στον Μιλοσάβλιεφ (1-0), ενώ κέρδισε σε ένα ακόμη παιχνίδι (όπως και με τον Πανθηραικό) το πέναλτι, με το οποίο ο Μιλοσάβλιεφ έκανε το 2-0.
Ο Νίκος Νιόπλιας χρησιμοποίησε τον Οστοιτς αμυντικό μέσο (αυτή τη φορά), τον Κιάσσο δεξί μπακ και γενικά χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.
Ο ΠΟΑ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Αμπτουραχμάνι στο πρώτο ημίχρονο πριν ο ΟΦΗ προηγηθεί με 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ με δυο γκολ του Μάνου, ανέβασε το δείκτη του σκόρ σε 4-1 για τον ΟΦΗ, σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν περίπου 500 θεατές στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Απο τον ΟΦΗ δεν χρησιμοποιήθηκαν ο Σέρβος Μίκιτς, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, ο Ρλαντι που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική της χώρας του και ο Μπολάκης που ταλαιπωρείται απο ένα τραυματισμό.
Διαιτητές: Φερετζάκης, Σφακιανάκης, Φορτετσανάκης
ΟΦΗ: Κασμερίδης (46' Παπαδάκης), Κιάσσος ( 68' Τουγλής), Κοιλιάρας (46' Βαλλιάνος), Φαζός, Κώτσιος (46' Κομεσίδης), Χίσι (46' Οστοιτς), Νάστος (46' Φουκαράκης), Μπουρσέλης (46' Μασάδο), Ογκμποε (46' Βρεττός), Μιλοσάβλιεφ (46' Χαντί), Βουό (46' Μάνος).
ΠΟΑ: Γιαγκιόζης (46' Μαλλιωτάκης), Πετράκης (63' Αραβιάκης), Χαρίτος (55' Παπαδομιχελάκης), Φραγκιαδάκης, Βρεττός (55' Γενιτσαρίδης), Πετράς (78' Μαραγκάκης), Χατζηανδρέου (37' Σταθόγλου), Μπουτσάκης, Ρουμπάκης (76' Ντραγκότι), Αμντουραχμάνι (82' Γιαννόπουλος), Τριανταφύλλου (65' Σαχλαμάκης).
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
3' Σέντρα του Κιάσσου, κεφαλιά του Βουό, η μπάλα λίγο άουτ.
11' Εξαιρετική ασίστ του Βουό για τον Μιλοσάβλιεφ, ο τελαυταίο πλασάρει ιδανικά και ανοίγει το σκόρ (1-0).
14' Καλή στιγμή για τον ΠΟΑ. Ο Αμπντουραχμάνι σε θέση βολής σούταρε, ο Κασμερίδης, έδιωξε.
24' Ο ΠΟΑ ισοφαρίζει. Ο Αμπτουραχμάνι και πάλι σε θέση βολής πλασάρει σωστά και ισοφαρίζει (1-1).
25' Ωραία ατομική προσπάθεια του Βουό, ο οποίος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή απο τον Πετράκη και κερδίζει το πέναλτι. Το εκτελεί ο Μιλοσάβλιεφ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (2-1).
30 Κόρνερ του Μπουτσάκη, κεφαλιά του Πετράκη, ο Καμερίδης διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
43' Απευθείας χτύπημα φάουλ του Τριανταφύλλου, η μπάλα λίγο άουτ.
44' Σούτ του Μιλοσάβλιεφ διώχνει δύσκολα ο Γιαγκιόζης.
48' Ωραίο σουτ του Μασάδο απο το ύψος της περιοχής, μπλοκάρει δύσκολα ο τερματοφύλακας του ΠΟΑ.
51' Σούτ του Χαντί απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.
58' Ο Ρουμπάκης μόνος με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ πλασάρει άουτ
59' Ο Βρεττός σε θέση βολ απο μπαλιά του Μασάδο πλασάρε, ο γκολκήπερ του ΠΟΑ, έδιωξε.
64' Ο Βρεττός, έβγαλε ωραία στον Μασάδο, εκείνος βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Μάνο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (3-1).
69' Το 4-1 για τον ΟΦΗ και πάλι απο το Μάνο, ο οποίος ήρε το ριμπάουντ μετά απο ασθενή απόκρουση του γκολκήπερ του ΠΟΑ σε σούτ του Χαντί.
80' Ωραία σέντρα του Σαχλαμάκη, δεν πρόλαβε να μπεί στην πορεία της μπάλας ο Μαραγάκης και να τη σπρώξει στα δίχτυα.
83' Κόρνερ του Μασάδο κεφαλιά του Βρεττού, διώχνει ο τερματοφύλακας του ΠΟΑ.
85' Σούτ του Βρεττού, διώχνει και πάλι ο γκολκήπερ του ΠΟΑ.
87' Ο Οστοιτς δοκιμάζει το πόδι του απο καλή θέση, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

Μπάσκετ 31/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έκλεισε ο Αγαπιάδης - έμειναν οι ψηλοί

Μετά από αρκετά χρόνια θητείας στο Ηράκλειο, ο Κώστας Αγαπιάδης θα μετακομίσει στον ΟΦΗ και πλέον απέμειναν οι τελευταίες προσθήκες.
Ο 30χρονος γκαρντ έδωσε τα χέρια με την Επιτροπή μπάσκετ και ο ΟΦΗ με αυτήν την κίνηση, βάζει στο ρόστερ του έναν αθλητή που διαθέτει εμπειρία και επιπλέον δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής.
Με την προσθήκη του Αγαπιάδη, ο ΟΦΗ έκλεισε τις θέσεις στην περιφέρεια και πλέον στοχεύει στην απόκτηση δύο ψηλών προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του. Στον ΟΦΗ είναι σε συζητήσεις με κάποιους αθλητές εκτός Κρήτης ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις ακόμα και εντός της εβδομάδας.

Ακαδημίες 31/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ξεκίνησαν και οι μικρότερες ηλικίες στην Ακαδημία του ΟΦΗ - Συνεχίζονται οι εγγραφές

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζει πλέον τις προπονήσεις της η Ακαδημία του ΟΦΗ, καθώς τα γήπεδα του ΒΑΚ γέμισαν και από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα 2006-2007 και 2008-2009 (2010). 

Στις προπονήσεις υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και είναι γεγονός ότι από φέτος τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ έχουν μπει σε μια νέα εποχή. Παράλληλα η Επιτροπή Ακαδημίας ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για όσα παιδιά επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 31/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στις 7.00 το απόγευμα της Δευτέρας η κλήρωση της Football League

Το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Football League.
H ανακοίνωση – πρόσκληση του Στέλιου Σφακιανάκη
«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League σας προσκαλούν στην Κλήρωση του Πρωταθλήματος Football League 2016-2017 που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 05/09/2016 στις 19.00 μ.μ. στο bar-restaurant «Υάδες» (εντός Αττικού Άλσους, Αθήνα, τηλ.2106470936).
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Μετά την κλήρωση, θα ακολουθήσει cocktail.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Στέλιος Θ. Σφακιανάκης».

Ακαδημίες 31/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τρία παιδιά του Κρουσώνα στην Κ19 του ΟΦΗ

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές μετακόμισαν απο τον ΠΑΟΚ κάνοντας το μεγάλο βήμα για την Κ19 του ΟΦΗ.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ
Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την παραχώρηση στην ΠΑΕ ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού, για να ενταχθούν στην ομάδα Κ19 του συλλόγου, των ποδοσφαιριστών Άκη Κουράκη, Μιχάλη Κοκολογιάννη και Παναγιώτη Νηστικάκη.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε επίσημα από τον ΠΑΟΚ την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών και ο ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα.
Είμαστε σίγουροι για τα τρία παιδιά ότι θα ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις της ποδοσφαιρικής τους καριέρας. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και σύντομα να αγωνιστούν ως επαγγελματίες με τον ΟΦΗ.

''Οι άλλοι'' 31/8/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Τα Τρίκαλα πήραν Βραζιλιάνο αμυντικό

Παίκτης των Τρικάλων, είναι από την Δευτέρα (29/8) ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Τζάκσον Φερέϊρα.
Ο εν λόγω παίκτης ο οποίος καλύπτει την θέση του αμυντικού, είχε έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση των «κυανέρυθρων», και το μόνο το οποίο απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του κάτι το οποίο κι έγινε σήμερα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Τζάκσον Φερέιρα (γεννηθείς 12/04/1991). Αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας και πέρυσι με την Καλλιθέα είχε 19 συμμετοχές με 2 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες CA Porto, Sport Club, Força-RN και América-RN».

Ποδόσφαιρο 31/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πάει για δεξί μπακ ο ΟΦΗ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του OFI CRETE News, στον ΟΦΗ κινούνται για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Παρ' όλο που ο ΟΦΗ έχει τρεις ποδοσφαιριστής που παίζουν δεξί μπακ (Κομεσίδης, Μίκιτς, Μπολάκης), στον ΟΦΗ θέλουν να κάνουν μια ακόμη μεταγραφή στο δεξί άκρο της άμυνα. Ο τραυματίας Μίκιτς, που δεν τον έχουμε δει σε τι κατάσταση είναι, ο Κομεσίδης που η κανονική του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας, ο Μπολάκης που δεν έχει αφήσει, μέχρι στιγμής, καλές εντυπώσεις προς το πρόσωπο του 51χρονου τεχνικού, και ο 41χρονος Κιάσσος που δεν μπορεί να αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα, αναγκάζει τον ΟΦΗ να κοιτάζε ποδοσφαιριστή με εμπειριά και να αγωνίζεται δεξί μπακ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ είναι σε συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστής που αγωνίζονται στην Σούπερ Λίγκ, και αναμένεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις για τα μεταγραφικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Ποδόσφαιρο 31/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σήμερα το φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΟΑ

Σήμερα, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον ΠΟΑ στις 17.30

Ο Νίκος Νιόπλιας, δεν προπόνησε την ομάδα σήμερα το πρωί, που σημαίνει πως θέλει να δωκιμάσει κάποια πράγματα δίχως προπόνηση και την κουράσει των παίκτων. O προπονητής του ΟΦΗ, θέλει να δει μια καλύτερη εμφάνισει, από την τελευταία στο Ηράκλειο κόντρα σον Πανθηραϊκό, και αναμένεται σήμερα να βγουν κάποια συμπεράσματα. Ο προπονητής του ΟΦΗ, περιμένει να δει καλύτερες εμφανίσεις από παίκτες που δεν έχουν δείξει, δείγματα γραφής στο γήπεδο, και γι' αυτό το λόγο αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, στην σημερινή φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Ατσαλένιου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Μπολάκη, Μίκιτς αλλά και τον Ράντι που απουσιάζει για την Αφρική καθώς έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του.

''Οι άλλοι'' 31/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με Ποζατζίδη στο Ηράκλειο η Καλλονή

Η ομάδα της Μυτιλήνης ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο για το φιλικό με τον ΟΦΗ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Ποζατζίδη.
Ο Στέλιος Ποζατζίδης γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου του 1994 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Πανιωνίου.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ποδόσφαιρο 31/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλμπάκης

Επιστρ-ΟΦΗ Ροβίθη!

Ο Μανώλης Ροβίθης, έμεινε ελεύθερος από την Λαρίσα και αναμένεται να επιστρέψει στον ΟΦΗ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, μετά από ένα χρόνο απουσίας, επιστρέφει στην Κρητική ομάδα που αναμένεται να βοηθήσει αρκετά στην προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Ο Κρητικός χαφ, ήταν μια ανάσα για να πάει στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά μια μικρή διαφορά στο οικονομικό δεν προχωρήσε η μεταγραφή του. Ο ΟΦΗ μπήκε... σφήνα για να απόκτηση τον Ροβίθη, και αναμένεται να κλείσει θετικά η μεταγραφή του Ροβίθη στον ΟΦΗ, με τον Κρητικό χαφ θα ξανά φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

Ποδόσφαιρο 31/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Επιβεβαίωση του OFI CRETE News: Παίρνει Μαρινάκη ο ΟΦΗ!

Ο Νίκος Μαρινάκης, αναμένεται να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η επόμενη μεταγραφή του ΟΦΗ.

Το OFI CRETE News, σας ενημέρωση πριν από λίγη ώρα για τον δεξί μπακ που θα πάρει ο ΟΦΗ, με τις πληροφορίες μας να επιβεβαιώνουν. Ο ΟΦΗ, έψαχνε για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, και αυτό το βρήκε προς το πρόσωπο του 23χρονου αμυντικού που ανήκει στον Παναθηναϊκό. O Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής εμφανίζεται θετικός να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό. Η πληροφορίες αναφέρου, ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, και αναμένεται να κορυφωθούν οι συζητήσεις εντός της ημέρας.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ποδόσφαιρο 30/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Επιβεβαιώθηκε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του OFI CRETE News, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΡΤ!

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το χθεσινό μας, αποκλειστικό ρεπορτάζ του OFI CRETE News, που σας είχε ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα.

Το σημερινό δημοσίευμα του «sentragoal.gr», επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ που έγινε χθες το μεσημέρι από το OFI CRETE News, που το διαβάσατε πρώτοι από εδώ.


Αναλυτικά το δημοσίευμα «sentragoal.gr»,
Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, που είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του πρωταθλήματος, θα έχει τελειώσει το θέμα των τηλεοπτικών στη Football League. Και παρά το γεγονός πως με τη Nova υπάρχει καταρχήν συμφωνία, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο κόλπο έχει μπει γερά και η ΕΡΤ!
Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ήδη θα είχε ανακοινωθεί η συμφωνία, αν η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης έριχνε στο τραπέζι την προκαταβολή (γύρω στο 1 εκατ. ευρώ) προκειμένου να αρχίσει να μοιράζεται χρήμα στις ομάδες. Πάντως το ενδεχόμενο να βλέπουμε και πάλι μπάλα από την ΕΡΤ 3 είναι ακόμη ανοικτό, όπως είναι και αυτό του χορηγού για τη Μικρή Λίγκα.

Άλλα Σπορ, Βόλεϋ 30/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το ρόστερ του βόλει του ΟΦΗ που έχει υψηλές βλέψεις για φέτος!

Στις 5 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου ξεκινάει την προετοιμασία του, το βόλει του ΟΦΗ.
Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη, έχει φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους στην Α2 κατηγορία, καθώς έχει ενισχυθεί με σημαντικούς αθλητές. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 4 ομίλους και οι δυο πρώτοι απο κάθε όμιλο, θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες, συν τις τρίτες απο κάθε όμιλο θα στελεχώσουν τη νέα ενδιάμεση κατηγορία (preleague) που θα δημιουργηθεί απο τη νέα χρονιά, μεταξύ της Α1 και της Α2.
Αναλυτικά το ρόστερ του ΟΦΗ για την φετινή χρονια:
ΟΦΗ VOLLEYBALL TEAM 2016-2017
ΠΑΣΑΔΟΡΟΙ: ΔΗΜΗΤΡΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΑΥΤΖΙΟΓΛΟΥ ΔΗΜΟΣ
ΑΚΡΑΙΟΙ: ΧΑΤΖΗΙΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΠΙΡΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΑΡΧΟΝΤΟΥΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΕΡΠΙΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ: ΗΛΙΤΣ ΤΣΕΝΤΟΜΙΡ, ΔΡΟΥΓΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ: ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΖΑΓΚΑΡΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΡΙΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΙΜΠΕΡΟ: ΤΙΦΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΖΛΑΤΙΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ: ΔΑΝΔΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
TEAMMANAGER: ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ποδόσφαιρο 30/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σημαντικές εκπτώσεις στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ

Μια κάρτα διαρκείας, η οποία θα προσφέρει στους κατόχους, εκτός απο την βασική δυνατότητα να παρακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, θα τους παρέχει και σημαντικές εκπτώσεις απο επιχειρήσεις του Ηρακλείου, έχουν σχεδιάσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ.
Μάλιστα ήδη έχουν έρθει σε συμφωνία με αρκετές επιχειρήσεις της πόλης, οι οποίες έχουν αποδεχθεί την συμμετοχή τους, σε αυτήν την «καμπάνια» του ΟΦΗ, η οποία εκτός απο τα οφέλη στους κατόχους των διαρκείας (εκπτώσεις), θα έχει σημαντική «ανταποδοτικότητα» και στις ίδιες τις επιχειρήσεις , που θέλουν να είναι μεταξύ των συνεργαζόμενων καταστημάτων με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
Πολύ σύντομα απο το τμήμα marketing του ΟΦΗ θα γίνουν γνωστές οι επιχειρήσεις που συγκαταλέγονται σε αυτό το πρόγραμμα και θα παρέχουν εκπτώσεις σε κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ.
«Στόχος μας είναι η κάρτα διαρκείας να λειτουργήσει και σαν εκπτωτική κάρτα για τους φιλάθλους-κατοχους, ώστε μέσα απο τα χρήματα που θα γλυτώσουν απο κάποιες αγορές τους, να αποσβέσουν σε ένα βαθμό, τα χρήματα που ξόδεψαν για να αγοράσουν ένα εισιτήριο διαρκείας του ΟΦΗ» τονίζει το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Βάβουλας.
Ο Μιχ. Μυλωνάκης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επισημαίνει ακόμη για το θέμα αυτό πως «είμαστε σε πολύ καλό δρόμο πάνω σε αυτό και ήδη αρκετές επιχειρήσεις απο το Ηράκλειο, έχουν αποδεχθεί να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις στους κατόχους διαρκείας του ΟΦΗ, ενώ και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες με τη σειρά τους, αποκτούν πελατειακό κοινό, μέσα απο την δύναμη των φιλάθλων της ομάδας μας.
Εμείς έχουμε ως στόχο να συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμα αυτό, όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις απο το Ηράκλειο, και όποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει κοντά μας» καταλήγει.
Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να επικοινωνούν με την διαφημιστική εταιρεία MKS (τηλέφωνο 2810 341986), η οποία συνεργάζεται και φέτος με τον ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 30/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συνεχίζει να προπονείται μόνος του ο Μίκιτς - ατομικό και ο Μπολάκης

Για τρίτη εβδομάδα παραμένει εκτός ο Νίκολα Μίκιτς που ταλαιπωρείται από το τράβηγμα που αποκόμισε από το φιλικό με τον Κισσαμικό.
Ο Σέρβος αμυντικός έκανε τρέξιμο, γυμναστήριο και θεραπεία για το τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Μπολάκης έχει εχεί ένα χτύπημα απο το φιλικό με τον Πανθηραικό και έκανε γυμναστήριο και θεραπεία.
Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα συνεχιστεί δίχως άλλη προπόνηση για το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΟΑ, που θα γίνει την Τετάρτη (31/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο (5.30μμ).

Παρασκήνια 30/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Χάλασε» του Πατηνιώτη στο ΙΝΚΑ

Αν και οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία, ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιγιάλειο.
Με μια προσθήκη με παραστάσεις στη Β’ Εθνική προχωρά ο Παναιγιάλειος. Ο λόγος για τον Θανάση Πατινιώτη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, «έκλεισε» στους «μελανόλευκους».
Ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ πέρσι μέτρησε 14 συμμετοχές με 1 γκολ φορώντας τη φανέλα του ΟΦΗ και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, ΑΕΛ και Κέρκυρα.
Ο Πατινιώτης θεωρείται αξιόπιστη λύση για τα άκρα, η μεταγραφή του λογίζεται ως δεδομένη και πλέον απομένει η επισημοποίησή της.
Στο μεταξύ, κλείστηκε νέο φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας, για την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα.

''Οι άλλοι'' 30/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ανακοίνωσε τον Δαμιανάκη ο ΑΟ Χανιά

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ παραχωρήθηκε δανεικός από την Λάρισα στον ΑΟΧ που ανακοίνωσε την απόκτηση του για την επόμενη σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Χανιά
Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της ΠΑΕ μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής των συμβολαίων από τους Γρηγόρη Αθανασίου, Ανδρέα Ηρακλή και Στέλιου Τσουκάνη.
Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 21 ετών σέντερ μπακ, Δαμιανάκη Χαράλαμπου με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Οριστικά έρχεται ως την Παρασκευή (02/09) ο Μάρκο Ζόρο. Η καθυστέρηση άφιξής του οφείλεται στη διαδικασία έκδοσης βίζας από το προξενείο της χώρας του. Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών άλλων πέντε πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών που θα δώσουν τέλος στις ανησυχίες του φίλαθλου κόσμου των Χανίων για τη συμπλήρωση του ρόστερ. Ακόμα, το ρόστερ θα συμπληρωθεί με πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα επανδρώσουν την ομάδα Νέων του συλλόγου.
Έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ευχαριστεί εκ των προτέρων τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας για τη στήριξή τους. Ακόμα, θα συνεχιστούν ως τις 10/09 οι δοκιμές κάποιων ποδοσφαιριστών.»

Ποδόσφαιρο 30/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πάνε για τρεις μεταγραφές στον ΟΦΗ...

Στον ΟΦΗ μετά την λύση συνεργασίες με τον Μακρίδη, λόγω οικογενειακής υπόθεσης, πάνε για τρεις μεταγραφές.

Στις μεταφραφικές ενισχύσεις της ομάδας, βρίσκονται οι άνθρωποι του ΟΦΗ με στόχο να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μπορέσει ο Νίκος Νιόπλιας να κάνει την προετοιμασία με συμπληρωμένο ρόστερ. Στον ΟΦΗ, δεν θέλουν να βγουν προς τα έξω τα ονόματα που υπάρχουν στην λίστα, για οποιονδήποτε λόγω, και έτσι οι μεταγραφές δεν βγαίνουν προς τα έξω. Ο ΟΦΗ, αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση των τριων ποδοσφαιριστών, που θα είναι σε θέση, να έρθουν στην ομάδα για να μπουν στην βασική ενδεκάδα.

Ο ΟΦΗ, δεν μπορεί να πάρει άλλον ξένο ποδοσφαιριστή, καθώς ήδη, έχει έξει και θα πρέπει οι πέντε να παίζουν και ένας θα κάθεται πάγκο. Όστοϊτς, Μίκιτς, Μασάδα, Μιλοσαβλίεφ, Ράντι και Βουό είναι οι ξένοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας, και θα πρέπει ο Νιόπλιας να αφήνει αναγκαστήκα έναν παίκτη στο πάγκο, καθώς υπαρχει ο κανονισμός ότι η κάθε ομάδα πρέπει να χρησιμοποιεί 5 ξένους ποδοσφαιριστές στην βασική ενδεκάδα.

Ακαδημίες 30/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Φιλική ισοπαλία 2-2 για ΟΦΗ '94 με Μεταξοχώρι

Δεύτερο φιλικό 2-2 για τον ΟΦΗ ’94, καθώς σήμερα ήρθε ισόπαλος με το συγκεκριμένο σκορ στον αγώνα που έγινε στις Δαφνές με το Μεταξοχώρι, όπως είχε γίνει και την περασμένη Τετάρτη με αντίπαλο τον Μαραθώνα. 

Ήταν ένα δυνατό τεστ για τα παιδιά του ΟΦΗ, ενδεικτικό του δείκτη δυσκολίας που θα συναντήσουν στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας, όπου το Μεταξοχώρι θα είναι εκ των αντιπάλων τους. Τα γκολ του ΟΦΗ ’94 στο σημερινό φιλικό σημείωσαν οι Σκουλάς και Μπελαδάκης. Επόμενο φιλικό που έχει προγραμματίσει ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης είναι την Τετάρτη 31 Αυγούστου με τους Νέους Μινωικής.

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ: Θωμαΐδης, Μανουσάκης, Σκουλάς, Σουλτάτος, Καλλιγιαννάκης, Γρηγορίου, Τζάρτζαλος, Σταματάκης, Αρβανίτης, Τσιχλής, Μονεμβασιώτης. Έπαιξαν και οι: Μανιώρος Ν, Μανιώρος Ν., Καραντινάκης Σ., Καραντινάκης Γ, Στεφανάκης, Πανταλός, Γρηγορίου Σ., Ζερβός
ΟΦΗ 94: Βαρδάκης, Κουγιουμουτζής, Κουρίνος, Ζερβάκης, Λαγουδάκης, Σκουλάς, Βολτυράκης, Λαζίδης, Παπαδάκης, Κουτεντάκης, Ρενάτο. Έπαιξαν και οι: Κοτζιάς, Αρχοντάκης, Μηλιαράκης, Χαιρέτης, Μαρινάκης, Βρεττός, Τζωρτζάκης, Οικονομάκης, Μπλεντάρ

Άλλα Σπορ, Βόλεϋ 30/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ζλατιλίδης: «Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ για να μας στηρίξει»

Ο τεχνικός της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης μίλησε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει τη νέα προσπάθεια.
Φέτος ο ΟΦΗ θα ειναι διαφορετικός. Εχει ενισχυθεί πολύ στις μεταγραφές και ο στόχος της ομάδας, είναι να πρωταγωνιστήσει.
Οπως επισημαίνει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ «η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει. Αυτός θα είναι ο στόχος. Εχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε φέρει σημαντικούς αθλητές. Πιστεύω ότι έχουμε όλες τις προυποθέσεις για να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά» επισημαίνει ο προπονητής του ΟΦΗ και συνεχίζει «βέβαια δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που έχουμε κάνει. Είναι και οι παλιοί παίκτες που έχουμε, οι οποίοι επίσης θα συνεχίσουν να πάιζουν σημαντικό ρόλο για το βόλει του ΟΦΗ.
Είναι οι παίκτες που έχουν στηρίξει την ομάδα τα τελευταία χρόνια και σαφώς υπολογίζω πολύ και σε αυτά τα παιδιά».
Ο Δημήτρης Ζλατίλιδης, τονίζει για την «αλλαγή πλέυσης» του ΟΦΗ, απο παραμονή να διεκδικεί κάτι περισσότερο ότι «στην προσπάθεια αυτή πρωτοστατεί ο πρόεδρος μας ο Γιάννης Δανδάλης, που είναι άνθρωπος του βόλει και ξέρει τα δεδομένα. Εγώ θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ για να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να του προσφέρουμε πολύ καλό θέαμα και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».
Για την δική του παραμονή στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ και την φετινή χρονιά, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, επισημαίνει πως «έχω δεθεί με τον ΟΦΗ. Είναι η 4η χρονιά που είμαι στην ομάδα, δυο χρόνια σαν παίκτης και άλλα δυο ως προπονητής. Για μένα ο ΟΦΗ είναι μεγάλο κεφάλαιο. Θα πω και πάλι ότι ο πρόεδρος με έχει κάνει να νοιώθω έτσι. Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι απο κάθε άλλη χρονιά για μια πολύ σημαντική προσπάθεια, καθώς έχουμε φτιάξει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ».

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Ποδόσφαιρο 29/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Καλώς τα παιδιά...

Εμφανίστηκαν ξανά οι εκπρόσωποι, των φερόμενων επιχειρηματιών, εμφανίστηκαν και με ανακοίνωση τους προς τα ΜΜΕ αναφέρονται στην παρουσία τους στο Ηράκλειο και βέβαια όλοι καταλαβαίνουν πόσο «κενό» ήταν όλο το εγχείρημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Οι νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρία »INTEGRATED SPORTS CONSULTANCY Ltd», η οποία ενδιαφέρθηκε και παρουσίασε την πρόταση της για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΟΦΗ, θέλει να ενημερώσει τo φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου και να πάρει θέση για όλες τις αναλήθειες που έχουν ειπωθεί όλο αυτό το διάστημα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στο κύρος της εταιρείας.
Η »I S C Ltd» ιδρύθηκε για την χρηματοδότηση και αγορά της ΠΑΕ ΟΦΗ σύμφωνα με τα πρότυπα των επενδυτικών εταιρειών παγκοσμίως.
Η εταιρεία »I S C Ltd » είναι θυγατρική εταιρεία της »GOLDING & PARTNERS TRADING AND BUNKERING» με επιτυχημένη ιστορία πάνω από 15 χρόνια στη εξαγωγή πετρελαίου και την εμπορία άνθρακα, ανεφοδιασμού σε καύσιμα και εξαγωγή υδρογονανθράκων από τη Ρωσία Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Χονγκ Κονγκ,διατηρεί γραφείο αντιπροσωπείας στη Μόσχα το οποίο υπεύθυνο για τον έλεγχο και την εφαρμογή των εξαγωγών από τη Ρωσία επίσης διατηρεί γραφείο στην Ελβετία το οποίο είναι υπεύθυνο για την λειτουργία της ευρωπαϊκής αγοράς και ο χρηματοδότης της επένδυσης που αφορά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΟΦΗ και μετατροπή της ομάδας σε μεγάλη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου θα πρέπει να γνωρίζει ότι, παρά τα αλλεπάλληλα ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν , με την διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, τον ερασιτέχνη και τους βασικούς μετόχους ,διαπιστώσαμε ότι τα μέλη της, δεν είχαν σωστή ενημέρωση μεταξύ τους για τις προθέσεις μας καθώς και για το ποσό της επενδύσεις αλλά και το πλάνο ανάπτυξης της ομάδας του ΟΦΗ ,επίσης ουδέ ποτέ μας απάντησαν ούτε προφορικός ούτε γραπτός ,στην επίσημη πρόταση που τους υποβάλαμε στους ιδίους αλλά και τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω του δικού μας νομικού εκπροσώπου. Θεωρούμε ότι υπάρχουν προσωπικά συμφέροντα και μη επαγγελματισμός σε κάποιους από τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Η πρόταση μας παρότι αμφισβητήθηκε έντονα και συζητήθηκε αρνητικά παραμένει αληθινή, υλοποιήσιμη και εφόσον μας ζητηθεί είμαστε σε θέση να εμπλακούμε στα κοινά της ομάδας του ΟΦΗ.
Σας ευχαριστούμε.
Υ.Γ Ευχαριστούμε πολύ για την την συνεργασία των δύο εκπροσώπων μας στην Κρήτη, ΡΟΔΟΥ Κωνσταντίνα και ΣΚΕΡΛΟ Λάμπρο.
Εκπρόσωπος της εταιρείας
John Klappas».

Ποδόσφαιρο 29/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Μακρίδης:«Ευχαριστώ τον ΟΦΗ για την τιμή που μου έκανε»

Ο Στέλιος Μακρίδης λόγω οικογενειακής υπόθεσης, ζήτησε να φύγει απο τον ΟΦΗ και το αίτημα του έγινε αποδεκτό, μετά απο συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη.
Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:
«Δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ ο Στέλλιος Μακρίδης. Ο 25χρονος μέσος είχε το απόγευμα της Δευτέρας (29/8) συνάντηση με τον Σταύρο Λαμπράκη, απο τον οποιο και ζήτησε να αποχωρίσε απο τον ΟΦΗ, καθώς θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους.
Το αίτημα του ποδοσφαιριστή, έγινε αποδεκτό. Ο ΟΦΗ εύχεται στον Στέλλιο Μακρίδη, καλή τύχη και καλή επιτυχία στην καριέρα του».
«Εύχομαι στον ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ»
Ο αριστεροπόδαρος μέσος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε πως «λυπάμαι που δεν μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ ξέρουν πόσο ήθελα να μείνω και να βοηθήσω τον ΟΦΗ να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ. Δυστυχώς ένα οικογενειακό μου πρόβλημα, με αναγκάζει να βρίσκομαι στην Αθήνα. Ευχαριστώ τον ΟΦΗ για την τιμή που μου έκανε να είμαι έστω και για λίγο μέλος της ομάδας. Εύχομαι στον ΟΦΗ να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ, γιατί εκεί αξίζει να βρίσκεται».

Ποδόσφαιρο 29/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαρλαμαπάκης

Φιλικό με τον ΠΟΑ την Τετάρτη ο ΟΦΗ

Νέο φιλικό θα δώσει την Τετάρτη (5.30μμ) ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον ΠΟΑ (ομάδα Γ' Εθνικής). Το φιλικό παιχνίδι θα γίνει στο Βαρδινογιάνειο αθλητικό κέντρο.
Στο μεταξύ, οι παίκτες του ΟΦΗ, επιστρέφουν τη Δευτέρα (29/8) το απόγευμα στις προπονήσεις, μετά τα δυο φιλικά που είχαν Σάββατο και Κυριακή με Πανθηραικό (ομάδα Γ' Εθνικής) και Πλατανιά (ομάδα Σούπερ Λίγκ).
Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, έχει να αξιολογήσει τους τραυματίες Μίκιτς (τράβηγμα) και Κιάσσο. Ο έμπειρος μέσος του ΟΦΗ έχει ένα σκίσιμο στα χείλη απο το φιλικό με τον Πανθηραικό.

Παρασκήνια 29/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο δραστήριος Βαλλιάνος...

Ο 28χρονος αριστερός μπακ, είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει.

Ο Βασίλης Βαλλιάνος, ήρθε στον ΟΦΗ με στόχο να αγωνιστεί μαζί με αυτόν στην Σούπερ Λίγκ, και έχει δείξει από την σκληρή του, δουλειά που κάνει καθημερινά στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, και πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο ποδοσφαριστή που διαθέτει και ένα δυνατό, αριστερό πόδι. Όσες φορές έχει αγωνιστεί, έχει δείξει τις ικανότητες του μέσα στο γήπεδο, γιατί ο ΟΦΗ τον απόκτηση. Στο φιλικό του Σαββάτου, ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, που ανέβαινε συνεχώς, με την γρηγοράδα που διαθέτει κάνοντας την δουλειά των αντιπάλων δύσκολη. Γενικά, έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία, καλός στο 1vs1 δυνατό πόδι, και γρηγοράδα, κάτι που το έχουμε δει όσες φορές έχει αγωνιστεί, και αναμένεται να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του, στον στόχο που έχει βάλει η ομάδα για να βρεθεί στην Σούπερ Λίγκ.

Ποδόσφαιρο 29/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Φιλικό με την Καλλονή στο «Γεντί Κουλέ»

Δυνατό φιλικό επιπέδου Football League θα δώσει ο ΟΦΗ την επόμενο Σάββατο που θα φιλοξενήσει την Καλλονή στο «Γεντί Κουλέ».
Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, θα  αντιμετωπίσει την Καλλονή το Σάββατο (7μμ) στο Γεντί Κουλέ. Η ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία θα είναι φέτος αντίπαλος του ΟΦΗ στην Football league (υποβιβάστηκε φέτος απο την Σούπερ Λίγκ), θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το δυνατό τεστ με τον ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 29/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ξεκίνησε σήμερα η διάθεση των διαρκείας

Από σήμερα το πρωί ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά με τον κόσμο του ΟΦΗ να έχει ξεκινήσει ήδη να τα προμηθεύεται για να πάρει θέση στο «Γεντί Κουλέ».
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ, θα έχουν δικαίωμα να παρακολουθούν δωρεάν όλα τα επίσημα ή φιλικά παιχνίδια του ΟΦΗ, αλλά και τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος.
Προτεραιότητα, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι.
Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ για την αγωνιστική περίοδο 2016-17:
Θύρες 1,4,5: 80€
Θύρες 2,3:200€
Θύρα 7: 250€
Θύρα 8: 200€
Θύρα 9:300€
Θύρα 9 δερμάτινα: 400€
Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ-3μμ και 5μμ-8μμ καθημερινά και το Σάββατο 9 π.μ.-3 μ.μ. Για πληροφορίες στα γραφεία του ΟΦΗ στο τηλ. 2810-254674.

Παρασκήνια 29/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αρκετά δραστήριος ο Βουό

Ο Τζίλι Βουό, αγωνίστηκε για 90 λεπτά στο φιλικό με τον Πανθηραϊκό και έδειξε τις ικανότητες του.

Μπορεί ο Ιβοριανός επιθετικός να μην ειναι 100 %, ωστόσο έδειξε στο φιλικό του Σαββάτου τη μπορεί να δώσει στην ομάδα. Ο Βουό, ήταν αρκετά δραστήριος από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, που μπορεί να καλύψει την μπάλα με το σώμα του, και να βάλει πλάτη τον αντίπαλο. Μάλιστα, ο 29χρονος φορ, θα μπορούσε να σκοράρει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ, όταν ο ίδιος μετά από μια ατομική προσπάθεια κέρδισε πέναλτι, με τον τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού να αποκρούει το πέναλτι. Σε γενικές γραμμές, όσοι βρέθηκαν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, είδαν έναν ποδοσφαιριστή, που παρ' όλο δεν είναι 100 % έτοιμος, ότι πρόκειται για έναν υψηλόσωμο επιθετικό, που αναμένεται να κάνει την διαφορά στην Football League.