Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Χαραλαμπάκης 04/9/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο... νέος killer του ΟΦΗ!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης αφήνει στην άκρη τα καλά και τα κακά στοιχεία που έδειξε ο ΟΦΗ κόντρα στην Καλλονή, και γράφει για τον νέο...killer του ΟΦΗ!

O Τζίλι Βουό, που όταν ήρθε στον ΟΦΗ δεν τον ήξερε ο περισσότερος κόσμος σε τι κατάσταση είναι και τι μπορεί να προσφέρει, αλλά με αυτά που έχει δείξει μέχρι τώρα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα βάλει διψήφιο αριθμό. Από το πρώτο φιλικό κόντρα στον Πανθηραϊκό, έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά στην ομάδα, κέρδισε ένα πέναλτι, και είχε αρκετές ευκαιρίας να σκοράρει. Ο Ιβοριανός επιθετικός, δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται συνεχώς, και αυτό το βλέπει και ο κόσμος που σε κάθε προσπάθεια τον χειροκροτάει. Μπορεί ένας δημοσιογραφός - φίλαθλος του ΟΦΗ, να βγάλει από τώρα κάποια συμπεράσματα για τον Βουό. Πρόκεται για έναν ποδοσφαιριστή, που μπορεί να καλύψει εύκολα την μπάλα, με το σώμα που διαθέτει (αυτό το είδαμε σήμερα αρκετές φορές), που μπορεί να βγει από την περιοχή και να σου βγάλει μια πάσα κάθετη (όπως έγινε στο φιλικό με τον ΠΟΑ, που έδωσε πάρε - βάλε στον Μιλοσάβλιεφ που έκανε το 1-0), και μπορεί να γίνει παίκτης... killer για τον ΟΦΗ. Ένα χαρακτηριστικό είναι, ότι στο σήμερα θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ, όταν πέρασε τον τερματοφύλακα της Καλλονής και έδωσε στον Μιλοσάβλιεφ για να το βάλει, αλλά τελικά δεν έκανε την πρώτη του ασίστ με την φανέλα του ΟΦΗ.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής, που δεν θα κάνει κατάχρηση ντρίμπλας, ούτε θα την κρατήσει παραπάνω από όσο πρέπει. Μπορεί να ντριμπλάρει σε κλειστούς χώρους και είναι φοβερός, όπως αποδεικνύεται, στο ένας εναντίον ενός. Αναμένεται να δούμε αρκετά πράγματα από τον Ιβοριανό επιθετικό, που σίγουρα με αυτά που δείξει, θα προσφέρει αρκετά στην ομάδα για την προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στην Σούπερ Λίγκ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου