Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ακαδημίες 05/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον ΟΦΗ '94

Μετά από επτά συνεχόμενες νίκες, σήμερα ο ΟΦΗ ’94 έφερε την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ, παραχωρώντας 1-1 στα Δειλινά. 

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τον ΟΦΗ ’94 να προηγείται στο σκορ αλλά τα Δειλινά να διεκδικούν τον βαθμό και να τον αποσπούν με γκολ στο 90ο λεπτό. Παρά την ισοπαλία ο ΟΦΗ ’94 συνεχίζει να είναι μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο α’ ημίχρονο έγινε ένα κλειστό παιχνίδι, με τον ΟΦΗ ’94 να έχει 2-3 καλές ευκαιρίες με Καλαϊτζάκη, Παπαδάκη και Μπελαδάκη ενώ τα Δειλινά απείλησαν με Κοσκινά και Λιότση. 

Στο β’ ημίχρονο ο ΟΦΗ ’94 είχε την υπεροχή στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 59’ με τον Μπελαδάκη ενώ λίγο νωρίτερα ο Κολλαρετάκης είχε επιχειρήσει ένα μακρινό σουτ με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Μετά το 1-0 τα Δειλινά πίεσαν για την ισοφάριση, με τον ΟΦΗ ’94 να είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, ενώ σε μία από αυτές στο 80’ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδάκη από τον Τζανή. Τελικά στο 90’ τα Δειλινά ισοφάρισαν με πολύ όμορφο γκολ του Κοσκινά.
ΟΦΗ ’94: Βαρδάκης, Μουτσομετάι, Κουτεντάκης, Κουγιουμουτζής, Λαγουδάκης, Βολτυράκης, Παπαδάκης (85’ Κοτζιάς), Καλαϊτζάκης (91’ Γκίνη), Νοικοκυράκης, Σκουλάς (70’ Λαζίδης), Μπελαδάκης
ΔΕΙΛΙΝΑ: Λεβέντης, Καπανταϊδάκης, Κάββαλος Ν., Μπορδούβαλης (65’ λ.τ. Χριστάκης), Τσουβαλάς, Κάββαλος Δ., Ξυπάκης (34’ λ.τ. Λιότσης, 59’ λ.τ. Πετρόφ), Τζανής, Κοσκινάς, Κολλαρετάκης, Μαυράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου