Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Παρασκήνια 07/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Tι κάνουν οι πρώην παίκτες του ΟΦΗ...

Μετά από αρκετά παιχνίδια, το OFI CRETE News, γράφει για τους πρώην παίκτες του ΟΦΗ για την πορεία που κάνουνε στο πρωτάθλημα.

Αουγκούστο Φαμπίνιο: Ο Βραζιλιάνος μέσος, μετά από μια δύσκολη και επιτυχημένη χρονιά στον ΟΦΗ, μετακόμησε στα Ζωνιανά και στον Ερμή, και δείχνει (και) εκεί την εμπειρία που διαθέτει ο 32χρονος μέσος, κάνοντας σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος εξαιρετικές εμφανίσεις, και έχει δώσει ασίστ, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει και γκολ. Στον Ερμή, στηρίζουν πολλά στο Φαμπίνιο, καθώς έχει αρκετές εμπειρίες από το εξωτερικό, και ήδη ο Βραζιλιάνος μέσος δείχνει την εμπειρία που έχει από τα προηγούμενα χρόνια, και είναι σίγουρα ένας παίκτης - κλειδή για τα Ζωνιανά. Με τα Ζωνιανά να είναι στην πρώτη θέση, μόνο τυχαίο δεν είναι, με την εμπειρία του κέντρο που έχουν από τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ

Ζντράβκο Πόποβτς : Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται φέτος στον Απόλλωνα Καλαμαρίας, και ήδη έχει πετύχει 7 γκολ, με το... «μαγικό» αριστερό πόδι που διαθέτει. Ο «Πόπο», έχει κάνει και αυτός εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανάλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, και έχει πετύχει και αρκετά γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, κάτι που δεν είναι... είδηση, καθώς το κάνει όλα τα χρόνια που αγωνίζεται και σε όποια ομάδα αγωνίζεται. Η ομάδα του Πόποβιτς, είναι στη πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Δόξα Δράμας, με τον Κροάτη μέσο να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και να βάζει εξαιρετικά γκολ.

Αλέξανδρος Περογαμβράκης: Ο πρώην αργηχός του ΟΦΗ, πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Σμύρνης, και μετά από αρκετά χρόνια δεν αγωνίζεται στον ΟΦΗ. Ο «Πέρο«, μέχρι τώρα, δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο και μάλιστα στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ήταν εκτός αποστολής, και έχει αγωνιστεί μόνο κόντρα στον ΟΦΗ, και σε αυτό το παιχνίδι δεν έδειξε την αξία που διαθέτει ο ίδιος.

Βασίλης Σαχινίδης: Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ, αγωνίζεται φέτος στον Απόλλωνα Λάρισας, και έιναι από τους βασικούς που αγωνίζεται και έχει βρει αρκετές φόρες τα δύχτια.

Δημήτρης Ραπτάκης: Ο πρώην έμπειρος αμυντικός του ΟΦΗ, το καλοκαίρη πήρε μεταγραφή στο Κισσαμικό, αλλά δεν πρόλαβε να παίξει επίσημο παιχνίδι. Μόλις λύθηκε η συνεργασία του Κισσαμικό με Ραπτάκη για οικογενειακούς λόγους ο έμπειρος αμυντικός, πήρε στη συνέχεια μεταγραφή στον Ερμή Ζωνιανών, δίνοντας δυναμικές λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Γιάννης Γκούμας: Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, ήταν από τους βασικούς της περσινής χρονιάς της ομάδας, αλλά στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για το Κισσαμικό με στόχο να συνεχίσει την πορεία που είχε με τον Ηρακλειώτικο σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου