Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Χαραλαμπάκης 07/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Όταν δεν είσαι σοβαρός αυτά παθαίνεις...

O Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για την νευρικότητα των παίκτων του ΟΦΗ και τα τραγικά λάθη.

Όταν προηγήσε δύο φορές και ισοφαρήσουν, τότε κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Ναι, ο Δερμιτζάκης έκανε δύο ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη και έφαγε δύο άδικα γκολ. ΑΛΛΑ, οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν μια νευρικότητα σε όλο το ματς, και δεν έκαναν και αρκετές φάσεις για να πεις ότι άξιζε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ είχε μόνο μια τελική φάση, με τη κεφαλιά του Μάνου και το γκολ του Όστοϊτς τίποτα παραπάνω. 

Δεν δικαιολογήσε μέσα στο Γεντί Κουλέ, να μην έχεις τελικές. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα και κάνεις πρωταθλητισμό τότε πρέπει τις όποιες φάσεις σου δοθούν να τις γκολ και να παίρνεις τους 3 βαθμούς. Η τραγική αμυντική λειτουργία της ομάδας, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν αρκετά λάθη και να μην μπορούν να δημιουργήσουν μια οργανωμένη επίθεση. Οι παίκτες που έμειναν και ήρθαν, ήξεραν ότι θα έχουν μέγαλη πίεση μέσα τους, αλλά θα πρέπει να καταλαβουν ότι η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και έχεις χάση ήδη 4 βαθμούς για 2 γκολ στο 89! Οι πδοοσφαιριστές του ΟΦΗ, είχαν χθες νευρικότητα στο παιχνίδι και άγχος, με αποτέλεσμα να μην έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ πήρε αυτό που το άξιζε στο χθεσινό παιχνίδι, δεν είχε τις φάσεις και τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη και δικαίως ήρθε η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, και θα πρέπει να είναι σοβαρός στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να πάρει και τις νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου