Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 08/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Οριστικά νοκ - άουτ για το Σάββατο ο Βουό

Ο Ιβοριανός επιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη και κατά συνέπεια δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.
Ο Νίκος Νιόπλιας το είχε πει και μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή αλλά φαίνεται ότι οριστικοποιείται η απουσία του Τζίλι Βουό που θα λείψει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο 29χρονος φορ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κάνοντας θεραπεία στους προσαγωγούς και πλέον μένει να φανεί αν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.
Αντιθέτως, ο Νίκολα Μίκιτς και ο Κώστας Δάφκος ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα. Ο Δάφκος έχει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού, αλλά κάνει θεραπεία, ενώ οι ενοχλήσεις που είχε ο Μίκιτς στους προσαγωγούς, υποχώρησαν. Οι παίκτες του ΟΦΗ που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Ελευσίνα θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη στις 10 το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου