Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Παρασκήνια 13/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Επέστρεψε στα γήπεδα μετά από αρκετούς μήνες ο Νικολόπουλος, έβαλε 2 γκολ στον ΠΟΑ!

Μετά από αρκετό διάστημα εκτός γήπεδου, ο Βαγγέλης Νικολόπουλος επέστρεψε πιο δυνατός και έδειξε ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά του.

Ο σοβαρός τραυματισμός που είχε πέρσι με τη φανέλα του ΟΦΗ στο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά δεν του επέτρεψε να δείξει τις ικανότητές του που έχει, με αποτέλεσμα να μένει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για αρκετούς μήνες. Ο «Νικολό» πήρε μεταγραφή στη Τριγλία Ραφήνας, και να κάνει τα πρώτα του βήματα μετά το τραυματισμό του, και έδειξε στο παιχνίδι με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο, ότι πρόκειται για παιδί - μέλλον καθώς είναι στα 25 του χρόνια και έχει να δείξει αρκετά ακόμα.

Αρκετοί περιμέναν από τον Νικολόπουλο πέρσι, να δείξει αρκετά πράγματα, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός δεν του επέτρεψε να δείξει αυτά που θέλει, και όπως τονίζει και ο ίδιος με επικοινωνία που είχε με το OFI CRETE News, θέλει να ξανά φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και να δείξει αυτά που δεν πρόλαβε να δείξει την πρώτη φορά που ήρθε.

Στο παιχνίδι ΠΟΑ - Τριγλία Ραφήνας, ο Νικολόπουλος πέτυχε 2 γκολ, με αποτέλεσμα να το πανυγηρήσει με τη ψύχη του, όπως έπρεπε, μετά από όλα αυτά που πέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου