Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 12/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έστειλε... μηνύματα ο Νιόπλιας: «Μάθημα για μας»

«Ηταν ένα καλό μάθημα για μας» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα ΟΦΗ-Εργοτέλης 2-5 στο Βαρδινογιάνειο αθλητικό κέντρο.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στα λάθη των διαιτητών στο παιχνίδι, αλλά έστειλε και μηνύματα στους παίκτες του ΟΦΗ που δεν είναι βασικοί, ότι πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο!
Όπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ «εμείς δεν είμαστε όλοι ανταγωνιστικοί. Πρέπει να βάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια. Αυτά τα παιχνίδια γίνονται για να δούμε κάποια πράγματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Οι παίκτες που δεν αγωνίζονται, πρέπει να είναι καλύτεροι σε αυτά τα παιχνίδια. Το ίδιο έγινε και με τα Ζωνιανά. Ηταν ένα καλό μάθημα για μας».
Για το παιχνίδι ανέφερε ακόμη ότι «ήταν ένα τεστ προπόνησης, στο οποίο προσπαθήσαμε να βάλουμε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, λόγω της νέας αναβολ που έχουμε στο πρωτάθλημα, καθώς θα χρειαστεί να έχουμε όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους στη συνέχεια. Πέρα απο τις δικαιολογίες που δεν χρειάζονται, είναι όμως κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες στο παιχνίδι, τα λάθη που έκαναν οι διαιτητές».
Τέλος για τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος ανέφερε ότι «η διακοπή δεν μας ευνοεί. Θα γεμίσουμε παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή και πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες ετοιμοπόλεμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου