Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Χαραλαμπάκης 12/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η ομάδα δείχνει ότι δεν μπορεί...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για την ομάδα που δεν δείχνει, προς το παρόν, ικανή να κάνει πρωταθλητισμό. Και το βασικό κορμό που δεν κράτησε ο Νιόπλιας από τη περσινή ομάδα.

Η επιλογές του Νίκου Νιόπλια το καλοκαίρι, προς το παρόν, δεν δείχνει να είναι ικανές για να πάρει η ομάδα την άνοδο, με τις δύο τραγικές εμφανίσεις σε Κισσαμικό και Καλλονή, και χάνοντας 6 βαθμούς στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Ο ΟΦΗ πέρα ότι δεν έχει πάρει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, δεν εντιπωσιάζει με τις εμφανίσεις που κάνει στο γήπεδο μέσα, και δεν δείχνουν και στο κόσμο ότι η ομάδα αυτή πάει για άνοδο. Στον ΟΦΗ θα πρέπει να καταλάβουν, ότι καμία ομάδα δεν ανεβαίνει, με τη φανέλα, το κόσμο και την ιστορία. Πρέπει να παίξεις με τσαμπουκά από το πρώτο λεπτό και να δείξεις ότι είσαι το φαβορί για την άνοδο, κάτι που δεν το κάνει ο ΟΦΗ μέχρι τώρα.

Ο Νίκος Νιόπλιας, δεν έχει καταλήξη ακόμα στο βασικό κορμό της ομάδας, κάτι που θα έπρεπε ήδη να το έχει κάνει. Μπορεί ο ΟΦΗ να έχει παίξει 3 επίσημα παιχνίδια, όμως δείχνει από τώρα τις αδυναμιές που έχει η ομάδα.  Με τους Πόποβιτς και Περογαμβράκη θα μπορούσαν να κάνανε τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League. Με το πρώτο να έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΟΦΗ, και 3 κατηγορίες και θα μπορούσε να αποτελέσει παίκτης - κλειδή για τη φετινή σεζόν, που είχε το δυνατό πόδi και να σου βάλει γκολ από οποιοδήποτε σημείο, και ο δεύτερος να ήταν «killer», κάτι που το έχει δείξει στα 6 χρόνια που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ. Στη μεσαία γραμμή δεν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής με πάθος και... τρέλα όπως ήταν πέρσι ο «Φάμπι» που... έμπαινε στο γήπεδο με τσαπούκα, και ξεσήκωνε το κόσμο του με τις ατομικές του ενέργεις που έκανε και το...πάθος που είχε μέσα του. 

Μέχρι τώρα, αυτά τα «κενά» φαίνονται και θα πρέπει να προβληματίσει το τειχνικό επιτελείο του ΟΦΗ για το λάθο σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου