Τρίτη 4 Απριλίου 2017

''Οι άλλοι'' 04/4/17

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Προσφυγή σε βάρος του Άρη κατέθεσε ο Ιντζίδης

Λίγες ημέρες αφού ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Κωστένογλου και έχει τεθεί εκτός πλάνων.
Προσφυγή σε βάρος του Άρη κατέθεσε ο Χρήστος Ιντζίδης, λίγες ημέρες αφού ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Κωστένογλου και έχει τεθεί εκτός πλάνων.
Ο 23χρονος στόπερ αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον των «κιτρινόμαυρων», διεκδικώντας ένα ποσό της τάξεως των 16 χιλιάδων ευρώ που αφορούν όπως υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη μόνο τα φετινά δεδουλευμένα.
Ο Ιντζίδης πήγαινε ως το Σάββατο κανονικά στο Ρύσιο, υπέγραφε την παρουσία του στην προπόνηση ώστε να είναι κατοχυρωμένος (άσχετα αν στη συνέχεια τον έδιωχνε ο Κωστένογλου και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα) και προχώρησε στην κατάθεση της προσφυγής, αφού δεν κατάφερε να έρθει, όπως ισχυρίζεται, σε επικοινωνία με τη διοίκηση για να συζητήσει ένα πιθανό διακανονισμό και να λυθεί η συνεργασία δίχως να ακολουθηθεί η νομική οδός.
Πάντως ακόμη και μετά την κατάθεση της προσφυγής η πλευρά του παίκτη λέει ότι εφόσον καταβληθούν τα φετινά δεδουλευμένα είναι διατεθειμένος να την αποσύρει.
Ο Ιντζίδης εξετάζει ήδη το μέλλον του, έχοντας στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Κύπρου με τη διαφορά βέβαια ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα αφού δεν ήμαστε σε μεταγραφική περίοδο.
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου