Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

''Οι άλλοι'' 05/4/17

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Επιστροφές και προβλήματα στον Αγροτικό Αστέρα εν όψει ΟΦΗ

Παρατεταμένη περίοδο αγωνιστικής κοιλιάς διανύει ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος για τέταρτο συνεχόμενο ματς έμεινε μακριά από τη νίκη.
Η ομάδα του Ευόσμου έχει να κερδίσει από τις 12 Μαρτίου και το εκτός έδρας 2-1 επί της Καλλιθέας και, μάλιστα, η ήττα στο «Δημήτρης Κοντικάκης» από τον Αχαρναϊκό ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τη Stoiximan.gr Football League, φαινόμενο που παρατηρείται για πρώτη φορά φέτος. Ασφαλώς και οι πολλές απουσίες στο χθεσινό παιχνίδι έπαιξαν το ρόλο τους, όπως και η διαιτησία, για την οποία φωνάζει ο Αγροτικός Αστέρας, ωστόσο, είναι γεγονός πως απαιτείται άμεση αντίδραση προκειμένου να μη χαλάσουν οι «σταχυοφόροι» τις καλές εντυπώσεις που έχουν αφήσει ως τώρα στο Πρωτάθλημα. Το Σάββατο υπάρχει η επικίνδυνη έξοδος στο Ηράκλειο κόντρα στον φορμαρισμένο ΟΦΗ και ο Αγροτικός Αστέρας καλείται να βρει τον καλό του εαυτό προκειμένου, όσο δύσκολο κι αν είναι, να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.
Συμπλήρωσαν κάρτες
Σε αγωνιστικό επίπεδο, χθες όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Αχαρναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι πραγματοποίησαν κανονικά προπόνηση. Σε ό,τι αφορά τον Τάι, ο οποίος αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο κόντρα στον Αχαρναϊκό, χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν και κατά πόσο θα είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στους Κρητικούς. Από εκεί και πέρα, από το ματς με την ομάδα του Μενιδίου προέκυψαν και τρία έξτρα προβλήματα, αφού Κουκόλης, Ουνγιαλίδης και Τριανταφυλλάκος συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί σε ποιο από τα επόμενα παιχνίδια θα εκτίσουν την ποινή τους. Να σημειωθεί, πάντως, πως κόντρα στον ΟΦΗ επανέρχονται οι Γκότοβος, Αργυρίου και Γιακουμής που έλειψαν λόγω τιμωρίας κόντρα στον Αχαρναϊκό και πλέον υπολογίζονται κανονικά από τον τεχνικό Νίκο Καραμπετάκη.
metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου