Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ποδόσφαιρο 03/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νιόπλιας: «Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις όταν κάνεις πρωταθλητισμό»

“Αυτά τα παιχνίδια είναι σπουδαία και πρέπει να τα κερδίζεις όταν κάνεις πρωταθλητισμό” ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας, μετά την πολύτιμη νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρομήτου Πειραιά στα Καμίνια (0-1). Ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ότι «πήραμε τρείς βαθμούς σημαντικούς και αυτό είναι που μετράει. Κοιτάζουμε τώρα το ντέρμπι με την Τριγλία, που είναι μια καλή ομάδα. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και είμαστε το φαβορί. Να γυρίσουν αυτήν την εβδομάδα και οι τραυματίες που έχουμε για να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερες επιλογές».
Για το παιχνίδι ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε ακόμη πως «η ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, πρέπει να κερδίζει πάση θυσία αυτά τα παιχνίδια. Αυτά τα παιχνίδια είναι σπουδαία όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Κρατάμε τους βαθμούς και προχωράμε. Στον πρώτο γύρο ο ΟΦΗ έχασε 16 βαθμούς και στον δεύτερο έχει κάνει μόνο μια ισοπαλία».
Για το τι κρατάει εκτός απο τους βαθμούς απο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά, ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε πως «κρατάμε τους βαθμούς, αλλά και την προσαρμογή που δείχνουμε πια σε τέτοια παιχνίδια. Ξενερώνουν οι παίκτες μας σε αυτά τα γήπεδα. Τα αποδυτήρια δεν σε χωράνε, οι αγωνιστικοί χώροι είναι κακοί. Για αυτό το σημαντικό για μας είναι το αποτέλεσμα. Ετσι είναι με τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα παίρουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου