Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

''Οι άλλοι'' 06/8/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Τα... θέλω του Αναστόπουλου στον Άρη

Για την συμπλήρωση του ρόστερ της νέας σεζόν.
Εκτός από ένα ακόμη αμυντικό μέσο, οι κίτρινοι αναζητούν τουλάχιστον 3-4 ακόμη παίκτες πρώτης γραμμής, ώστε να ολοκληρώσουν τις φετινές μεταγραφικές τους κινήσεις. Πρόκειται για ένα ακόμη έμπειρο στόπερ, ένα αριστερό μπακ, ένα αριστερό εξτρέμ και ένα επιθετικό περιοχής.
Τέσσερις παίκτες του βασικού κορμού, που εν δυνάμει θα είναι και παίκτες ενδεκάδας. Για το κέντρο της άμυνας ο 58χρονος τεχνικός έχει ζητήσει πλην του Ταυλαρίδη ένα ακόμη στόπερ που θα πλαισιώσει τους Ιντζίδη και Ραούλ Μπράβο (ο τελευταίος έχει χάσει σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας και ξεκινάει από μειονεκτική θέση έναντι των υπολοίπων) ώστε να σχηματιστεί μια τετράδα για να υπάρχει και το σχετικό βάθος στον πάγκο.
Για τον αριστερό μπακ, αναζητούνται λύσεις από την ελληνική αγορά με 1-2 παίκτες να είναι στα υπόψη. Μετά το όχι της Ζάμαλεκ για τον δανεισμό του Σικαμπάλα οι κίτρινοι έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις από τις οποίες η μια προέρχεται από την ελληνική αγορά. Όσον για τον σέντερ φορ, αυτός εκτός απροόπτου θα προέρχεται από το εξωτερικό.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου