Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Παρασκήνια 08/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο ΟΦΗ δείχνει να επενδύει το μέλλον του...

Ο ΟΦΗ έδειξε ότι επενδύει το μέλλον του, στο πρώτο φιλικό κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών, και σίγουρα μόνο θετικά μηνύματα βγήκαν.

Ο Νίκος Νιόπλιας, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιχνίδια στο παιχνίδι του Σαββάτου, και μόνο θετικά μηνύματα βγήκαν. Ο Νίκος Βρεττός, ξεκίνησε ως βασικός παίζοντας σαν δεξί χαφ και έδειξε από το πρώτο λεπτό, ότι είναι πολύ γρήγορος με την μπάλα στο ποδιά, και πολύ καλός στο «1vs1», που σίγουρα θα βοηθήσει αρκετά τον ΟΦΗ στην συνέχεια ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Ο Κέβιν Χίζι, έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο ως «6αρι» και πράγματι, έδειξε ότι είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, και διαθέταει ένα δυνατό πόδι. Ο Αλβάνος μέσος, ηταν από τους κορυφαίους παίκτες του αγώνα, και αναμβίβολα πρόκειτα για έναν ποδοσφαιριστή - μέλλον για τον ΟΦΗ. 

Ο Στέλιος Μακρίδης, έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, ως δεξί χαφ δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή των Ζωνιανών, που δοκίμασε και 2 - 3 φορές το καλό αριστερό ποδί που διαθέτει ο πρώην παίκτης της Κέρκυρας. Και έδειξε στο παιχνίδι, την ταχύτητα που έχει κάτι που ο ΟΦΗ το θέλει στο πρώταθλημα της Football League.

Όσο αφορά για τον Μάριο Όγκμποε, παίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο ως αριστερό χαφ, έδειξε ότι πρόκειται για ένα υψηλόσωμο μεσοεπιθετικό, που πατάει συνέχως την περιοχή του αντιπάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου