Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

video 12/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Videos / Αυτά θα δώσει ο Πατρίκ Βουό στον ΟΦΗ!

Στο πρόσωπο του Ιβοριανού φορ, κατέληξαν στον ΟΦΗ που αναμένεται να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο 29χρονος επιθετικός, έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Νιόπλιας και γι αυτό στον ΟΦΗ έκαναν αυτή την μεταγραφή. Πρόκεται για έναν υψηλόσωμο, που είναι και πολύ επικίνδυνος μέσα στην περιοχή και με την κίνηση και τα εκτόπισμά που βρίσκει τον τρόπο να ξεμαρκάρεται και να βρίσκεται σε θέση βολής. Όταν βρεθεί σε τέτοια θέση δύσκολα θα αστοχει, ενώ διαθέτει καλό και δυνατό σουτ.

Ο Βουό ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του και την Σαμπέ Σπορτς, την περίοδο 2006 - 2007, όπου σε 10 αγώνες είχε 7 γκολ. Την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στην Πορτογαλική Ακαντέμικα στην οποία έμεινε μέχρι το 2011 πραγματοποιώντας συνολικά 20 εμφανίσεις και 1 γκολ. Ενδιάμεσα είχε δοθεί δανεικός σε Πορτιμονένσε (9 συμμετοχές, 5 γκολ), Σάντα Κλάρα (22 συμμετοχές, 3 γκολ) και Κοβίγια (23 συμμετοχές, 1 γκολ).

Την περίοδο της παρουσίας του στην Κύπρο και τη Λεμεσό, με τις εμφανίσεις που κέντρισε το ενδιαφέρον της Δυναμό Τίμπλισι. στην οποία αγωνίστηκε από το 2013 μέχρι το 2015 με 20 αγώνες και 2 γκολ. Την περασμένη χρονιά έπαιξε και πάλι στην Πορτογαλία και τις Σάντα Κλάρα και Ατλέτικο, έχοντας συνολικά 11 γκολ.

Δείτε τον Πατρίκ Βουό εν δράσει:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου