Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

''Οι άλλοι'' 17/8/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Στο στόχαστρο του ΑΟ Χανιά ο Κατίδης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athlitiko.gr, ο Α.Ο.Χανιά βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, Γιώργο Κατίδη.
Ο 23 χρονος παίκτης θεωρείτο από τα πολύ σπουδαία ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο, για διάφορους λόγους, δεν έχει κάνει την καριέρα που θα μπορούσε. Μετά την ΑΕΚ (2012-2013 χρονιά του υποβιασμού), έπαιξε στην ιταλική Νοβάρα (Β’ κατηγορία), στη Βέροια και πέρυσι στον Λεβαδειακό. Eίναι επίσης διεθνής με τις Εθνικές Κ-17, Κ-19 και Κ-21.
Οι πληροφορίες μας μάλιστα αναφέρουν, ότι αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο θα βρίσκεται στα Χανιά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
Από κει και πέρα, οι πληροφορίες του athlitiko αναφέρουν ότι δύσκολα θα παραμείνει στα Χανιά ο Νίκος Μπέλερης. Ο Μπέλερης ξεκίνησε προετοιμασία με τον ΑΟΧ, ωστόσο για διάφορους λόγους θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Παρόλα αυτά το θέμα του θα το συζητήσει με τη διοίκηση της ομάδας.
Στα Χανιά από την άλλη βρίσκεται ο Ανδρέας Σταματής που επιστρέφει στον ΑΟΧ μετά από ένα εξάμηνο, όπου είχε αγωνιστεί στην Ζάκυνθο. Ήταν φυσικά συμπαίκτης του Κατίδη, στην ΑΕΚ.
πηγή: athlitiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου