Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ακαδημίες 11/9/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ηττήθηκε η Κ15 του ΟΦΗ στα Χανιά!

Αποστολή στα Χανιά πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα Κ15 του ΟΦΗ (γεν. 2002) αντιμετωπίζοντας σε φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Αλικιανού την αντίστοιχη ομάδα του Πλατανιά. 

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 1-0 με γκολ που δέχτηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις με την άψογη αγωνιστική αλλά και εξωαγωνιστική του παρουσία κατά τη διάρκεια τηςαποστολής. Η απόδοση που έπιασε κατά διαστήματα ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετική ενώ είχε σημαντικές χαμένες ευκαιρίες με Κουτεντάκη, Νικηφόρο, Μπλεμένο για να σκοράρει στο ματς και συνολικά ήταν καλύτερος από μία ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League. 

Η 11αδα με την οποία ξεκίνησε τον αγώνα η Κ15 του ΟΦΗ ήταν: Νεοκοσμίδης, Ανδρεαδάκης, Κλώντζας, Μανιουδάκης, Γκλεζάκος, Ροδίτης, Νικηφόρος, Ιατράκης, Κουτεντάκης, Καμπουράκης, Μπλεμένος. Στη συνέχεια του αγώνα αγωνίστηκαν και οι: Καρνής, Γαρεφαλάκης, Αλεξάκης, Πιπεράκης, Βασιλάκης, Παντερμαράκης, Χατζηδάκης, Παύλου. Την αποστολή στα Χανιά συνόδεψαν ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας Γιάννης Κουτεντάκης, ο προπονητής Μανόλης Δερμιτζάκης, ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων Βασίλης Μαραγκάκης και αρκετοί γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου