Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

''Οι άλλοι'' 11/9/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Στο γήπεδο του Παναιτωλικού το Παναιγιάλειος - Σπάρτη

Για το κύπελλο Ελλάδας.
Στο γήπεδο του Παναιτωλικού θα γίνει το παιχνίδι κυπέλλου των Αιγιωτών, κόντρα στη Σπάρτη.
Οι «κωμικοτραγικές» αποφάσεις των υπευθύνων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή των αγώνων Κυπέλλου, έχουν αναγκάσει πρωτίστως τις τέσσερις ομάδες της Football League που θα αγωνίζονταν να είναι σε αναζήτηση γηπέδων που θα διαθέτουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.
Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ως πρώτο διαθέσιμο γήπεδο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει το παιχνίδι με την Σπάρτη στράφηκε προς την Πάτρα και συγκεκριμένα το Παμπελοποννησιακό στάδιο.
Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες  η λύση αυτή εγκαταλείφθηκε κι αυτό διότι το κύκλωμα που διαθέτει το εν λόγω στάδιο θεωρείται απαρχαιωμένο και δεν πληροί τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί για το συγκεκριμένο μέτρο.
Ετσι, σήμερα το πρωί, η «μελανόλευκη» διοίκηση φαίνεται πως στράφηκε προς τη λύση του Αγρινίου.
Συγκεκριμένα, αφού υπήρξε μία πρώτη επικοινωνία με την ΠΑΕ Παναιτωλικός και δόθηκε αρχικά το «πράσινο φως» για τη χρήση του γηπέδου της, η διοίκηση του Παναιγιάλειου αναμένεται να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να δηλώσει το γήπεδο της Αγρινιώτικης ομάδας ως έδρα για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την Σπάρτη.
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου