Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Χαραλαμπάκης 23/12/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ένας μήνας που θα κρίνει πολλά για τον ΟΦΗ!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για τον μήνα Ιανουάριο που θα κρίνει πολλά για τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και κάνει καλά Χριστούγεννα με την ψυχολογία να είναι η καλύτερη. Ένας μήνας καυτός θα είναι για τον ΟΦΗ ο Ιανουάριος, που καλείται να δώσει οκτώ παιχνίδια σε 25 ημέρες (!!), σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μέσα στον Γενάρη, ο ΟΦΗ θα πάει να παίξει  Εύοσμο, την Ριζούπολη και το «Κλεάνθης Βικελίδης» για να αντιμετωπίσει Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα και Άρη ενώ ενδιάμεσα θα έρθει στο Ηράκλειο η Λαμία για ένα ντέρμπι κορυφής. Κατά συνέπεια, γίνεται κατανοητό ότι ο Γενάρης θα κρίνει πάρα πολλά και ενδεχομένως να βγάλει στον «αφρό» τον ΟΦΗ σε περίπτωση που βγει αλώβητος από αυτό το πρόγραμμα.

Το τελευταίο 10ημερο του Ιανουαρίου ο ΟΦΗ θα δώσει δύο.συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια (Απόλλωνα, Αχαρναϊκό) ενώ στην συνέχεια θα υποδεχτεί κατά σειρά Λαμία και Ξάνθη για το κύπελλο Ελλάδας.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, είναι ένας μήνας καυτός για τον ΟΦΗ που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στον ΟΦΗ, ήδη κινούνται για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, και αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στο επόμενο 10ημερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου